Ma ja ne znam vise ni sta da kazem o tome. Imali smo svakakve instrumentalizacije Jasenovca, ali ovaki casual, u prolazu, kad zatreba da se nesto izdrnda na KZN, cini mi se da nismo.
24 sata Vučić
- Post n°876
Re: 24 sata Vučić
Naravno, sve je bilo u kontekstu izjave hrvatskog ministra da dolazak u Jasenovac nije isto sto i dolazak na more, ali on je uspeo potpuni da izoblici smisao i navrne na svoju kukumavku o tome kako ga ne zanima more i kako bi umesto na more radije u Jasenovac.
Ma ja ne znam vise ni sta da kazem o tome. Imali smo svakakve instrumentalizacije Jasenovca, ali ovaki casual, u prolazu, kad zatreba da se nesto izdrnda na KZN, cini mi se da nismo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°877
Ma upekla i ova vrucina. Nije dobro za psihicke bolesnike.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°878
Slobodan Tešić,
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°879
Mór Thököly wrote:Nije AV problem, nego komunisti, "drugosrbijanci"...
Usput, Gajara tvrdi da su njegovi bili niko i nista, potomak nikoga i nicega
Стрељан је готово свако ко је био неко и нешто у Србији. “Нова класа” је тако започела своју власт у Србији која ће нас у наредних пола века уништити као друштво. Данас, ми смо у већини њихов производ. Пре свега смо зато овде где јесмо. https://t.co/WZsSe0Le3l
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) July 17, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°880
ficfiric wrote:Mór Thököly wrote:Nije AV problem, nego komunisti, "drugosrbijanci"...
Usput, Gajara tvrdi da su njegovi bili niko i nista, potomak nikoga i nicega
Још једна на тему „пре нисмо имали ништа, а онда дошли ___ и узели нам све“, само мало обрнуто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°881
Jeste, njegovi su bili niko i nista pa se rodio u Francuskoj.
Za pocetak bi bilo lepo razjasniti njegovo ucesce u aferi Genex 2007. godine gde je bio jedan od direktora, zajedno sa drugim Djindjicevim govnima.
Za pocetak bi bilo lepo razjasniti njegovo ucesce u aferi Genex 2007. godine gde je bio jedan od direktora, zajedno sa drugim Djindjicevim govnima.
Bio je i direktor kompanije Internacional CG (bivši Geneks) i uhapšen je u akciji policije u oktobru 2007. godine zajedno sa nekolicinom osumnjičenih da su malverzacijama oštetili državni budžet za više od 22 miliona evra[2]. Više tužilaštvo u Beogradu je odustalo od krivičnog gonjenja zbog nedostatka dokaza.
- Post n°882
Evo ko je sledeci...
Vučić uručio odlikovanje Al Sisiju; Usvojena deklaracija o strateškom partnerstvu VIDEO
- Post n°883
Jel ima neko od tih desnicara, protivnika EU da nema EU drzavljanstvo?
- Post n°884
Mór Thököly wrote:Jel ima neko od tih desnicara, protivnika EU da nema EU drzavljanstvo?
Које мислиш, путовницу или útlevél?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°885
Uglavnom francusko koliko vidim, ali ima i drugih...
- Post n°886
Meni je tu najjaca Ljubinka Sputnjik koja po Srbiji i Crnogorju trubi Srbima i Crnim Orcima da se drze majke Rusije jer drugog puta nema, a cerka joj se svrcka po Parizu, umesto da ju je udala za Caslava D. Koprivicu i da prave male rusofile, sve im je u Beogradu.
- Post n°887
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°888
Filipenko wrote:Meni je tu najjaca Ljubinka Sputnjik koja po Srbiji i Crnogorju trubi Srbima i Crnim Orcima da se drze majke Rusije jer drugog puta nema, a cerka joj se svrcka po Parizu, umesto da ju je udala za Caslava D. Koprivicu i da prave male rusofile, sve im je u Beogradu.
Oce qrac. Pa ona i sluzi Rusiji da bi mogla da se svrcka po Parizu i Londonu, a ne po Moskvi. To su neopevani licemeri.
- Post n°889
LAŽE LI ČELNIK SRBIJE?
JUTARNJI RAZOTKRIVA VUČIĆEV MIT Posjetili smo selo srpskog premijera: 'Ustaše nisu ubile baš nikoga iz njegove obitelji!'
Susjedi i poznanici obitelji Vučić iz Čipuljića kraj Bugojna svjedoče o ratnoj sudbini obitelji Vučić
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jutarnji-razotkriva-vucicev-mit-posjetili-smo-selo-srpskog-premijera-ustase-nisu-ubile-bas-nikoga-iz-njegove-obitelji-174889
JUTARNJI RAZOTKRIVA VUČIĆEV MIT Posjetili smo selo srpskog premijera: 'Ustaše nisu ubile baš nikoga iz njegove obitelji!'
Susjedi i poznanici obitelji Vučić iz Čipuljića kraj Bugojna svjedoče o ratnoj sudbini obitelji Vučić
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jutarnji-razotkriva-vucicev-mit-posjetili-smo-selo-srpskog-premijera-ustase-nisu-ubile-bas-nikoga-iz-njegove-obitelji-174889
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°890
Očekujemo reakciju u spec emisiji. Vriska do neba ce biti
- Post n°891
Tekst je iz 2015. ali vidim da se vrti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°892
Ima bar pet topika na kojima za ovu ovu viest ima mjesta. Kačim ovde samo zbog naslova.
Građani BiH gotovo tri mjeseca ne mogu da obezbjede ugalj za ogrjev, jer su svi rudnici blokirani zbog ogromne narudžbe iz Srbije koja je unaprijed kupila sve što se iskopa, zbog čega niko ne zna kada će doći na red i hoće li biti uglja za predstojeću zimu.
Kupovina ogrjeva koja obično počinje čim se zima završi, odnosno u aprilu i maju, a najkasnije u junu, kada su cijene uglja najpovoljnije, ove godine otegla se do kraja jula zbog odluke predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je pomrsio račune građanima i koji sada panično traže načina da obezbijede toplu zimu u svojim domovima.
Kako saznaje portal CAPITAL, iz Rudnika mrkog uglja iz Banovića punih 20 dana nijedan kamion, osim onih iz Srbije, ne može da stane u red za utovar.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°894
Pa ako se htelo privatno, sta je problem. Privatni rudnici prodaju onom ko naruci i rezervise kapacitete, sve je OK. Ako je za utehu, ni mi od toga necemo imati neke vajde, nego cemo da izvozimo tu struju ili ce Vucic prosto da reeksportuje ugalj kao brasno, secer, gas...
- Post n°895
Cousin Billy wrote:nisu mogli nekako da ograniče izvoz?
Ne znam, izborna je godina, puno novaca treba pa se prodaje sve na čemu se nešto može uzeti. Prije mjesec i po su izglasali zakon o zabrani izvoza drveta, cijene na kratko stagnirale, raja pozdravila ali su petnaestak dana kasnije poništili zabranu izvoza peleta. A baš juče sam vidio (i saznao da to postoji u onakvom obliku) prvu mobilnu peletaru, idu okolo i melju. Građa koja se lageruje blizini luke, hrastovi trupci, za sad stoji, niti se odvozi niti se nova dovozi. Ne zam da li se nešto promijenilo u zadnjih par dana. Cijene ogrevnog drveta su u poređenju sa onima od prije desetak godina porasle više od 300%. Ugalj nije toliko skočio ali jeste frka za nabavku. Tržište i uglja i drveta je horor štorija.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°896
Lepo nam je Grčić predvideo male modularne nuklearke pa svaka kuća kotao na uranijum
- Post n°899
А не, баш ће на +40 да држе отворене прозоре.
_____
- Post n°900
Sisa. Tadic, Kostunica, Djindjic, itd nisu trazili da se zatvaraju prozori
_____
★
Uprava napolje!