24 sata Vučić
- Post n°826
Re: 24 sata Vučić
Тако су и Слоба и Њофра један другом набацивали лопту. Не кошта ништа, а греје.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°827
Btw, odlican lekar, upravo je ovih dana operisao kataraktu mojoj majci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°828
Ma ovo je nešto drugo, krenuo da raskrinkava licemerje EU i Nato vizavi nasledja II svetskog rata, od koga li je to video, pitam se ja.паће wrote:Тако су и Слоба и Њофра један другом набацивали лопту. Не кошта ништа, а греје.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°829
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ma ovo je nešto drugo, krenuo da raskrinkava licemerje EU i Nato vizavi nasledja II svetskog rata, od koga li je to video, pitam se ja.паће wrote:Тако су и Слоба и Њофра један другом набацивали лопту. Не кошта ништа, а греје.
Метод и приступ. Ал' избор догађаја - ја ћу да урадим нешто што ће вас да изнервира а ми ћемо код вас испасти реметилачки фактор и шгјз, добро ће вам то доћи за унутрашњу политику, а ви ћете онда да одреагујете и тим докажете да никад нисте ни ваљали, па ће то нама добро доћи за унутрашњу политику. Није се десило ништа, осим што су један дан кењали, свако по својим медијима, а обе стране као укњижиле неке поене. Прошао још један дан, одлично.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°830
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instragramu snažnom porukom nakon odluke Hrvatske da mu zabrani privatnu posjetu Jasenovcu.
"Samo vi radite svoj posao! Živjeće srpski narod i nikada neće zaboraviti", piše uz fotografiju koju je predsjednik Vučić postavio.
Starac Vukašin.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°832
Ustaše traže od precednika da poštuje propise i time nanose najgoru uvredu Srbima, kolorizovano pic.twitter.com/S4u8FhXso0
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 17, 2022
- Post n°833
A koji je navodni povod za posetu? Mislim, zasto bas sad (i kome to odgovara) a ne nekim drugim, zvanicnijim povodom, poput godisnjice proboja ili neveg slicnog? Sad treba da poverujemo da mu je tek cunulo?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°834
Možda da pokrije pad aviona ili je prosto redovna stvar, da popuni nedeljno popodne, da ga narod ne zaboravi.
- Post n°835
Mislio baja samo da se pojavi u Hrvatskoj i kao ja doso. Sta je mislio na granici da kaze, da ide na "Paklenjake"?
- Post n°836
Da li neko zna kako se to uopšte reguliše jer ima i ovo?
Ministarstvo spoljnih poslova podseća da je u prethodnih godinu dana, zabeleženo preko 700 ulazaka nosilaca diplomatskih i službenih pasoša Republike Hrvatske u Republiku Srbiju, bez ikakvih prethodnih službenih najava, uključujući visoke zvaničnike Republike Hrvatske, poput ministra nauke i obrazovanja Radovana Fuksa 24. juna 2022. godine, Zvonka Milasa, državnog sekretara u Kancelariji za Hrvate izvan Hrvatske, 18. marta 2022. godine, Milana Bošnjaka, izaslanika predsednika vlade Republike Hrvatske, 17. decembra 2021. godine itd. U tom smislu, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije zadržava pravo da adekvatno odgovori na odluku hrvatske strane.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°838
Del Cap wrote:Možda da pokrije pad aviona ili je prosto redovna stvar, da popuni nedeljno popodne, da ga narod ne zaboravi.
Da, ma naravno, nego se pitam da li ima bar neki javni razlog zasto je naprasno odlucio da ide u Jasenovac usred jula.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°839
Cenim da su redovne aktivnosti - zavrsio je sa konsultacijama, ne rade skole pa ne mogu da se postavljaju bombe i eto...
Da mu je do zrtava iz WWII, mogao bi npr da se buni protiv dizanja spomenika u Novom Sadu
Da mu je do zrtava iz WWII, mogao bi npr da se buni protiv dizanja spomenika u Novom Sadu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°840
Notxor wrote:Da li neko zna kako se to uopšte reguliše jer ima i ovo?
Ministarstvo spoljnih poslova podseća da je u prethodnih godinu dana, zabeleženo preko 700 ulazaka nosilaca diplomatskih i službenih pasoša Republike Hrvatske u Republiku Srbiju, bez ikakvih prethodnih službenih najava, uključujući visoke zvaničnike Republike Hrvatske, poput ministra nauke i obrazovanja Radovana Fuksa 24. juna 2022. godine, Zvonka Milasa, državnog sekretara u Kancelariji za Hrvate izvan Hrvatske, 18. marta 2022. godine, Milana Bošnjaka, izaslanika predsednika vlade Republike Hrvatske, 17. decembra 2021. godine itd. U tom smislu, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije zadržava pravo da adekvatno odgovori na odluku hrvatske strane.
Reguliše se tako što država može svakome da uskrati ulaz. To je njena osnovna funkcija. Podrazumeva se da prethodna najava nije potrebna u 99.99% slučajeva.
- Post n°841
Slutim da je za predsednika ipak malo ozbiljnije zbog obezbedjenja koke vrv mora una0red da se organizuje. Vidim da su Hrvati to i eskplicitno naveli kao jedan od razloga. Mozda i oni izvode, ali meni ipak zvuci realno.
_____
- Post n°842
Pritom on ne bi isao na zatvoreni sastanak sa Pupovcem npr, nego bi na sva zvona objavljivao svoje slike iz Jasenovca na Instagramu. To je incident u najavi, narocito u tom kraju.
_____
- Guest
- Post n°843
Erős Pista wrote:Slutim da je za predsednika ipak malo ozbiljnije zbog obezbedjenja koke vrv mora unapred da se organizuje. Vidim da su Hrvati to i eskplicitno naveli kao jedan od razloga. Mozda i oni izvode, ali meni ipak zvuci realno.
To je formalno obrazloženje (ne i sasvim netačno) ali glavno je - suvereno pravo da mu ne dozvole da teritoriju druge zemlje koristi kao poligon za interno srpsko majmunisanje. A naročito pošto je njegov ministar pre par dana nazvao Hrvatsku NDH.
- Post n°844
Treća sreća
Izvor Nova.rs, upućen u organizaciju Vučićeve posete Jasenovcu, navodi za naš portal da je Vučić u prethodnih godinu dana dva puta već pokušavao da organizuje posetu Jasenovcu, ali da mu hrvatske vlasti nisu izašle u susret.
“On je želeo da dođe u septembru prošle godine, međutim ta poseta se nije realizovala. Ponovo je hteo u martu ove godine da dođe u Jasenovac, ali se desila identična stvar – hrvatske vlasti su uputile molbu da on ne dođe u Hrvatsku”, navodi naš sagovornik.
Prema rečima našeg izvora, Vučić je oba puta prihvatio molbu hrvatske strane, ali ovaj poslednji put nije želeo, jer je, kako kaže, smatrao da njemu kao predsedniku Srbije ne bi smelo da se brani da obiđe Jasenovac.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°846
ficfiric wrote:
_____
- Post n°847
Kako rekose Hrvati jos petak su obavestili nasu ambasadu da ne moze. U Srbji juce tisina i danas drama.
- Post n°848
kapetanm wrote:Kako rekose Hrvati jos petak su obavestili nasu ambasadu da ne moze. U Srbji juce tisina i danas drama.
Па треба ту драму на даске поставити, не може то на врат на нос.
_____
- Post n°849
...
Povodom navoda iz pomenute note Ministarstva spoljnih i evropskih poslova Republike Hrvatske da je poseta neprihvatljiva jer „hrvatska strana nije službenim putem informirana o nameri mogućeg poseta“, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije obaveštava da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić zainteresovan da učini službenu posetu Spomen području Jasenovac u bilo kom terminu, u periodu do 17. septembra 2022. godine.
U dubokom uverenju da Republika Hrvatska, kao i Republika Srbija, najsnažnije osuđuje i gnuša se najodvratnijih zločina koje je nad srpskim narodom izvršila nacistička Nezavisna Država Hrvatska tokom čitavog perioda svog postojanja, a čiju je kulminaciju predstavljao sistem koncentracionih logora Jasenovac, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije očekuje omogućavanje neometane posete predsednika Republike Srbije ovom svetom mestu i u tom smislu, od hrvatske strane očekuje da za tu priliku pruži odgovarajući tretman koji se odnosi na najviše strane zvaničnike, uključujući i sve potrebne bezbednosne aspekte
...
...
https://www.danas.rs/vesti/politika/tekst-note-koje-je-msp-srbije-poslalo-ambasadi-hrvatske-povodom-zabrane-posete-vucica-jasenovcu/
Povodom navoda iz pomenute note Ministarstva spoljnih i evropskih poslova Republike Hrvatske da je poseta neprihvatljiva jer „hrvatska strana nije službenim putem informirana o nameri mogućeg poseta“, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije obaveštava da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić zainteresovan da učini službenu posetu Spomen području Jasenovac u bilo kom terminu, u periodu do 17. septembra 2022. godine.
U dubokom uverenju da Republika Hrvatska, kao i Republika Srbija, najsnažnije osuđuje i gnuša se najodvratnijih zločina koje je nad srpskim narodom izvršila nacistička Nezavisna Država Hrvatska tokom čitavog perioda svog postojanja, a čiju je kulminaciju predstavljao sistem koncentracionih logora Jasenovac, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije očekuje omogućavanje neometane posete predsednika Republike Srbije ovom svetom mestu i u tom smislu, od hrvatske strane očekuje da za tu priliku pruži odgovarajući tretman koji se odnosi na najviše strane zvaničnike, uključujući i sve potrebne bezbednosne aspekte
...
...
https://www.danas.rs/vesti/politika/tekst-note-koje-je-msp-srbije-poslalo-ambasadi-hrvatske-povodom-zabrane-posete-vucica-jasenovcu/
- Post n°850
аца има летње одело од умрлица
— пункреас (@punkreaspunkr) July 17, 2022
_____
★
Uprava napolje!