Aleksej Bjelogrlić novi član Jugoslovenskog dramskog pozorišta https://t.co/iNzuqX5Ek4
— nova.rs (@novarsonline) August 30, 2021
Domaći film
- Post n°1
Domaći film
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°2
Re: Domaći film
A jes ružan, jeboteleb.
U stvari, nije što je ružan. Ima ih sada i masa lepih, pa opet nije to to. Nema više glumaca sa markantnim, upečatljivim pojavama. Ove pogledaš, i odmah zaboraviš.
U stvari, nije što je ružan. Ima ih sada i masa lepih, pa opet nije to to. Nema više glumaca sa markantnim, upečatljivim pojavama. Ove pogledaš, i odmah zaboraviš.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°3
i posle se pitaju zašto srpske žene lude za turskim glumcima
- Post n°4
Летећи Полип wrote:A jes ružan, jeboteleb.
Khm
Mada, bar meni, Bogdan i nije neka glumčina, gdje god sam ga gledao gluma mu je ličila na onu iz hrvatskih sapunica sa Nove i RTL-a.
Ova majica mi treba da Rorečeta na nju odštampam. Danas sam po prodavnicama i pijaci tražio odgovarajuću i ne nađoh.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°5
Dobro, jeste on izuzetak. Ali zato ga i turaju svugde.
_____
~~~~~
- Post n°6
goran bogdan i nikola ristanovski od exyu
(milan marić je na tragu dobrog frajera, i još jedan naš koji pomalo liči na milana, ne mogu da se setim kako se zove, i on je sveprisutan u srpskim serijama)
(milan marić je na tragu dobrog frajera, i još jedan naš koji pomalo liči na milana, ne mogu da se setim kako se zove, i on je sveprisutan u srpskim serijama)
- Post n°7
Милан Марић, да га не серу улоге дебелих људи.
- Post n°8
+1fikret hadžiabdić wrote:
Mada, bar meni, Bogdan i nije neka glumčina, gdje god sam ga gledao gluma mu je ličila na onu iz hrvatskih sapunica sa Nove i RTL-a.
Dobar je Milan Marić
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°9
goran bogdan je nou koment pojava. gotivim galebov podkast i epizoda s bogdanom je jedina koju sam iskljucio nakon 15 minuta. lik nesto mumla ko medved, smeje se sam sebi, ni na jedno pitanje ne odgovara, masan i zadrigo.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°10
Tokom poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama uočeno je neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film "Toma". https://t.co/NBnlaxqE9s
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) October 11, 2021
„Piraterija je nepoštovanje dela. Piraterija je krađa. Piraterija nema dušu. Svaki kadar, svaka kompozicija u filmu ‘Toma’, snimljena je tako da se u njoj uživa na velikom platnu i svim pogodnostima koje nude današnji bioskopi. I upravo tu emociju nikada ne možete doživeti na monitorima kompjutera ili telefona. Ipak, veoma nas raduje činjenica da i pored nelegalnog deljenja filma, publika i dalje u velikom broju odlazi u bioskop i na pravi način doživljva priču o Tomi“, poručuju Joksimović i Bjelogrlić.
„Zašto ljudi i dalje idu u bioskope? Pa jednostavno je! Ne žele da im neko ukradeno delo šalje na mobilni ekran. I da ga tako gledaju. LJudi žele kompletan ugođaj koji će im dugo ostati u sećanju. Film ‘Toma’ jednostavno nije za instagram ili tik tok“, zaključili su Bjelogrlić i Joksimović.
- Post n°11
Bjelogrlić je dizao frku i za Montevideo, secam se da su i hapseni ljudi zbog kacenja, tako da me ovo ne iznenađuje
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°12
... i uzgred rečeno, ne propustite tv seriju Toma koja dolazi ove jeseni na male ekrane, uz puno neviđenog sadržaja koji nije mogao da stane u celovečernji film!
_____
~~~~~
- Post n°13
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°14
disident wrote:Bjelogrlić je dizao frku i za Montevideo, secam se da su i hapseni ljudi zbog kacenja, tako da me ovo ne iznenađuje
kako da ne. imao je neke antipiratske tabadzije koje je nazvao hajduci (kao hajduci protiv pirata) i oni su ganjali ljude koji su snimali po bioskopima. u jednom incidentu je neki covek skakao sa balkona i slomio ruku.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°15
"Siguran sam da ćemo za nekoliko dana doći do osobe koja je prva sporan link pustila u opticaj", rekao je direktor Antipiratske agencije Srbije Vladimir Rajčić. https://t.co/6xfiwGbf68
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) October 12, 2021
Nije nelegalno da preuzmete film i da ga pogledate, ali je krivično delo ako taj link prosledite dalje. Odgovara osoba koja šalje linkove”, naveo je direktor agencije S.A.P.A (Antipiratska agencija Srbije) Vladimir Rajčić
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°17
jel su prepevane pesne il je urđinal?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°18
U filmu? Aco Pejović je odradio prepeve, mislim da je muzika aranžirana veoma dobro kroz ceo film.
- Korisnik
- Post n°19
https://www.facebook.com/events/229194035791855
15. oktobra od 20:30 časova onlajn premijerom digitalno restaurisanog filma „Sezona mira u Parizu” na Facebook stranicama Jugoslovenske kinoteke i A1 Srbija nastavljamo sa prikazivanjem remek dela domaće kinematografije koja su digitalno restaurisana u okviru projekta A1 Kinoteka.
Ovo kultno ostvarenje reditelja, scenariste i publiciste Predrada Golubovića iz 1981. godine, nastalog u produkciji Centar filma, otvara mnoga pitanja sa kojima se evropsko društvo susrelo tokom i nakon drugog svetskog rata i pred gledaoce postavlja pitanje u kakvom svetu živimo, a ujedno imajući u vidu godinu snimanja, pruža vizionarski pogled na svet.
Glavne uloge u filmu „Sezona mira u Parizu“ tumače poznata imena domaćeg filma Dragan Nikolić, Predrag Miki Manojlović, kao mnogi priznati evropski glumci poput Marije Šnajder, Alide Vali, Raf Valonea, Alan Nuria, Erland Josefsona, Danijela Želana, Paskala Petia, Džejne Čaplin i Saše Darvina.
----
Pored onlajn projekcije, besplatne projekcije uživo planirane su za 15. i 16. oktobar u 20:30 časova u sali „Makavejev“ Jugoslovenske kinoteke u Uzun Mirkovoj br. 1.
----
Ovaj filmski klasik je kompletno digitalno restaurisan u odeljenju za digitalizaciju i digitalnu restauraciju Arhiva Jugoslovenske kinoteke u okviru projekta digitalne restauracije srpske filmske baštine koje su pokrenule Jugoslovenska kinoteka i kompanija A1 Srbija.
15. oktobra od 20:30 časova onlajn premijerom digitalno restaurisanog filma „Sezona mira u Parizu” na Facebook stranicama Jugoslovenske kinoteke i A1 Srbija nastavljamo sa prikazivanjem remek dela domaće kinematografije koja su digitalno restaurisana u okviru projekta A1 Kinoteka.
Ovo kultno ostvarenje reditelja, scenariste i publiciste Predrada Golubovića iz 1981. godine, nastalog u produkciji Centar filma, otvara mnoga pitanja sa kojima se evropsko društvo susrelo tokom i nakon drugog svetskog rata i pred gledaoce postavlja pitanje u kakvom svetu živimo, a ujedno imajući u vidu godinu snimanja, pruža vizionarski pogled na svet.
Glavne uloge u filmu „Sezona mira u Parizu“ tumače poznata imena domaćeg filma Dragan Nikolić, Predrag Miki Manojlović, kao mnogi priznati evropski glumci poput Marije Šnajder, Alide Vali, Raf Valonea, Alan Nuria, Erland Josefsona, Danijela Želana, Paskala Petia, Džejne Čaplin i Saše Darvina.
----
Pored onlajn projekcije, besplatne projekcije uživo planirane su za 15. i 16. oktobar u 20:30 časova u sali „Makavejev“ Jugoslovenske kinoteke u Uzun Mirkovoj br. 1.
----
Ovaj filmski klasik je kompletno digitalno restaurisan u odeljenju za digitalizaciju i digitalnu restauraciju Arhiva Jugoslovenske kinoteke u okviru projekta digitalne restauracije srpske filmske baštine koje su pokrenule Jugoslovenska kinoteka i kompanija A1 Srbija.
- Guest
- Post n°20
bolje da su tamo i natrag, kad su već tema naši u parizu. to je prava težina od filma i gastoskog života
- Post n°21
Skidam Tomu upravo.
Subjektvni osecaj:
Subjektvni osecaj:
_____
????
- Guest
- Post n°22
Bjela je malkice manijak...
Neki instruktor gitare tužen zato što je postavio na jutjub video sa lekcijom kako svirati pesme iz filma. 90 dana blokade jutjub kanala plus tužba za kopirajt.
Neki instruktor gitare tužen zato što je postavio na jutjub video sa lekcijom kako svirati pesme iz filma. 90 dana blokade jutjub kanala plus tužba za kopirajt.
- Post n°23
Нема лоше рекламе. И за њега и за инструктора.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°24
Cousin Billy wrote:Bjela je malkice manijak...
- Post n°25
on, i cela ta generacija, iskreno veruju da piraterija ubija bioskope. sto je najludje tim stavom su zarazili i mladje filmadzije.
npr. pre neki dan jedan drugar zove da se ide na DUNC i onda komentarise kako se pojavila piratska kopija ali kako moramo u bioskope kako bi bilo i drugog dela.
npr. pre neki dan jedan drugar zove da se ide na DUNC i onda komentarise kako se pojavila piratska kopija ali kako moramo u bioskope kako bi bilo i drugog dela.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started