24 sata Vučić
- Post n°926
Re: 24 sata Vučić
Samo ne znam gde planiraju leseve da metnu. Jebes bokanijadu bez pokojnika
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°928
Ali ne i glup.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°930
Само да им се не деси нешто код Бешке, тамо уме да буде напето...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°931
Je li bilo leseva? Ne kace se slike ili bar ne nalecem na njih.
E, kako se to nekad organizovalo
E, kako se to nekad organizovalo
U izveštaju, kako je objavio NIN, su citirane i poruke koje su Belivuk i Vučković razmenjivali povodom godišnjice hrvatske policijsko-vojne akcije Oluja 5. avgusta 2016. dogovarajući organizovanje skupova. Belivuk ga pita za parolu koju će nositi, a Vučković mu prvo odgovara: „Pitaću šefa“, pa kasnije: „Sutra ujutru se viđam sa Nebojšom, pa ću i njemu reći“.
Ne objašnjava se ko je „šef“ ni ko je Nebojša. Tadašnji ministar policije je Nebojša Stefanović, ali se iz poruka ne vidi da je tačno to on. Na predlog Belivuka „Dogodine u Kninu“, Vučković odgovara: „Dajte nešto interesantnije. I vređajte ustaše slobodno.“
https://www.krik.rs/belivukove-poruke-otkrivaju-odnos-drzave-i-kriminalaca-brate-sta-god-treba/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°933
Evo 1 skroz normalna osopa, za razliku od ludog Kurtija.
Једна од првих тема била је зашто се замерио Хрватима.
- Моја старија деца, колико их познајем, мислим да неће ићи у Хрватску на море. За Вукана се надам да ће размишљати другачије. Не схватам шта сам лоше урадио тиме што сам само тражио да одем у Јасеновац и положим цвет. Они су ми рекли: "Еј, па није ти то одлазак на летовање". Оне куће у Чипуљићима спаљене које сте видели, ту је била и кафана Вучића и продавница и ја сам ту много времена проводио као мали и волео сам тамо да идем. Они су бирали угледне породице. Спалили су и цркву. Чувао сам се да не будем превише емотиван и да не реагујем тако, већ као председник. Никада у животу нећу отићи на море у Хрватску - рекао је Вучић и додао:
Ја сам се шокирао што ми немамо Улицу јасеновачких жртава. Нико није смео филм да снима, осим Гаге Антонијевића. Њима у Хрватској су хероји они који су убијали децу на Петровачкој цести. Свака част за то херојство, страшни су хероји.
СаучешћеАбазовићу и Ђукановићу
- Желим да изразим саучешће и господину Абазовићу и Ђукановићу, за разлику од њих. Ја желим да изразим саучешће народу Црне Горе због незапамћеног злочина који се десио на Цетињу - рекао је Вучић.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°934
Niko nije hteo da snima film o Jasenovcu, osim Gage. I Lordana. I Kuste.
_____
- Post n°935
Lordan i Kusta su možda hteli
ali NISU SMELI
ali NISU SMELI
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°936
_____
- Post n°938
Unatoč svemu 20% više srpskih turista nego rekordne 2019
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°939
Erős Pista wrote:Не схватам шта сам лоше урадио тиме што сам само тражио да одем у Јасеновац и положим цвет. Они су ми рекли: "Еј, па није ти то одлазак на летовање"
Nego, sta bi sa onim avionom? Zatrpano?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°940
[size=33]Serbia’s Leader Rejects ‘Little Putin’ Label Amid Fears of Russian Meddling[/size]
President Aleksandar Vucic’s ties to Moscow raise awkward questions as the Kremlin appears to be stirring unrest in the Balkans to deflect attention from the war in Ukraine.
https://www.nytimes.com/2022/08/12/world/europe/serbia-vucic-russia.html
President Aleksandar Vucic’s ties to Moscow raise awkward questions as the Kremlin appears to be stirring unrest in the Balkans to deflect attention from the war in Ukraine.
https://www.nytimes.com/2022/08/12/world/europe/serbia-vucic-russia.html
- Post n°941
Ne znam, ali obradovace te da cujes da ga je MSS pitala za trenersku skolu. Kaze da ima super prosek,ali ne stize da uci. Nikako da da psihologiju iako je procitao celog Jaspersa.
Ali kad pocne ponovo da daje ispite, to ce biti pokazatelj da nam opet bolje ide. Sad ne stize od drzavnickih poslova.
Et Fica
Ali kad pocne ponovo da daje ispite, to ce biti pokazatelj da nam opet bolje ide. Sad ne stize od drzavnickih poslova.
Et Fica
_____
- Post n°942
Erős Pista wrote:Ne znam, ali obradovace te da cujes da ga je MSS pitala za trenersku skolu. Kaze da ima super prosek,ali ne stize da uci. Nikako da da psihologiju iako je procitao celog Jaspersa.
Et Fica
Cuj, prosek dobar ali nema kad da uci - samo smislja izgovore, kako pred strancima tako i pred profesorima - jebo takvog djaka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°943
Studira uz rad, treba ga razumeti.
_____
- Post n°944
Kad bi manje landarao po BNV-u i kad bi sjahao sa helikoptera, bilo bi vremena. Kako ona baba Riskina unuka - sljaka u bolnici, bode penzionere po terenu i daje ispite, jos nadje vremena da pobedjuje na takmicenjima za miss. Jos joj ludnica u kuci a on dizao frku kad mu jednom dosli Gajic i Jeremija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°945
Brate, a ti ne bi popizdeo da ti dodje Jeremija?
_____
- Post n°946
Brte, pitaš to nekog sa ovakvom profilnom.
- Post n°947
_____
- Post n°948
Ovaj lik izgleda kao neko ko je upravo video gigantsku kasicu prasicu.
- Post n°950
Bleeding Blitva wrote:Unatoč svemu 20% više srpskih turista nego rekordne 2019
Evo i ja dolazim na 1 dan, doduše ne kao turista.
Ali verujem da ću se bućnuti bar jednom