Virus
- Post n°376
Re: Virus
u nasoj skoli su 2 decaka 7 razred izgleda pozitivna. no to je rekla kazala posto direktorka te podatke krije.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°378
OK ovo je otislo predaleko, virus je usao u natalince da ne kazem u familiju.
prvo je juce bila pozitivna na testu zena brata od ujaka. zatim je danas bila u kovid ambulanti i prc testirana sestra od ujaka (ne zive u istoj kuci ni domacinstvu). ona je inace ko za maler posle 4 meseca bolovanja danas bila 4 sata na poslu (jura u raci) pa ko zna na sta ce da izadje.
vasa je u pravu da je ovo sad vec gore od jula u smislu rasprostranjenosti, pritom verujem da ce u beogradu padati broj ali ova disperzija po srbiji ce biti brrrr.
prvo je juce bila pozitivna na testu zena brata od ujaka. zatim je danas bila u kovid ambulanti i prc testirana sestra od ujaka (ne zive u istoj kuci ni domacinstvu). ona je inace ko za maler posle 4 meseca bolovanja danas bila 4 sata na poslu (jura u raci) pa ko zna na sta ce da izadje.
vasa je u pravu da je ovo sad vec gore od jula u smislu rasprostranjenosti, pritom verujem da ce u beogradu padati broj ali ova disperzija po srbiji ce biti brrrr.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°379
ma ovo je pravi drugi talas, ono u julu je nedoleceni prvi, koji je ostrim merama odlozen zapravo. i, sad vec tradicionalno, drugi talas je najgori. sad se treba cuvati maksimalno ko kako moze, ako moze.
mislim, i te gluposti - necemo ostre mere jer ce dugo trajati (onaj karirani ne znam sta je). pa kako ih nije sramota vise, a ono tokom proleca je kao bilo kratko? Obraz - djon.
mislim, i te gluposti - necemo ostre mere jer ce dugo trajati (onaj karirani ne znam sta je). pa kako ih nije sramota vise, a ono tokom proleca je kao bilo kratko? Obraz - djon.
- Guest
- Post n°380
Marius Lăcătuș wrote:OK ovo je otislo predaleko, virus je usao u natalince da ne kazem u familiju.
da da, slažem se
- Post n°381
ja tebi serdare ti meni vojvodo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°382
ih.
ma juče čuo da u užičkoj bolnici rade kovid pozitivni medicinski radnici, a još nije ni kršteno grunuo talas korone van velikih gradova. trenutno je potpuni fokus na Beograd kao prestonicu korone ali to će se nužno ukrstiti sa ogromnim rastom u unutrašnjosti.
ma juče čuo da u užičkoj bolnici rade kovid pozitivni medicinski radnici, a još nije ni kršteno grunuo talas korone van velikih gradova. trenutno je potpuni fokus na Beograd kao prestonicu korone ali to će se nužno ukrstiti sa ogromnim rastom u unutrašnjosti.
- Guest
- Post n°383
ja sam pre par sati dobio vest za ženinu ujnu iz palanku, kaže da se zarazila u selu next to Natalinci
a selo je par stotina duša
a selo je par stotina duša
- Post n°384
danas sam po savetu talasona kupio probiotik. sem sto je 1% masti ne znam u cemu se razlikuje od jogurta, po ukusu ne. potom sam za rucak jeo gustu supu od sociva (a la mercimek) koju sam obogatio mesom dimljene kolenice.
zasto pisem? zato sto ceo dan prdim kao morz i bukvalno imam osecaj da ce da me lansira u nebo. sad kad sam setao kuce trazio sam parkice i decija igralista bez ljudi da sebi mogu da dam oduska jer se ne moze trpeti. sad se pitam da li nas je talason zajebavao ili sta? a mozda je i virus mutirao na vracaru.
zasto pisem? zato sto ceo dan prdim kao morz i bukvalno imam osecaj da ce da me lansira u nebo. sad kad sam setao kuce trazio sam parkice i decija igralista bez ljudi da sebi mogu da dam oduska jer se ne moze trpeti. sad se pitam da li nas je talason zajebavao ili sta? a mozda je i virus mutirao na vracaru.
_____
#FreeFacu
- Post n°386
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°387
bakterije u plućima zavise od onoga što imaš u gornjem probavnom traktu
nikome nisam ništa savetovao, nego rekoh, eto ja radim to i to, na osnovu radova koje sam pročitao, obavestite se, pa ako vam se učini korisnim, eto vajdice
nisam lekar, ne bavim se lečenjem, ali naišao sam na interesantne radove, te podelih šta sam izdumao
ja nemam probleme sa prdenjem, doduše nemam problem da se isprdim ako zatreba, baš me briga
nikome nisam ništa savetovao, nego rekoh, eto ja radim to i to, na osnovu radova koje sam pročitao, obavestite se, pa ako vam se učini korisnim, eto vajdice
nisam lekar, ne bavim se lečenjem, ali naišao sam na interesantne radove, te podelih šta sam izdumao
ja nemam probleme sa prdenjem, doduše nemam problem da se isprdim ako zatreba, baš me briga
- Post n°388
Kirko Skaddeng wrote:jel si siguran da je mislio na probiotik jogurt a ne na probiotik kapsule?
pwn
da jbte stvarno
rekli smo buljardi, resice problem
_____
#FreeFacu
- Post n°390
Kirko Skaddeng wrote:jel si siguran da je mislio na probiotik jogurt a ne na probiotik kapsule?
Ако си мало пратио историју астронаутике (тј прво космонаутике), кад тад си се запитао чиме су лансирали те капсуле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°391
Lebe
http://rs.n1info.com/Vesti/a673165/Pobuna-u-Sokobanji-zbog-plana-da-kovid-pacijenti-dele-zgradu-sa-tuberkuloznim.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a673165/Pobuna-u-Sokobanji-zbog-plana-da-kovid-pacijenti-dele-zgradu-sa-tuberkuloznim.html
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°392
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°393
disident wrote:Lebe
rasulo
- Post n°394
Dok pacijenti sa očnog potpisuju peticiju, teško oboleli od tuberkluloze ponovo su ispred klinike. A direktor bolnice je na putu.
Grizem usta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°395
Ne znam, dal kafici da rade do 18:47 ili do 19:17...i dal raspust da pocne 19. ili 25. decembra, evo lepo nisam pametan...
- Post n°396
Sto je najgore, ovo je tek pocetak ludila. Hiljade novozarazenih tek treba (da pokusa) da udje u bolnice a kad pogledas ulice - nista narocito, sve je uobicajeno.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°397
Srbija: zemlja koja uvek od dva zla izabere - oba
- Post n°398
Ti ljudi nemaju gde,njima je bukvalno zivot u igri
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°399
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°400
5000 pozitivnih je bukvalno isto sto i nekoj francuskoj 50000. Ako oni misle da ce to ovde proci drugacije nego sto ce u toj francuskoj... ovako cemo samo doziveti slom svega, a onda ce svejedno morati da uvedu sve zivo od mera tako da cemo najverovatnije imati i tonu mrtvih i slom privrede iduce godine.