Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°326
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Od tog Siedla sam gledao dva filma, onaj o jebanju u Africi i onaj ukrajinski. oba su mi bez moje saglasnosti proizvela takvu lošu reakciju u organizmu da nema šanse da nešto od njega ponovo gledam, utoliko što se prepoznajem u prepriču sa razlikom da još uvek komuniciram sa ženom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°327
meni je cela triologija super - sa naglaskom na jebanju u africi -ali tierische liebe..... that's something else. to je nekoliko cvorova bizarnosti iznad. absolutely savage.
i ne znam koliko je dokumentarac. mislim znam da su svi naturscici u najmanju ruku, ali ti enterijeri, te scenografije, ti ljudi i poze u kojima ih snima su toliko preterani da si iz fazona da ovo nije klasican dokumentarac nego eksploatacija. ali ludilo, svakako mora da se gleda.
i ne znam koliko je dokumentarac. mislim znam da su svi naturscici u najmanju ruku, ali ti enterijeri, te scenografije, ti ljudi i poze u kojima ih snima su toliko preterani da si iz fazona da ovo nije klasican dokumentarac nego eksploatacija. ali ludilo, svakako mora da se gleda.
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°328
mator sam bratori za takve angažovane stvari, trenutno brauzejem šojića, tesnu kožu 4 i belu lađu po YT. propustio sam kad je bilo vreme.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°329
"Izašao" na BBC Iplayeru novi Can’t Get You Out of My Head Adama Curtisa. Odličan (5)
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°330
Ava. Ništa posebno, al ja Džesiku Čestain, pa mi je veoma prijalo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°331
Nisam ništa gledala od Curtisa, jel ima neki redoslijed, ili the best of lista?Notxor wrote:"Izašao" na BBC Iplayeru novi Can’t Get You Out of My Head Adama Curtisa. Odličan (5)
- Post n°332
Bleeding Blitva wrote:Nisam ništa gledala od Curtisa, jel ima neki redoslijed, ili the best of lista?Notxor wrote:"Izašao" na BBC Iplayeru novi Can’t Get You Out of My Head Adama Curtisa. Odličan (5)
kreni od pandora's box
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°333
"News of the World".
Vizuelno prelepo, neopterećujuće gledanje za zimski vikend pod ćebencetom.
Vizuelno prelepo, neopterećujuće gledanje za zimski vikend pod ćebencetom.
- Post n°334
Bleeding Blitva wrote:Nisam ništa gledala od Curtisa, jel ima neki redoslijed, ili the best of lista?Notxor wrote:"Izašao" na BBC Iplayeru novi Can’t Get You Out of My Head Adama Curtisa. Odličan (5)
+1boomer crook wrote:Bleeding Blitva wrote:
Nisam ništa gledala od Curtisa, jel ima neki redoslijed, ili the best of lista?
kreni od pandora's box
Скоро сам правио листу
Пандорина кутија је страшно добра, то је онај ранији Кертисов период када истражује идеолошке последице прошлости. Идеје имају последице, и ако погрешно мислиш, можеш отворити Пандорину кутију и уместо прогеса довести и себе и земљу до пустоши. Наравно, комуњаризам је међу њима.
Онда иде Mayfair Set о сновима британског естаблишмента о новој британској империји, па The Living Dead који је мало раздробљен, па Century of the Self, где се опет усредсређује .
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°335
Može, super, faaalaaa
- Post n°336
vaistinu odlican novi adam curtis, ne da smo sumnjali
_____
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°337
+1
kidaaaa. plus ucini me covek da se osecam vindicated kao visedecenijski fan laxative souls-a
kidaaaa. plus ucini me covek da se osecam vindicated kao visedecenijski fan laxative souls-a
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°338
ja sam gledao ponovo ovog novog aliena, onog covenanta
jbg sta cu kad sam gledo osmog putnika kad sam bio klinac, odma posle odiseje i meni su to strasni filmovi
ako bih stavio na stranu ridlija skota i jebiga holivud, mozda bi to mogao da bude dobar film
fassbender je jedan od retkih glumaca novije generacije koji mi se actually dopada. to sam odavno skapirao, ali ovaj film je to potvrdio
wagner je konacno pronasao svoje mesto u holivudu
postoji promil mogucnosti da naprave treci deo i da pokida. da to bude jedan crescendo, jer je prvi deo njesra, drugi je meh, i treci deo koji se nadovezuje na originalnu trilologiju bi mogao da bude dinamitan
jbg sta cu kad sam gledo osmog putnika kad sam bio klinac, odma posle odiseje i meni su to strasni filmovi
ako bih stavio na stranu ridlija skota i jebiga holivud, mozda bi to mogao da bude dobar film
fassbender je jedan od retkih glumaca novije generacije koji mi se actually dopada. to sam odavno skapirao, ali ovaj film je to potvrdio
wagner je konacno pronasao svoje mesto u holivudu
postoji promil mogucnosti da naprave treci deo i da pokida. da to bude jedan crescendo, jer je prvi deo njesra, drugi je meh, i treci deo koji se nadovezuje na originalnu trilologiju bi mogao da bude dinamitan
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°339
Najbolji dosad.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°340
Kakav si dekadent.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°341
A?
_____
~~~~~
- Post n°342
Pa ono - nek se vidi raskos
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°343
Polipova dekadenca me naterala da se vratim omiljenim kratkićima od Grinaveja . Ide A Walk through H: The Reincarnation of an Ornithologist or : the best art gallery film evah!
- Post n°344
Pogledala sinoć "His house", i što - redatelj udario konvencije horora na socreal priču o migrantima iz Južnog Sudana koji bi spas trebali nać u UK. Uzeo je podžanr uklete kuće, koja nije ukleta zbog neke prijašnje tragedije nego su migranti sa sobom donili tragediju, pa se miksa afrička mitologija, bol koja se potiskuje a i sam migrantski stav supružnika koji nije ujednačen, on bi asimilaciju, ona se drži tradicije. Kuća je sva mračna i napukla, a odlična scena je kad se muž makne i ode u butik, koji je toliko osvjetljen i sa zidova ga gledaju plakati ljudi obučenih u tu robu koja se prodaje, i to sve tako prijeteći izgleda da maltene jedva čekaš da se vrati u onu groznu kuću.
Dobar
Dobar
- Post n°345
vido sam da izaso coming 2 america
to je jedan od onih filmova koje necu nikada pogledati
to je jedan od onih filmova koje necu nikada pogledati
_____
smrk kod dijane hrk
- Korisnik
- Post n°346
zašto?
- Post n°347
zato
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°348
- Good morning my neighbours! Good morning America!
-FUCK YOU!
- Yes! Yes! Fuck you, too!
-FUCK YOU!
- Yes! Yes! Fuck you, too!
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°349
Izašao novi hororac Akelarre - vještice su u pitanju pa se i gleda u feminističkom ključu ali nikad dalje od "nema opasnije stvari nego žene koje plešu". Žene tulumare, piju sidru (Peterson nas je naučio da je to vražje piće od kojeg ne spavaš tjednima) u šumi jer im muževi i očevi plove i nikad ih nema. Ali što je Baskija čarobno lijepa, pa te šume pa ti klifovi, ma očna poslastica
- Post n°350
Film Autisme
_____
~~~~~