Vučićeva Srbija
- Post n°501
Re: Vučićeva Srbija
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°502
Marko Bulat i kokain
Pitanje je za topik pitajte Vasu.
Otkud ovoliki kokain na ovim prostorima? Svaki dan se negdje provuče vijest, pomenu ga, utisak mi je da ga ima kao nikad.
Pitanje je za topik pitajte Vasu.
Otkud ovoliki kokain na ovim prostorima? Svaki dan se negdje provuče vijest, pomenu ga, utisak mi je da ga ima kao nikad.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°503
zbog drugog oka u glavi. većinu kanala ka jačim tržištima su DEA i evropske ispostave presekle ili je rizik preveliki pa je lakše robu isporučiti u crnoj gori a odatle svi putevi vode ka vračaru i ostalim balkanima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°504
fikret hadžiabdić wrote:
Šema postoji 20, 30 godina, tj. otkad je skoro nemoguće prebaciti robu iz zemlje proizvođača u zemlju potrošača.
Zato se koriste treće zemlje koje nisu pod prevelikom kontrolom i gde je korupcija uobičajena.
Crna Gora je bila idealna za to, kao i Albanija, dok nisu provaljene.
London troši 23 kile koksa dnevno, a tržište drže Albanci.
Srbija i Hrvatska su na putu, a koks je zgodan i kao moneta za plaćanje usluga, nije kabast kao vutra.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°505
dodaću i da su kazne za marihuanu izuzetno visoke kod nas što direktno podstiče prodaju težih droga. rizik je približno isti a zarada mnogo veća. hvala dosmanlijama.
- Post n°506
Onda da se uživa dok traje. Kad konačno Milo padne onda će u CG da zavlada red pa će kokain opet biti skupa egzotika kao što je bio do prije desetak godina
Neću dalje u off ali mi je svarno upadljivo kako se kokain raširio zadnjih godina.
Neću dalje u off ali mi je svarno upadljivo kako se kokain raširio zadnjih godina.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°507
Da parafraziram Djindjica, nekada je drzava imala kokain, sada kokain ima drzavu...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°508
Vutra se sad gaji tamo gde se troši.
Iznajmi se kuća na selu negde u Austriji, dovedu se baštovani sa Balkana, struja se po pravilu krade sa bandere.
Ako ih uhvate, kazne su male, dobije se zabrana ulaska na par godina.
Ko je lud da vozi kamion pun vutre iz Crne Gore i Albanije? Osim mog drugara. Mislim da je dobio 3,5 godine. Pustiće ga valjda posle 2.
Iznajmi se kuća na selu negde u Austriji, dovedu se baštovani sa Balkana, struja se po pravilu krade sa bandere.
Ako ih uhvate, kazne su male, dobije se zabrana ulaska na par godina.
Ko je lud da vozi kamion pun vutre iz Crne Gore i Albanije? Osim mog drugara. Mislim da je dobio 3,5 godine. Pustiće ga valjda posle 2.
_____
- Guest
- Post n°509
A moj rođak dobio 3.5 godine za tridesetak grama marihuane, tačnije za neko suvo njegra u kome jedva da je bilo THC-a. Kaznena politika je neverovatna, bukvalno podstiče teže forme kriminala. Ako se dobro sećam Vladan Batić je sa neke debilne moralizatorske pozicije otvorio priču o tome da je svako posedovanje isto, i taj stav je jednostavno ostao zakucan u zakonima i pravosudnoj praksi.
- Post n°510
Bizarnost potpuna.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°511
drogom se i ubistva plaćaju zato ih ima ovoliko, nikad ubistvo nije bilo jeftinije kao danas uđe ti par stotina kila brodom ti sa 2 kila platiš nečiju likvidaciju...kod nas su prošle god. na vojnom brodu našli drogu neki podoficir švercovao
- Guest
- Post n°512
Uprava policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom jutros je spriječila ubistvo jednog člana organizovane kriminalne grupe sa primorja, saznaju "Vijesti".
Podaci "Vijesti" iz Uprave policije govore da je spriječeno ubistvo Beograđanina Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, koji se već nekoliko dana nalazi kod jednog od vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.
Likvidacija je trebalo da bude izvršena u Tivtu, ali je policija osujetila plan kriminalne grupe.
Umalo da neko ubije Danilovog drugara
- Post n°513
Kirko Skaddeng wrote:A moj rođak dobio 3.5 godine za tridesetak grama marihuane, tačnije za neko suvo njegra u kome jedva da je bilo THC-a. Kaznena politika je neverovatna, bukvalno podstiče teže forme kriminala. Ako se dobro sećam Vladan Batić je sa neke debilne moralizatorske pozicije otvorio priču o tome da je svako posedovanje isto, i taj stav je jednostavno ostao zakucan u zakonima i pravosudnoj praksi.
On je vozio oko pola tone i dobio je isto 3,5, ali ne u Srbiji, a ostali, bitniji su dobili više. Ne bi me čudilo da nije imao pojma šta vozi.
_____
- Post n°514
MNE wrote:drogom se i ubistva plaćaju zato ih ima ovoliko, nikad ubistvo nije bilo jeftinije kao danas uđe ti par stotina kila brodom ti sa 2 kila platiš nečiju likvidaciju...kod nas su prošle god. na vojnom brodu našli drogu neki podoficir švercovao
To sam pratio jer mi je blizu dedovini. Priča je kao iz filma braće Koen.
Uneli su kokain na školski jedrenjak Jadran koji je trebalo da plovi do Istanbula. U Istanbulu bi zamenili belo za žuto, pa bi verovatno prodali heroin na veliko u Crnoj Gori, a zaradili bi na razlici prodajne i nabavne cene. Scenario se sam piše.
_____
- Post n°515
samo da kazem da je ovaj koks koji se sada moze pronaci
jedno deset puta kvalitetniji u odnosu na ono sto se valjalo pre 10~15 godina
i jevtiniji je
jedno deset puta kvalitetniji u odnosu na ono sto se valjalo pre 10~15 godina
i jevtiniji je
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°516
zivela srbija
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°517
Just don't get high on your own supply.
- Guest
- Post n°519
Čitam neku literaturu (600 strana dnevno) koja kaže:
— Puru Jarvi by PUB (@PuruJarvi) January 24, 2021
“Odbranu od poplava organizuje i sprovodi: JAVNO VODOPRIVREDNO PREDUZEĆE, na vodama I reda i na sistemima za odvodnjavanje u javnoj svojini pic.twitter.com/uKWYh6tHgQ
- Post n°520
И шта ће приватник да наплаћује, поплаву или одбрану?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°522
[size=35]Vučić: Za deset dana novi paket pomoći, ne pitajte odakle pare, vakcine teže nabaviti od nuklearnog oružja[/size]
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/264349/Vucic-Za-deset-dana-novi-paket-pomoci-ne-pitajte-odakle-pare-a-vakcine-teze-nabaviti-od-nuklearnog-oruzja.html
da padne jos sto evra amin
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/264349/Vucic-Za-deset-dana-novi-paket-pomoci-ne-pitajte-odakle-pare-a-vakcine-teze-nabaviti-od-nuklearnog-oruzja.html
da padne jos sto evra amin
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°523
Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koja je nedavno ispitivana u policiji zbog nezakonitog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tokom 2019. menjala je identitet, ekskluzivno saznaje Kurir! Hrkalovićeva je, kako je Kuriru potvrdilo više izvora iz policije, oko mesec dana po odlasku iz MUP promenila ime u Nika Rina.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3611315/dijana-hrkalovic-menjala-identitet-cetiri-meseca-imala-drugo-ime-cekala-u-redu-u-opstini-zvezdara-da-promeni-ime-i-prezime
Svi najluđi tračevi o vučićevcima teže da budu istiniti
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3611315/dijana-hrkalovic-menjala-identitet-cetiri-meseca-imala-drugo-ime-cekala-u-redu-u-opstini-zvezdara-da-promeni-ime-i-prezime
Svi najluđi tračevi o vučićevcima teže da budu istiniti
Kad smo već kod državnog sekretara MUP-a,Dijana Hrkalović se sada zove Nika(čestitamo krštenje!) i kupila je stan u Bilećkoj ulici, od 150 kvm.Cijena?Sitnica.2.200 eura po kvadratu.Kad se radi u državnom sektoru na funkciji koordinatora sa kavačkim ili škaljarskim klanom,mešam ih
— Мустафа Карађорђевић (@WhistlerDick) December 16, 2019
- Post n°524
Sad dodjoh da okacim. Ludilo.
_____