Ne ozbiljno. Pred živim ljudima sam, rezigniran onim šetkanjem, obećao da ne idem više na proteste dok ne vidim zapaljene automobile. I te večeri ih beše.
Virus
- Post n°701
Re: Virus
Ne ozbiljno. Pred živim ljudima sam, rezigniran onim šetkanjem, obećao da ne idem više na proteste dok ne vidim zapaljene automobile. I te večeri ih beše.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°702
Mór Thököly wrote:A evo je i prava drzavna politikaВише је него јасно постало да се од вируса не можемо заштити и да је свако доношење рестриктивних мера грешка и бесмисао. Вирус ће чим се са мерама попусти поново постати активан. Сурово звучи, али једини начин борбе док се лек не пронађе је стицање колективног имунитета.
— Владимир Ђукановић (@djuka1979) November 20, 2020
Švedski model.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°703
- Post n°704
ficfiric wrote:Jbg, bilo je izjava ljudi koji protestuju. Nisu pricali o tome da zele da letuju vec o tome da ih drzava laze i pravi budalama. Ako treba da podsetim, i ovaj je pricao o tome da drzava laze
Za mene niko nece glasati nikad, tako da ja ne moram da signliziram koliko sam pun empatije. Posto lik na snimku nema ni masku, ni dokaz da je imun slobodan je da se tera u kurac zajedno sa onim pekarem sto dostavlja ispred radnje.
Cuj Biki, opozicija je pokusala da kanalise ovo. Dobili su batine kad su se pojavili (sto je logicna posledica dugogodisnje satanizacije) a onda je pokusano i sa sedenjem, sto nisu svi tako dobro prihvatili.
U redu je Jovana, studenti su ostali u domovima, protest sad moze da se razidje.
_____
????
- Post n°705
Mór Thököly wrote:Samo bi bilo elementarno fer da to kazu otvoreno i da onds bukvalno svako gleda samo sebe. Jer to je taj model(tm). A njemu zelim da se kolektivno imunizira sto pre.
rekli su ti otvoreno ali ti neces da cujes i razumes. sta znaci da svaka porodice bude svoj krizni stab?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°706
Marius Lăcătuș wrote:Mór Thököly wrote:Samo bi bilo elementarno fer da to kazu otvoreno i da onds bukvalno svako gleda samo sebe. Jer to je taj model(tm). A njemu zelim da se kolektivno imunizira sto pre.
rekli su ti otvoreno ali ti neces da cujes i razumes. sta znaci da svaka porodice bude svoj krizni stab?
Jedno sam ja, drugo je celo drustvo. Ja to razumem od marta i ponasam se u skladu s tim.
- Post n°708
- Post n°709
Ministarstvo zdravlja Grčke je saopštilo da su privatne bolnice odbile zahtev da na dobrovoljnoj bazi obezbede krevete za lečenje pacijenata obolelih od kovida 19 u severnom delu zemlje, gde je situacija najozbiljnija.
"Uprkos naporu, pronalaženje obostrano prihvatljivog rešenja nije bilo moguće", saopštilo je ministarstvo i dodalo da je počelo prisilno preuzimanje dve klinike zajedno sa osobljem.
Na pitanje da li će privatno zdravstvo biti uključeno u borbu protiv epidemije, Lončar je odgovorio da su svi dobrodošli i da se svakom privatniku koji je imao želju da u borbi učestvuje izašlo u susret.
Oba - B92
- Post n°710
Јебени ретарди, ово наводе десет дана пошто је најављен почетак вакцинација крајем године.Mór Thököly wrote:A evo je i prava drzavna politika
[size=31][/size]Више је него јасно постало да се од вируса не можемо заштити и да је свако доношење рестриктивних мера грешка и бесмисао. Вирус ће чим се са мерама попусти поново постати активан. Сурово звучи, али једини начин борбе док се лек не пронађе је стицање колективног имунитета.
— Владимир Ђукановић (@djuka1979) November 20, 2020
- Post n°711
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°712
većina je protiv, nagomilaće se obaveze
mi želimo ovo što nam se dešava, možda ne svi, ali jebi ga
- Post n°713
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°714
Летећи Полип wrote:Ma mi ćemo da se vakcinišemo sto godina. Dobijaćemo to na kašiku, a veze i kinta ima da rade samo tako. Tek će da se vidi koiko smo raspalo društvo.
To da. Kad krene vakcina za lekare, vojsku, policiju i - odabrane.
- Guest
- Post n°715
nalog sa ženinog laptopa wrote:mogu da sede u vise prostorija, preterujes
200?
- Post n°716
ovo brze ... ja ocekivao utorak ..
— zarko bogosavljevic (@zarkobns) November 20, 2020
Kamenica treba da proradi od vikenda... ali kako da nema mesta... to znaci da vi sad imate tu 330 do 340 na lezanju..
— zarko bogosavljevic (@zarkobns) November 20, 2020
I oni su puni
— Veshticja ludila (@askabanskizivot) November 20, 2020
I to ce biti puno za koji sat Drzite se ljudi dragi.Neka vam niko od nas ne zatreba
— Veshticja ludila (@askabanskizivot) November 20, 2020
- Post n°717
Talason wrote:nalog sa ženinog laptopa wrote:mogu da sede u vise prostorija, preterujes
200?
pardon, nisam znao da ih je toliko
na jednom malom bg fakultetu je proletos bilo kolokvijuma preko zuma
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°718
temperatura stabilna na 36.2, bolovi u misicima se smirili i generalno motorika popravila da me kuce vise ne gleda zalosnim pogledom kad pokusavam da je setam. cak nam je bilo lepo po kisici u sumi u ustanickoj. jos dva C aspirina i sad cu da spavam.
e da, bacio sa 1000 dinara na 5 govana toplomera sa zivom, kupio sam za sebe i prijatelje a ono svih 5 pokazuje 1 stepen C vise nego digitalni. sutra jedan poklanjam drugarici koja ima tacni old school zivin, ali nema sanse da su OK. kinesko govno.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°719
Mór Thököly wrote:Летећи Полип wrote:Ma mi ćemo da se vakcinišemo sto godina. Dobijaćemo to na kašiku, a veze i kinta ima da rade samo tako. Tek će da se vidi koiko smo raspalo društvo.
To da. Kad krene vakcina za lekare, vojsku, policiju i - odabrane.
Kamo sreće da će tu biti samo odabrani, u smisu neka najuža elita. Svako sa iole para i uticaja će se krljati da sebi i svojima nabavi vakcinu, To će biti sveopšta krljačina ako država ne pokaže ozbiljnost. A male su verovatnoće da hoće.
_____
~~~~~
- Post n°720
Marius Lăcătuș wrote:
e da, bacio sa 1000 dinara na 5 govana toplomera sa zivom, kupio sam za sebe i prijatelje a ono svih 5 pokazuje 1 stepen C vise nego digitalni. sutra jedan poklanjam drugarici koja ima tacni old school zivin, ali nema sanse da su OK. kinesko govno.
А било забрањено, као оно опасност од живе итд, мада се не сећам да сам чуо да је икад неко најебао од тога (осим легенде о једном асистенту на физици који је полупао барометар и два сата скупљао куглице по поду, а онда скупљао и зубе). Сад гле опет може, али кинеско ђубре.
Инструментарију Загреб од гована да правимо.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°721
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°722
паће wrote:Marius Lăcătuș wrote:
А било забрањено, као оно опасност од живе итд, мада се не сећам да сам чуо да је икад неко најебао од тога (осим легенде о једном асистенту на физици који је полупао барометар и два сата скупљао куглице по поду, а онда скупљао и зубе). Сад гле опет може, али кинеско ђубре.
Инструментарију Загреб од гована да правимо.
ne znam za legendu, ali znam mnoge druge slučajeve trovanja živom, najviše kod onih koji su se bavili kompleksima
postoje bezbedni precizni termometri, ne vidim razloge za živine
- Guest
- Post n°723
- Post n°724
Ништа им не значи нпр 30%, поготово ако антитела имају краћи рок трајања.