Da li je Miki Manojlović pozvao oficire da ubiju predsednika Vučića?
24 sata Vučić
- Post n°651
Re: 24 sata Vučić
Miki Manojlović: Vučić je De Gol za našu političku sredinu i opoziciju
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°654
slina pompidu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°655
Ko je Alen Delon?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°657
U sridu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°658
Летећи Полип wrote:Ko je Alen Delon?
bikovic
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°659
Ne bih bio u kozi urednika tabloida u narednom periodu, vise se ne koriste pojmovi "djilasovski", "djilasovci", u penziju su odavno otisli "zuti" a "moramo" je nepogodan za te igrarije.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°660
jel tačno ono za Mikija što se priča već 20-tak godina da je veliki majstor masonske lože , visoko kotiran, al ne ono skupe se odrasli da prave cirkus, obuku tunike pa su kao masoni... nego za Mikija se priča da je ono baš istinska faca u masoneriji, autentik grand master.Notxor wrote:Miki Manojlović:
- Post n°661
ficfiric wrote:Ne bih bio u kozi urednika tabloida u narednom periodu, vise se ne koriste pojmovi "djilasovski", "djilasovci", u penziju su odavno otisli "zuti" a "moramo" je nepogodan za te igrarije.
A sto nosi crnu kravatu?
- Post n°662
kaze Dejan Lucic da je istinathe beautiful one wrote:jel tačno ono za Mikija što se priča već 20-tak godina da je veliki majstor masonske lože , visoko kotiran, al ne ono skupe se odrasli da prave cirkus, obuku tunike pa su kao masoni... nego za Mikija se priča da je ono baš istinska faca u masoneriji, autentik grand master.Notxor wrote:Miki Manojlović:
- Post n°663
a i Miki je nešto sam rekao:
....
jedino što je odgovor neodređen, al vuče više na: Da
....
jedino što je odgovor neodređen, al vuče više na: Da
- Post n°664
ma ne igra ulogu, to je social club nista posebno. LDPovac being LDPovac.
_____
????
- Post n°665
bio i tamo? ne sećam se, da ga nisi sa lečićem pomešao? bilo kako bilo, partije imaju javne programe u borbi za moć, a zatvoreni socijalni klubovi su glas već etablirane klase moćnih.
- Post n°666
Trece oko na Burundiju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°667
o da, konspirolog među akademicima pokvario akademski nivo prosvećenog razgovora... kako god, ne moraju biti masoni, uzmi bilo koji zatvoreni neformalni klub gde su ljudi sakupljeni po osnovu moći, golf klub bogatuna npr.... i masoni nisu više toliko tajnoviti... tajnost tih klubova potiče iz perioda pre francuske revolucije, kada nisi mogao prosvetiteljske ideje iznositi javno jer - giljotina / bastilja.... nisu masoni sad neka supertajna organizacija, kao nekad... samo se iz tradicionalnih razloga drže malo izvan javnosti... ružno je što im moć ne pritiče iz transparentnosti ekonomske i političke, nego iz klasne i kastinske organizacije koja moćnicima uvećava moć, ali šta da se radi...
- Post n°668
Kojoj klasnom i kastinskom soju propada fucking Miki Manojlović? I kakvu moć on projektuje u zemlji Srbiji? Otpi gutljaj vinjaka pa udri.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°669
slušao sam ga kad priča o bombardovanju Sarajeva, u smislu srpske krivice u primeni prekomerne sile, glumac je sa internacionalnom karijerom, ovaj vučićizam zaokret ne zvuči mi kao njegov lični glas, već da nastupa kao pi ar tih internacionalnih socijalnih klubova zatvorenog tipa, on im artikuliše glas kao veliki majstor lože. ne tvrdim, takva mi je percepcija masonerije, da oni ne izdaju saopštenja kao stranke, nego to veliki majstor učini neformalnim kanalima.
- Post n°671
"Svi vi i svi mi deca smo tih nevinih žrtava, ili njihovi rođaci, ili njihova braća i sestre, baš svako od nas. I niko od nas nema celo porodično stablo i po tome smo, uz našu braću Jevreje, jedinstveni."
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 1, 2022
(Aleksandar Vučić, 1. maj 2022)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°673
Nikodije tamo:
teska vremena dosla kada druzenje sa kurtijem mora da kaci na svoj tviter
Хвала немачким домаћинима на организацији дијалога између Београда и Приштине. pic.twitter.com/jdhGGUvU2q
— Александар Вучић (@predsednikrs) May 4, 2022