Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°601
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Bogami Sorrentino snimio filmčinu. Napustio Rim (i cinizam) i bez natrpavanja 80s nostalgije dobili baš finu priču.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°602
Obavezno štivo za Ćaću.
- Post n°603
Fin je film, ali mu ono "nešto" nedostaje. Uspeo je u nekim trenucima da prenese to neko njegovo stanje kao mladića, ali mi u globalu bilo možda "tanje" nego što sam mislio. "Amarcord" u njegovoj izvedbi i u ovom vremenu, ali bi više legao kao serija od 4 epizode.
- Post n°604
Being the Ricardos
Sorkin već snimio novi film a onaj prošli se nije ni ohladio. Ima bantera, ima i onaj tipični dramatični righteous trenutak - kad Sorkin kroz Kidmaničin lik poručuje gledateljima da im neće vrijeđat inteligenciju!!!!
A riječ je o staroj i popularnoj tv seriji "I love Lucy", kao neki uvid u početke sitcoma, koliko su uopće autonomni i nezavisni autori obzirom na sponzore i dokle s dodvoravanjem publici (hehe). Uglavnom, sveukupni dojam je slabašan, bilo je tu puuno materijala za pozabavit se a u konačnici djeluje nekako nezgrapno, opada mi sorkinofilija :/
Sorkin već snimio novi film a onaj prošli se nije ni ohladio. Ima bantera, ima i onaj tipični dramatični righteous trenutak - kad Sorkin kroz Kidmaničin lik poručuje gledateljima da im neće vrijeđat inteligenciju!!!!
A riječ je o staroj i popularnoj tv seriji "I love Lucy", kao neki uvid u početke sitcoma, koliko su uopće autonomni i nezavisni autori obzirom na sponzore i dokle s dodvoravanjem publici (hehe). Uglavnom, sveukupni dojam je slabašan, bilo je tu puuno materijala za pozabavit se a u konačnici djeluje nekako nezgrapno, opada mi sorkinofilija :/
_____
- Post n°605
Dont look up odlican
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°606
Imamo ceo topik!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°607
„Путници“ - https://en.wikipedia.org/wiki/Passengers_(2016_film)
Мени се свидело. Прочитао сам унапред, знам шта ће да буде, ал' није ми ништа сметало. Као да га гледам други пут ама позаборављао добар део. Ово је филм где нема ничега превише, штавише за филм који се догађа на свемирској лађи величине већег села, ни ефеката нема толико. Замало дављење у мехуру воде у бестежинском стању је, колико сам у стању да уочим, савршено.
Ни не глуматају - нит' се она претвара да је нека супер рибетина, нит' он изиграва неког суперјунака, оно буквално двоје нормалних људи у зајебаној ситуацији.
Иначе, тачно сам знао да ће неко од критичара да помене стокхолмски синдром. Филм је паметнији од критичара.
Мени се свидело. Прочитао сам унапред, знам шта ће да буде, ал' није ми ништа сметало. Као да га гледам други пут ама позаборављао добар део. Ово је филм где нема ничега превише, штавише за филм који се догађа на свемирској лађи величине већег села, ни ефеката нема толико. Замало дављење у мехуру воде у бестежинском стању је, колико сам у стању да уочим, савршено.
Ни не глуматају - нит' се она претвара да је нека супер рибетина, нит' он изиграва неког суперјунака, оно буквално двоје нормалних људи у зајебаној ситуацији.
Иначе, тачно сам знао да ће неко од критичара да помене стокхолмски синдром. Филм је паметнији од критичара.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°608
Without Remorse, Matrix 4, Don't look Up - sve bezveze, tužno takoreći.
- Post n°609
Pustih Stillwater, bez velikih ocekivanja, gledao mi se neki triler ("imas neki dobar triler..."), i iako sam ga izbegavao kad se pojavio (true crime, blah), rekoh aj da mu dam sansu.
I film je uspeo da me iznenadi, pozitivno. Gledajte, ako vec niste.
I film je uspeo da me iznenadi, pozitivno. Gledajte, ako vec niste.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°610
_____
- Post n°611
I Blood Father je isto cool.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°612
E nisam taj gledala, al jesam neki dan Edge of darkness, isto dobar.
BTW izašao je novi Farhadi
BTW izašao je novi Farhadi
_____
- Post n°613
Hail Cesar, potpuna besmislica, oni više ne znaju gde udaraju.
- Post n°614
Super film!
_____
- Post n°615
Meni isto super, naš Zupica.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°616
Na TV Vesti (bivši Pink 3) ide The Lion in Winter, poznatiji i kao omiljeni film predsednika Džeda Bartleta
- Post n°617
Погледао сам напокон Ноланов Денкерк.
Одличан филм.
Оваква тема је тешка за приказати, не ради се о некој епској победи већ о бежанији. Али је одлично приказана атмосфера. Врло реалистичан филм.
Сад ми је бољи и од Редова Рајана.
Одличан филм.
Оваква тема је тешка за приказати, не ради се о некој епској победи већ о бежанији. Али је одлично приказана атмосфера. Врло реалистичан филм.
Сад ми је бољи и од Редова Рајана.
- Post n°618
Nolan je dobar kad ne mora da se mnogo udubljuje u lične odnose (muž/žena, roditelj/dete), i kad ne režira SF. Denkerk nema ništa od ova dva, i zato je dobar.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°619
_____
~~~~~
- Post n°620
Čestitamo!
- Post n°621
_____
~~~~~
- Post n°622
_____
- Guest
- Post n°623
Meni je ovo jedan od dva najdraža vampirska filma (drugi je Džarmušev)
- Post n°624
Odlican.
_____
- Post n°625
Cousin Billy wrote:Meni je ovo jedan od dva najdraža vampirska filma (drugi je Džarmušev)
A Kopolin Drakula ništa? E bre...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.