24 sata Vučić
- Post n°251
Re: 24 sata Vučić
Btw, i Vuletic je pricao da je Danilo iza te agencije a jos na SP2018 smo mogli videti da neko bas mocan gura Radonjica, koji je takodje,klijent te agencije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°252
Danilo nije na Transfermarkt listi agenata, što ne mora ništa da znači.
Ko je pratio sportske vesti čuo je da je Vazura častio kuma procentom od transfera fudbalera što je legalno po našim zakonima.
Ko je pratio sportske vesti čuo je da je Vazura častio kuma procentom od transfera fudbalera što je legalno po našim zakonima.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°253
Nisu ni delije, grobari i firma na listi pa ipak imaju svoje fudbalere. Eto, probaj da nadjes Slobu Snajpera na listi, sigurno ne pise da je on menadzer Devetka a svi smo videli da je njegov covek hapsen kad je poceo fajt u Vosinoj upravi.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°254
San svih sportskih novinara je da menadžuju jedno fudbalersko grlo. Podrazumeva se da se to radi bez papira.
- Post n°255
Jasno. Glup sam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°256
TAČNO U 18 SATI, VANREDNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Hitna konferencija večeras iz Predsedništva
Konačno ćemo saznati gde će Vlahović da nastavi karijeru.
Konačno ćemo saznati gde će Vlahović da nastavi karijeru.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°257
Ovo pumpanje protesta je već lična patologija, ne postoji nijedan racionalan razlog da ne pusti da se izduvaju protesti i da kaže "eto, a vi sad glasajte za Đilasove jurišnike koji zaustavljaju saobraćaj što je zločin gori od Hitlerovih". Sujeveran užas pred ulicom.
- Post n°258
Cousin Billy wrote:Ovo pumpanje protesta je već lična patologija, ne postoji nijedan racionalan razlog da ne pusti da se izduvaju protesti i da kaže "eto, a vi sad glasajte za Đilasove jurišnike koji zaustavljaju saobraćaj što je zločin gori od Hitlerovih". Sujeveran užas pred ulicom.
Хм, а кад је оно било 1од5, није их било страх јер су то сами режирали?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°259
Dobro pitanje. Ne, ne mislim da je zato, nego zato sto se ubrzo videlo da su to "samo opozicioni" protesti i da dobacuju samo do onih koji vec glasaju protiv vlasti. Ovde je situacija drugacija, ciljna grupa je mnogo sira i otud i panika vlasti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°260
sad ce preuzeti proteste i ugasiti ih, pocelo je sa navijacima koji su u njegovoj sluzbi, a satro izbacuju idi rio tinto banere
- Post n°261
Taj baner je tu zato sto se nisu dobro istalili u upravi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°263
Ne secam se da je neka "ugledna" osoba ovako srozala sopstveno dete. Hocu da kazem, obicno ih izvlace iz kriminala.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°264
Vuk Bojovic
_____
- Post n°265
Nisam upucen. Bojovic je svom malom bio i inejbler?
_____
~~~~~
- Post n°266
Pa mislim da ga je on upoznao sa Arkanom i ekipom, oni su često visili kod njega.
Evo, sad izguglah pa nađoh ovo. Umetnička duša dala sina na prevaspitavanje kod Arkana, a on posto kriminalac, kako to, kako to?
Evo, sad izguglah pa nađoh ovo. Umetnička duša dala sina na prevaspitavanje kod Arkana, a on posto kriminalac, kako to, kako to?
POZNATA beogradska porodica Bojović poslednjih nekoliko godina puni stupce crne hronike. Nikome nije jasno kako su se dve umetničke duše, Vuk i Anđelka, u jednom trenutku okružile kriminalom i smrću. Šta je pošlo naopako? Akademski vajar i slikarka imali su troje dece - Luku, Nikolu i Mariju.
Od svih njih, dugo godina najpoznatiji je bio otac porodice, i to kao direktor beogradskog zoološkog vrta, čiji je, gotovo, bio simbol. Kako mu je stasavao najstariji sin, stvari su počele da se menjaju. Bio je nestašan, pohađao je školu "Petar Drapšin", i još kao jedva punoletan "proslavio" se pucnjavom u prestoničkom lokalu "Trozubac", kada je ranio Mihajla Divca, novobeogradskog kriminalca.
Da bi ga sklonio sa ulice, Vuk Bojović je pozvao svog prijatelja Željka Ražnatovića Arkana i zamolio ga za pomoć. Jedva punoletan, Luka se obreo u Erdutu, ali ga komandant Srpske dobrovoljačke garde nije slao na front. Sve se promenilo kada je Arkan ubijen. Luka se, kako se veruje, priklonio Miloradu Ulemeku Legiji i osvetnicima za ubistvo komandanta. Luka Bojović nikada nije bio direktan član "zemunskog klana", ali se veruje da je uvek bio uz njih. Onda je u jednom trenutku preuzeo vođstvo.
_____
- Post n°267
Lol
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°269
jedan od kljucnih faktora za nastanak mafijaske zlocinacke drzave koja postoji vec 30 i kusur godina je vracanje svog mafijaskoj sljama iz inostranstva
- Post n°270
Turul madár wrote:jedan od kljucnih faktora za nastanak mafijaske zlocinacke drzave koja postoji vec 30 i kusur godina je vracanje svog mafijaskoj sljama iz inostranstva
То је то отварање дупета за стране инвестиције.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°271
[size=33]Dr Kisić o SNS skupu u Areni: Moramo da naučimo da živimo s virusom[/size]
https://nova.rs/vesti/drustvo/uzivo-krizni-stab-o-omikron-soju-korone/
Odvratna hercegovacka kucka nije ni za nocnog cuvara u azilu za invalidne kucice a kamoli/nekmoli za lekara/profesora. Raspala drolja koja nema dana prakse ali zato ima tisucu naucnih radova ...lol
https://nova.rs/vesti/drustvo/uzivo-krizni-stab-o-omikron-soju-korone/
Odvratna hercegovacka kucka nije ni za nocnog cuvara u azilu za invalidne kucice a kamoli/nekmoli za lekara/profesora. Raspala drolja koja nema dana prakse ali zato ima tisucu naucnih radova ...lol
- Post n°272
Ma bre...sve je u parama. Pogledaj firmu njenog brata. Kasta.
- Post n°273
pare su lepe ali i bez para bi bila isto govno, podanicki menalitet, bla bla....
- Post n°274
kako me hipnotise taj skorpijonski avatar krv ti ebem
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°275
i šta kaže, prati li neko?
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama