24 sata Vučić
- Post n°801
Re: 24 sata Vučić
- Post n°802
Порез.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°803
Vučić: Samo vi na more, pa ćete se kupate zimi, samo ne znam da li u hladnoj ili toploj vodi https://t.co/c0eeNBjsOb
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 15, 2022
- Post n°804
- Otvoreni Balkan znači: ukinućemo vam carine i kompenzirati to što nećete nikada ući u EU, a vi ćete za uzvrat žrtvovati Srbe iz Crne Gore da ih mi montenegrišemo, daćete i Srbe iz BiH onako kako su dati Srbi iz Hrvatske i na kraju ćete predati Kosovo!
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°805
"Odvratno mi je da to i komentarišem. Je l to onaj dečak za kog ste rekli da je mendžer fudbaleru Vlahoviću? Jel l to taj? Je l to moj sin ,sram vas bilo, lažovi jedni. Niste se izvinili što uništavate život jednom dečaku i jednom fudbaleru. Baš vas briga što lažete, zato što je dozboljeno, ako se neko preziva Vučić.
Danilo Vučić, 24 godine, dečak
Aleksandar Vučić, 24 godine, Gensek SRS
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°808
Поносан сам на свог друга Александра, који је знао да реагује на неправду чак и када се није политички слагао са особама које је бранио.
— Горан Весић (@sicveO11) June 27, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°809
Podseca ga Vesic da se znaju odavno, da su ucestvovali u slicnim radnjama i da opsluzuju iste gospodare, te da mu posledicno precednik dodje neku funkciju.
- Post n°811
Cousin Billy wrote:Podseća ga Vesić da je i dalje spreman da mu fafa glondžu.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°812
Lepa jaša, baš me zanima da li je urđinal slovenačka tj da li je prekršio bojkot tomi majoneze i alpina gojzerica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°813
Podseca ga da je bio u zadnjim redovima
- Post n°814
A posle morskih plodova i palacinjaca sa orasima....
[size=32]
[size=32]
[/size]Ne kontam, šta ovo znači uopšte?
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 29, 2022
Šta je trebalo još da se desi? pic.twitter.com/JfAQQiKIn3
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°815
Da objasni, još jednom danas, kako bi narod razumeo pic.twitter.com/bqgivCw9q1
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 29, 2022
- Post n°816
Btw, u DLZ bila Zaklina Tatalovic i prepricavala je kako izgledaju putovanja sa Vucicem
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°817
Neki novi kalendar po kome septembar ima 31 dan je izgleda pred usvajanjem.
https://www.euronews.rs/srbija/politika/53723/vucic-o-potezu-pristine-dali-su-rok-do-kraja-septembra-posle-planiraju-napad-na-sever-i-imaju-podrsku-kvinte/vest"Oni su nama dali rok do 31. septembra za ove tablice, što znači da planiraju opšti napad na sever Kosova najkasnije 1. oktobra, koji će oni da nazovu kako hoće i to građani Srbije treba da znaju. Treba i da znaju da su ih podržali predstavnici Kvinte", rekao je on [predsednik Srbije Aleksandar Vučić].
- Post n°818
rumbeando wrote:Neki novi kalendar po kome septembar ima 31 dan je izgleda pred usvajanjem.
Касни. Ја сам још 2003. радио са екипом којој је уговор важио до 31. јуна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°819
Ukidanje tablica = rat. Besmisleno, ali eto...
- Post n°821
Izvori iz vlade: Vučić je danas htio banuti u Jasenovac, nećemo ga pustiti
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prema neslužbenim je informacijama planirao danas privatno posjetiti Jasenovac i Pakrac, no hrvatske vlasti neće mu dopustiti ulazak u zemlju.
Vučić, prema neimenovanim izvorima iz Plenkovićeve vlade, kontaktirao je predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i rekao mu kako planira privatni posjet Jasenovcu, odnosno spomen-području na kojem se u vrijeme NDH nalazio ustaški koncentracijski logor u kojem su stradali brojni Srbi u Drugom svjetskom ratu. Pozvao je Pupovca da mu se pridruži i rekao da, ako smatra da je potrebno, o njegovu posjetu obavijesti hrvatsku vladu, što je Pupovac i učinio, a u vladi su ostali konsternirani načinom na koji je srpski predsjednik planirao napraviti kaos u Hrvatskoj, piše Jutarnji list.
Bez službene obavijesti hrvatskim vlastima, bez koordinacije s veleposlanstvom, Vučić je htio prijeći granicu iz Bosne i Hercegovine, odnosno njezina entiteta Republike Srpske, i doći oko 11 sati u Jasenovac, a potom oko 14 sati i u Pakrac, navodi list.
Iz vlade su neslužbeno naveli da Vučić nije poštovao nijedan protokol, da je sve htio napraviti mimo procedura i pravila o diplomatskim odnosima te da je sa svojim TV ekipama htio prijeći hrvatsku granicu i izazvati kaos uoči obljetnice Oluje, no da su mu iz vlade jasno rekli "ne" te poručili da mu ideja "srpskog sveta" ovdje neće proći.
Srpski se predsjednik o svemu još nije oglasio, kao ni srpski mediji.
Inače, Vučić je prije par dana na prorežimskoj Pink televiziji govorio o tome kako "nijedan srpski predsjednik prije njega nije bio u Jasenovcu", što je demantirao bivši srpski predsjednik Boris Tadić rekavši da je on 2010. bio u Jasenovcu i Jadovnu.
Vučić je na Pinku rekao i da razumije "mnoge strance zašto idu na spomen u Srebrenici", ali da mu "nikako nije jasno zašto ne odu na spomen žrtvama u Jasenovcu".
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°822
Ne vredi, moraćemo da denacifikujemo Hrvatsku, vidi šta nam rade pic.twitter.com/gRSJ0jwd8a
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) July 17, 2022
_____
- Post n°823
https://informer.rs/vesti/politika/720340/vucicu-zabranili-privatnu-posetu-jasenovcu
_____
- Post n°824
Brnaba pola sata na Pinku drvi na ovu temu.
- Post n°825
Potpuno izreziran incident.
_____