24 sata Vučić
- Guest
- Post n°351
Re: 24 sata Vučić
pošto sa njima neće biti nikakve tuče ni rata, u slučaju pada vučića sa njima će se pregovarati da pređu na drugu stranu.
- Post n°352
ne, apsolutno stoji to sto kazes. 100% vucicev playbookfikret selimbašić wrote:Meni liči na stihovani odgovor Vučića novinarima.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°353
Najjača izjava ikad, igde, o ičemu. pic.twitter.com/jmywZbdWhl
— Bane Raičević (@baneraicevic) December 8, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°354
https://rs.n1info.com/vesti/na-fasadi-hotela-ambasador-u-nisu-postavljaju-bilbord-dobrodoslice-vucicu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°355
Javno preduzeće postavlja bilbord Vučiću na privatnom hotelu, čiji se rejting na Guglu za dan strovalio
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Javno-preduzece-postavlja-bilbord-Vucicu-na-privatnom-hotelu-ciji-se-rejting-na-Guglu-za-dan-strovalio.sr.html
Iako je postavljanje bilborda sa likom predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na celoj fasadi "Ambasadora" stiglo tek do ruku, izazvalo je burne reakcije među Nišlijama, pa je i ocena tog hotela oborena na "Guglu" za manje od jednog dana. Za montiranje ogromnog plakata na privatnom hotelu angažovano je javno preduzeće i na terenu su vozila i radnici "Parking servisa".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°356
U odbrani rejtinga "Ambasadora" na Guglu mobilizacija naprednjaka, učestvuju i poslanici iz Niša
we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in those awkward review sections you can find on the right hand side of the page you land on when you google something, like a restaurant or a hotel or whatever...
we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in those awkward review sections you can find on the right hand side of the page you land on when you google something, like a restaurant or a hotel or whatever...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°358
Ово је троловање вишег реда.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°359
Sad da se udari s boka kad nema botovske odbrane
- Post n°360
Па тролови су у првим редовима одбране, али их развлаче с краја на крај, не знају куд ће пре.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°361
"Ne znam ko se toga setio da "obara" ili "podize" rejting hotelu Ambasador ali svaka cast tom marketinskom strucnjaku. Za ovo kratko vreme hotel je na Google-u dospeo u top 10 najpretrazivanijih u Evropi i Balkanu."
pa da, a i zašto bi evropski avanturisti išli u S. Koreju da se dive Kimovim bilbordima kad im je bliži Niš
pa da, a i zašto bi evropski avanturisti išli u S. Koreju da se dive Kimovim bilbordima kad im je bliži Niš
- Post n°363
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°364
Направи проблем, закрпи га жртвовањем пиона, прогласи победу.
Замислите да сам окачио оног са чачкалицом.
Замислите да сам окачио оног са чачкалицом.
_____
- Post n°365
"Moja majka nešto je spremala" pic.twitter.com/56C5PwYDBc
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 19, 2021
---
Енергетика је једно од кључних питања садашњости и зато је председнику посао да обиђе Костолац и рударе, истакао је данас председник Србије Александар Вучић.
„Ја да ископам данас угаљ, ако бих морао могу, али служило би само у маркетиншке сврхе. Дошао сам да охрабрим и подржим људе који раде овде“, објаснио је Вучић одговарајући на питање која је сврха његове посете и да ли је у светлу енергетске кризе било потребно да се он укључи како би се криза превазишла.
---
- Post n°366
али служило би само у маркетиншке сврхе
_____
- Post n°368
majka spremala, majčino donosi, a gospodža prva dama ništa, ona valjda ni ne kuva cccccc...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°369
Brine o malom Vuhanu, malo li je.
_____
- Post n°370
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°371
Они озбиљно мисле да им је рок употребе неограничен.
_____
- Post n°372
Obredno vino. Za inicijaciju
ili za zalihe u bunkeru
ili za zalihe u bunkeru
- Guest
- Post n°373
Usrećiće se naprednjaci sa već flaširanom berbom 2021. Ovo vino je izvesno krš sastavljen od restlova.
- Post n°374
Баш смо синоћ сабрали абере скупљене са више страна, лоша година. Родило ко блесаво, није наватало сунца, није узрело, напросто лоше. Бар што се тиче грожђа.
_____
- Guest
- Post n°375
Kako gde. Bore se ove godine sa prevelikim sadržajem šećera u grožđu, nije, koliko sam čuo, loša berba ali je izazovna sa onim brzim i jakim letom.
Loša je bila 2014, to je dno dna, u svim ostalim berbama ima se sa čime raditi.
Loša je bila 2014, to je dno dna, u svim ostalim berbama ima se sa čime raditi.