24 sata Vučić
- Post n°376
Re: 24 sata Vučić
Сећам се, ишао сам код другара на мобу те 2014. „Па шта да беремо?“ „Ако има мање од четири зрна у грозду, прескочи“. И после „ако ти неко понуди вино бербе 2014. слободно га пљуни у око“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°377
http://www.nspm.rs/hronika/advokatska-komora-beograda-obustavlja-rad-od-petka-24.-decembra-do-ispunjenja-zahteva.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°380
ja samo da se zahvalim za ova 2 miliona i slobodno nek pošalje još nemoj da se ustručava
- Post n°381
Šta mu je? pic.twitter.com/tLGqZM1ktx
— Boris Herman (@hermankg) December 29, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°383
Шта му је? Опет је пао под свој утицај. Овакве ствари смо виђали пре више година.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°384
Zaposednut. Moze ga spasti samo grcki pop Dimi
- Post n°385
https://www.nedeljnik.rs/dobio-sam-informacije-o-nestalom-splicaninu-ali-bez-veze-mi-je-da-govorim-detalje“Dobio sam informacije o nestalom Splićaninu, ali bez veze mi je da govorim detalje…”
- Post n°387
Oni ga tupsoni i dalje traze tu gde je upao. Treba gledati na banatskoj strani iza Pancevca. Voda je nadosla i brzi su i Sava i Dunav. Sve dojave tipa vidjen vamo tamo, nazalost su nelogicne ali pitao sam se u kom trenutku ce nas veliki Poaro da se oglasi i preseče
- Post n°388
https://nova.rs/vesti/hronika/alas-renato-grbic-o-nestalom-mateju-ledenu-savu-je-nemoguce-preziveti/Poznati beogradski alas Renato Grbić, koji je javnosti poznat zbog spasavanja samoubica koje su skakale u Dunav s Pančevačkog mosta, kazao je za portal Nova.rs da su male šanse da policija pronađe nestalog Splićanina Mateja Periša, ukoliko je on zaista, kako se pretpostavlja, upao u Savu ispred Beton hale.
Grbić koji je dosad spasao 30 ljudi kaže da je temperatura Save i Dunava izrazito niska, i da je gotovo nemoguće preživeti duži boravak u vodi.
"Ako je mladić zaista upao u Savu, uz okolnosti da je prethodno bio u klubu gde je bila visoka temperatura, imao je sve šanse da doživi najpre srčani udar. Ukoliko je to preživeo, hipotermija bi mu presudila jer je Sava izrazito hladna ovih dana. Sumnjam da će policija bilo šta naći, posebno u okolini mesta na kom je nestao, jer je voda brza.
Ukoliko se zaista utopio, zbog niske temperature, do pucanja žuči dolazi tek posle tri četiri nedelje, i pre će biti da bi isplivati negde na Dunavu, iza Pančevačkog mosta i Višnjice za mesec dana", kaže Grbić za Nova.rs.
On dodaje da je Dunav u poslednjih nekoliko dana narastao za čak metar i po, da Sava donosi veliku količinu granja, ali da su obe reke izrazito brze.
- Post n°389
Nije za zajebanciju ali...rumbeando wrote:https://www.nedeljnik.rs/dobio-sam-informacije-o-nestalom-splicaninu-ali-bez-veze-mi-je-da-govorim-detalje“Dobio sam informacije o nestalom Splićaninu, ali bez veze mi je da govorim detalje…”
Hrvatska novinarka Ana Malbaša razgovarala je sa svedokom koji tvrdi da je Mateja sreo u prvim satima Nove godine u Rumi. Malbaša navodi da je nekoliko svedoka sa kojima je razgovarala prethodno prijavilo policiji svoja saznanja.
- U prvim satima Nove godine, oko 3.30 sati u centru Rume, sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika. U prvi mah smo pomislili da je skitnica. Obratio nam se, a govorio je splitskim naglaskom - rekao je neimenovani svedok reporterki.
- Post n°390
To se poklapa sa mojom hipotezom da se negde ubija od koksa i jednačine, u fazonu ovo čekam celi život
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°391
da baš u Rumi prepoznaju splitski naglasak
- Post n°392
mr@ki na tamou, citiram njegov post jer se apsolutno slažem sa napisanim:
Čućemo dosta sličnih priča ukoliko momka ne pronađu, mediji će od toga praviti vijesti bombastičnih naslova i dodatno sjebavati njegove bližnje.
Danas sam vidio snimak na kom je navodno mladi splićo. Trči ulicama lagano odjeven, zaustavlja bijelo taksi vozilo, razmjenjuje par riječi sa taksistom i nastavlja da trči. Iskreno, ne izgleda mi pribrano, kasnije se na snimku zaista vidi čovjek koji pliva Savom, kažu da je i to on. A Sava je ovih dana ogromna i strašna već ovde, mogu da zamislim kako je zajebana u bg.
Idem malo u off, ali najgora opcija je da ne pronadju ništa.
Javiće se 100 svedoka koji misle da su videli ne znam šta i ne znam gde i dati prostora za razne priče.
Sećam se slučaja one devojčice, Barbare Vitez. Nestala negde na Tisi pre par godina, ali telo nikad nije pronadjeno. Od tad se javljaju svedoci koji su je navodno videli širom Evrope. Ne mogu ni zamisliti koliko je to teško za porodicu
Čućemo dosta sličnih priča ukoliko momka ne pronađu, mediji će od toga praviti vijesti bombastičnih naslova i dodatno sjebavati njegove bližnje.
Danas sam vidio snimak na kom je navodno mladi splićo. Trči ulicama lagano odjeven, zaustavlja bijelo taksi vozilo, razmjenjuje par riječi sa taksistom i nastavlja da trči. Iskreno, ne izgleda mi pribrano, kasnije se na snimku zaista vidi čovjek koji pliva Savom, kažu da je i to on. A Sava je ovih dana ogromna i strašna već ovde, mogu da zamislim kako je zajebana u bg.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°393
Fora je u tome sto 100 posto postoji neko ko zna sta se desilo. I ne govori nista.
- Post n°394
Nisam siguran, evo sad citam sta je reko cale
https://rs.n1info.com/vesti/otac-nestalog-mladica-iz-splita-na-snimcima-koji-su-se-pojavili-jeste-moj-sin/
Sasvim mi je zamislivo da je bio uradjen, da je tako uradjen uleteo u reku i udavio se, a da to niko nije znao.
U ovom trenutku to izgleda kao najrealnija mogucnost.
https://rs.n1info.com/vesti/otac-nestalog-mladica-iz-splita-na-snimcima-koji-su-se-pojavili-jeste-moj-sin/
Sasvim mi je zamislivo da je bio uradjen, da je tako uradjen uleteo u reku i udavio se, a da to niko nije znao.
U ovom trenutku to izgleda kao najrealnija mogucnost.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°395
Tako je isto svojevremeno nestao urednik Zone sumraka, otišao na piće na Štrand i - nema čoveka. Izvadili mučenika posle 3 dana.
- Post n°396
Jebeni vanzemaljci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°397
Cek urednik originalne Zone Sumraka se udavio u reci?Cousin Billy wrote:Tako je isto svojevremeno nestao urednik Zone sumraka, otišao na piće na Štrand i - nema čoveka. Izvadili mučenika posle 3 dana.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°398
Da, i krajnje bizarno je da na kraju se udavi sin vaterpoliste i sam vaterpolista ranije, ako sam shvatio, i kapetan jedrilice koji zna sta je voda sa obukama za slucaj pada u vodu.
- Post n°399
kapetanm wrote:Da, i krajnje bizarno je da na kraju se udavi sin vaterpoliste i sam vaterpolista ranije, ako sam shvatio, i kapetan jedrilice koji zna sta je voda sa obukama za slucaj pada u vodu.
Ne volim nagadjanja ali pijan/drogiran covek u ponoc u ledenoj vodi zimi je smrtonosna kombinacija, bez obzira na nivo plivackog znanja.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°400
Najverovatnije se, ako je pao, i udario u nesto. Ali, ko zna. Samo nagadjamo prema medijima. Jedni kazu da je skocii ko oparen i izleteo, bem li ga.