Isti vajbErős Pista wrote:
24 sata Vučić
- Post n°451
Re: 24 sata Vučić
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°452
Autora Tomislava Lovrekovica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°453
Kanda je pala berba usiju.
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-putujem-u-su-priboj-12.-januara-da-spustimo-tenzije.html
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-putujem-u-su-priboj-12.-januara-da-spustimo-tenzije.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°454
Ozbiljno se zakuhava i širi sranje i ja se neću iznenaditi ako posjeta Priboju bude iskorištena za dodatno loženje. U stvari, ta posjeta će biti dobar signal kud se stvarno kreće(mo), ukoliko tu ne odigra kako treba zakoni Srbije nalažu, onda stvarno idemo ka nekakvom oružanom sukobu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°455
Kako danas čuh od Pribojca biće tu tek sranja. Ovi panduri imaju more familije isto u uniformi a druga strana po mrezama poziva na paljenje jelte crkava. Uostalom o bratstvu i jedinstvu tamo govore i dogadjaji u Sjeverinu onomad. Sad ce ih smiriti cobek koji je trazio 100 za jednog
- Post n°456
Mislim da ce odigrati "pametno", i da je mu sad selling point da se pokaze kao jedini garant mira, a Sandzak kao bure baruta koje ce bez njega da ode u tandariju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°457
Erős Pista wrote:Mislim da ce odigrati "pametno", i da je mu sad selling point da se pokaze kao jedini garant mira, a Sandzak kao bure baruta koje ce bez njega da ode u tandariju.
Pokušaće da odigra tako, a pitanje je da li će to proći glatko ili će neko skandirati Aćim efendiji ili pogoditi Vučića ledenom grudvom u glavu, što će sve biti povod mahnitima da pozovu na paljenje džamija, ovog puta na Hepiju ili Pinku.
Bolje da ne ide nigde.
- Post n°458
Istina.
_____
- Post n°459
Navodni je izbila tuca izmedju grupe Srba i muslimana 8. januara kada grupa Srba prisla muslimanima i rekla da treba da slave Bozic i jebala im majku muslimansku pa dobila po nosu.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°460
Cousin Billy wrote:Erős Pista wrote:Mislim da ce odigrati "pametno", i da je mu sad selling point da se pokaze kao jedini garant mira, a Sandzak kao bure baruta koje ce bez njega da ode u tandariju.
Pokušaće da odigra tako, a pitanje je da li će to proći glatko ili će neko skandirati Aćim efendiji ili pogoditi Vučića ledenom grudvom u glavu, što će sve biti povod mahnitima da pozovu na paljenje džamija, ovog puta na Hepiju ili Pinku.
Bolje da ne ide nigde.
+1
Sve mi se čini da će da bude nešto slično nedavnoj posjeti NP. Vidio sam snimak u koma Vučić priča kako voli pazarske mantije i burek i da će rado posjetiti aščinice ali su mu domaćini kazali da u neke ne odlazi jer tamo pjevaju o Naseru Oriću.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°461
A on odgovorio, pa nek pevaju, svako ima svoje pesme...
Moje pesme, moji snovi.
Moje pesme, moji snovi.
_____
- Post n°462
Erős Pista wrote:A on odgovorio, pa nek pevaju, svako ima svoje pesme...
Moje pesme, moji snovi.
Propustio je priliku da Pazarce gađa Aćif efendijom,a njega je prvog bacio na Aidu Ćorović. Naser je prijereniji trenutku.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°463
Нема шта Вучић да тражи тамо, не може очима да их види и увек шаље неког емисара уместо да лично иде.
До скора је слао Ану Брнабић и то је био практично фијаско.
Расим Љајић је више у Београду него што је у Санџаку и од њега нема ништа, Сулејман Угљанин изгледа није кооперативан. Покојни Муамер Зукорлић је имао широку аутономију да муља, да сам себи додели докторат на приватном универзитету чији је он власник, да лупа шта год хоће па да га Шешељ поклапа, све под условом да држи криминално крило.
Сад је проблем кад нема Зукорлића, мора да се нађе неки нови који ће контролисати и каналисати аутентичне дилеје. Или ће активирати Угљанина или Љајића да иду нешто да пробају, ако још увек имају политичког кредита.
Љајић је често успевао да изглади врло гадне ситуације личном појавом, доследном идеологијом и храброшћу.
Проблем је што се та идеологија потрошила а можда и лични ауторитет који има.
Расим Љајић је више у Београду него што је у Санџаку и од њега нема ништа, Сулејман Угљанин изгледа није кооперативан. Покојни Муамер Зукорлић је имао широку аутономију да муља, да сам себи додели докторат на приватном универзитету чији је он власник, да лупа шта год хоће па да га Шешељ поклапа, све под условом да држи криминално крило.
Сад је проблем кад нема Зукорлића, мора да се нађе неки нови који ће контролисати и каналисати аутентичне дилеје. Или ће активирати Угљанина или Љајића да иду нешто да пробају, ако још увек имају политичког кредита.
Љајић је често успевао да изглади врло гадне ситуације личном појавом, доследном идеологијом и храброшћу.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°464
Erős Pista wrote:Mislim da ce odigrati "pametno", i da je mu sad selling point da se pokaze kao jedini garant mira, a Sandzak kao bure baruta koje ce bez njega da ode u tandariju.
Sve bosnjacke stranke su sa njim u dilu. Na proslim predsednickim izborima, najvece procente je osvajao u Sandzaku. Tutin je bio preko 70%
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°465
Ali u pravu je Janos, Zukina smrt i Ljajicevo razalovanje su tu ostavili vakuum.
_____
- Post n°466
pojavljuje se u medijima neki drugi zukorlić, mislim da je sin, predsednik stranke, deluje
prilično kooperativno.
ja se nadam da će da se smiri sve, mnogo gadnih dešavanja je bilo u poslednjih mesec dana.
prilično kooperativno.
ja se nadam da će da se smiri sve, mnogo gadnih dešavanja je bilo u poslednjih mesec dana.
- Post n°467
Usame Zukorlić, bio danas u Priboju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°468
Sin, on je preuzeo stranku. Ali nema tu... fundamenta.
_____
- Post n°469
SDP I SPP drze 70% birackog tela, sluzba podzemlje a sns uvek moze da kupi delove SDA tako da nema nikakvih problema. Samo jos jedna prilika za Pomiritelja.Јанош Винету wrote:Нема шта Вучић да тражи тамо, не може очима да их види и увек шаље неког емисара уместо да лично иде.
- Post n°470
rujofil wrote:SDP I SPP drze 70% birackog tela, sluzba podzemlje a sns uvek moze da kupi delove SDA tako da nema nikakvih problema. Samo jos jedna prilika za Pomiritelja.Јанош Винету wrote:Нема шта Вучић да тражи тамо, не може очима да их види и увек шаље неког емисара уместо да лично иде.
Између 300 до 500 Санџаклија је отишло у ИСИС својевремено, а сада је главно криминално занимање трговина људима тј. превозе мигранте у бункерима на Запад, све услед колапса мале привреде.
Мени то не изгледа као држање ствари под контролом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°471
Jebote bog kakva je ovo neljudskost kada se porodicama žrtava obraca sa pitanjem Koliko to košta, sta vi hocete?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°472
Uvatio sam samo delic na TV, ali imam utisak da je izrazito pasivno agresivno neprijatan.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°473
Kakve žrtve? Zvuči kao da je to čuo od kolege Milanovića.disident wrote:Jebote bog kakva je ovo neljudskost kada se porodicama žrtava obraca sa pitanjem Koliko to košta, sta vi hocete?
- Post n°474
Pitali su članovi porodica iz Sjeverina kada ce njihovi najbliži dobiti status civilnih zrtava rata.beatakeshi wrote:Kakve žrtve? Zvuči kao da je to čuo od kolege Milanovića.disident wrote:Jebote bog kakva je ovo neljudskost kada se porodicama žrtava obraca sa pitanjem Koliko to košta, sta vi hocete?
Bas tako zvuci, neljudsko zlo.
Last edited by disident on 12.01.22 12:25; edited 1 time in total
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°475
disident wrote:Jebote bog kakva je ovo neljudskost kada se porodicama žrtava obraca sa pitanjem Koliko to košta, sta vi hocete?
zar to nije SRN modus operandi, sumnjam da je nešto nacionalno?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.