Nama ne treba najbolji evropski film, mi ćemo da gledamo u zidove s likom ratnog zločinca i valjuškamo se samodovoljni u nacionalističkom brlogu.
— Jovana Kolarić (@KolaricJovana) December 11, 2021
Domaći film
- Post n°51
Re: Domaći film
_____
ova zemlja to je to
- Post n°52
mstislaw wrote:Ghoul se već požalio na "ovaj ogavni komad besramne propagande koji upravo trijumfuje" i pozvao da se ponovo pročita njegovo "manjinsko mišljenje"...
Najteze je u Srbiji poricateljima genocida.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°53
Sad cu da gledam Kelte, pisem kakvi su.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°55
Baš sam danas čitala u Jutarnjem o tom filmu, i mislim se da zašto Burunđani ne pišu o tom filmu cccErős Pista wrote:Sad cu da gledam Kelte, pisem kakvi su.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°56
Meh.
_____
- Post n°60
lol lista na kojoj nema get back
_____
ova zemlja to je to
- Post n°61
Pa kolko moraš bit cancelled da ideš sa Sedlarom snimat film o TuđmanuMisteriozni dolazak u Hrvatsku: Kevin Spacey će glumiti Franju Tuđmana u filmu Jakova Sedlara?
_____
- Post n°62
gledacu!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°63
Bleeding Blitva wrote:Pa kolko moraš bit cancelled da ideš sa Sedlarom snimat film o TuđmanuMisteriozni dolazak u Hrvatsku: Kevin Spacey će glumiti Franju Tuđmana u filmu Jakova Sedlara?
Možda mu je samo stalo da radi sa istočnoevropskim režiserom sa kojim su još prije četvr vijeka radili Martin Šin i Majkl Jork
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°64
Pa liče.Bleeding Blitva wrote:Pa kolko moraš bit cancelled da ideš sa Sedlarom snimat film o TuđmanuMisteriozni dolazak u Hrvatsku: Kevin Spacey će glumiti Franju Tuđmana u filmu Jakova Sedlara?
- Post n°65
beatakeshi wrote:Pa liče.Bleeding Blitva wrote:
Pa kolko moraš bit cancelled da ideš sa Sedlarom snimat film o Tuđmanu
Ај да видимо на коју Њофрину бисту највише личи.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°66
Prvih pet minuta Tome i vracanja u 50te imam osećaj kao da gledam vizuelnu soćko verziju Bilo jednom u Holivudu. To je taj vajb
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°67
davno ti je to rešio nikola pašić
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°68
nisam jos gledo film ali da je bjela neki tarantino na kraju bi doktor izlecio tomu na neki nestasan nacin i juga se ne bi raspala
_____
ova zemlja to je to
- Post n°69
E jebiga izgleda da Jakov Sedlar ima sina, a sin jabuka štoće, snimi film o razgovoru Tita i Stepinca, pritom rekavši da nema u Hrvatskoj dovoljno kvalitetnih glumaca koji bi mogli dočarati ovu dvojicu pa je jadan morao strance uzet.
_____
- Post n°70
A sta ce Tito da pita, nego - nisi nikad jebo?
_____
- Post n°71
The Conversation je bolji film. Pošto sam pogledao mape predlažem drugi naslov - Zamalo Slovenci.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°72
Da sam ja filmadžija, zabranio bih Tanasketu da hvali moji filmove...
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/mrak-enklava-i-cekajuci-handkea-%E2%80%93-kosovski-ciklus-u-novijoj-srpskoj-kinematografiji.html
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/mrak-enklava-i-cekajuci-handkea-%E2%80%93-kosovski-ciklus-u-novijoj-srpskoj-kinematografiji.html
_____
- Guest
- Post n°73
"Mrak", "Enklava" i "Čekajući Handkea" mi zvuči kao Stole Aranđelović koji ispija rakiju u sobi sa golom sijalicom, škrguće zubima i udara o sto kvrgavom rukom, dok napolju pada kiša iz olovnog neba.
- Post n°74
_____
- Post n°75
ja bih mu zabranionda pise i tacka
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started