Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zausta moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uviek ne možemo rekonstrisati šta se događalo poslie i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno - rekao je on
24 sata Vučić
- Post n°401
Re: 24 sata Vučić
Ali tata kaze i
Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zausta moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uviek ne možemo rekonstrisati šta se događalo poslie i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno - rekao je on
- Guest
- Post n°402
disident wrote:Cek urednik originalne Zone Sumraka se udavio u reci?Cousin Billy wrote:Tako je isto svojevremeno nestao urednik Zone sumraka, otišao na piće na Štrand i - nema čoveka. Izvadili mučenika posle 3 dana.
Da. Neša Jovanović. Bio je urednik oko dve godine. Miran dečko, spremao je magistarski iz književnosti a usput se zajebavao u Zoni za fine pare.
- Post n°403
Ako je ziv, ubedjen sam da je zatvoren negde na detoksikaciji i da Alek ceka razumno vreme da pred kamerama ocinski pita - jesi dobro sine, svi smo se zabrinuli. Pomenuce i Aidu i Jasenovac. U tom scenariju zamajavace nesrecnog oca par dana
- Post n°404
To je malo previse monstruozno, cak i za njega.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°405
Desavaju se takva sranja. Secam se jednog doceka u Vrcinu, neka kuca u sumi. I toliko sam se napio da sam izasao napolje, pao ispod drveta, zagrlio ga i zaspao. Sto je najgore, padao je sneg, i ladno me prekrio. Nasao me ortak slucajno, kad je izasao da pisa uz to drvo. Virila mi glava valjda. Posle morali da me ozivljavaju u kadi.
Last edited by Летећи Полип on Mon Jan 03, 2022 9:01 pm; edited 1 time in total
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°406
Jel te naso pre ili posle pisanja?
Ustvari, ne, neka to ostane zauvek tajna.
Ustvari, ne, neka to ostane zauvek tajna.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°407
Ne znam. Al pipao sam se. Dzabe kad su me vec ispolivali tusem.
_____
~~~~~
- Post n°409
_____
- Post n°411
kapetanm wrote:Ako je ziv, ubedjen sam da je zatvoren negde na detoksikaciji i da Alek ceka razumno vreme da pred kamerama ocinski pita - jesi dobro sine, svi smo se zabrinuli. Pomenuce i Aidu i Jasenovac. U tom scenariju zamajavace nesrecnog oca par dana...
Jaka teorija, sve je moguće. Nije da bi se mnogo iznenadio.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°412
Pa kad je ulazio kod bolesnog deteta na onkoloskom bez maske sta drugo ocekivati.
- Post n°413
moram se nažalost složiti sa ovim komentarom, djeluje kao kombinacija spida i alkohola
milan
03.01.2022 17:34
Ovo je klasičan primer paranoje uzrokovane psihoaktivnim supstancama.
milan
03.01.2022 17:34
Ovo je klasičan primer paranoje uzrokovane psihoaktivnim supstancama.
- Post n°414
+1.
Hteo sam prvo da stavim "Cocain is a helluva drug" mim, ali nije to. U pravu je MNE.
Hteo sam prvo da stavim "Cocain is a helluva drug" mim, ali nije to. U pravu je MNE.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°415
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3843959/ekskluzivno-otkriveno-sta-su-konzumirali-splicani-kobne-veceri?utm_source=kurir_app&utm_medium=android_push_notification&utm_campaign=push_notification
- Post n°416
Po Vasilijevom modelu, sad je samo pitanje dana kad ce da krenu vracare i sekte.
_____
~~~~~
- Post n°417
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-objavio-fotografiju-kako-se-igra-sa-dva-psa-i-najavio-teske-odluke/
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°418
Postajem Uspeh Petrović-Gari kada vidim ovo
GRANA, jebem ti mater žvalavu. Odeš u zoru u šumicu sa detetom, uzmeš jednu granu, dovoljno malu da dete može da nosa. Ne treba ti motorna testera. GRANČICA.
Božićni običaji u nas: posečeš drvo, izliješ beton, na tom mestu napraviš kladionicu, drvo odneseš u avliju i nakačiš plastične kese na njega, okružiš starim gumama, naliješ mazutom i zapališ sve to.
GRANA, jebem ti mater žvalavu. Odeš u zoru u šumicu sa detetom, uzmeš jednu granu, dovoljno malu da dete može da nosa. Ne treba ti motorna testera. GRANČICA.
Božićni običaji u nas: posečeš drvo, izliješ beton, na tom mestu napraviš kladionicu, drvo odneseš u avliju i nakačiš plastične kese na njega, okružiš starim gumama, naliješ mazutom i zapališ sve to.
- Post n°419
Летећи Полип wrote:
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-objavio-fotografiju-kako-se-igra-sa-dva-psa-i-najavio-teske-odluke/
Jel će bar Šarki i Žorž biti konsultovani?
- Post n°420
Baš su mu slatke rukavice, malo baca na Bernija
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°421
Bleeding Blitva wrote:Baš su mu slatke rukavice, malo baca na Bernija
Е, бар да га баца...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°422
Govno, ne bi da ogrebe svoje rucice a na decju onkologiju ulazi bez maske.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°423
Cousin Billy wrote:Postajem Uspeh Petrović-Gari kada vidim ovo
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°424
Novosađani spremni za Badnje veče, na Klisi velika lomača (FOTO)Cousin Billy wrote: GRANČICA.
To vracanje liturgijskom bogoslovlju sad ne zvuci tako lose?
_____
????
- Post n°425
Cousin Billy wrote:posečeš drvo, izliješ beton, na tom mestu napraviš kladionicu, drvo odneseš u avliju i nakačiš plastične kese na njega, okružiš starim gumama, naliješ mazutom i zapališ sve to.
priprema za paljenje badnjaka na klisi:
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together