Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°576
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
I "Hand of God" isto.
- Post n°577
Pre neki dan i "Drive my car"
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°578
fino ja sam tražio prošle nedelje, bila je samo neka hdcam verzija.
mislim na f.d., ajd za ostale da vidim šta su
mislim na f.d., ajd za ostale da vidim šta su
- Post n°579
...i Madres Paralelas
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°580
mstislaw wrote:I "Hand of God" isto.
- Post n°581
Notxor wrote:...i Madres Paralelas
Izašao je i Gomesov Diarios de Otsoga
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°582
Kad smo pričali da smo taoci režije starih konjina to se svakako ne odnosi na Almodovara koji je opet, gle čuda, snimio lijep film. Prelijep.
Kakav je Sorrentino, jeste gledali?
Kakav je Sorrentino, jeste gledali?
_____
- Post n°583
Bleeding Blitva wrote:Kad smo pričali da smo taoci režije starih konjina
lol
kako bih ja tebe banovo s interneta da imam neku moc
- Post n°584
Zvezdo, ne živciraj se, preporučam kolor terapiju u Almodovara, crvena i zelena stvarno oraspolože čovjeka, možda čak i tebe.
_____
- Post n°585
zivciram se jer je idotluk. umetnici vole da stvaraju dok su zivi, ne svi, ali verovatno vecina, to nije nikakav moderni izum, nije pocelo s razmazenim bumerima jer svet nije poceo s generacijskim ratovima na tvitetu ma koliko to 'mladima' neverovatno zvucalo.
to je prvo. drugo je da samo neko ko je pao s marsa moze da misli da smo 'taoci' klinta istvuda (ili z zilnika npr). ili da je to problem filmske kulture.
trece. almodovar ima 70 godina.
to je prvo. drugo je da samo neko ko je pao s marsa moze da misli da smo 'taoci' klinta istvuda (ili z zilnika npr). ili da je to problem filmske kulture.
trece. almodovar ima 70 godina.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°586
da, almodovar je relativno mlad. mislim za autora. zeljko s druge strane jebiga ostario. vidi se.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°587
zbog kulturne akcelerecije (ubrzanja prev. pače) umetnik može da bude savremen desetak godina, posle toga postaje skorseze
- Post n°588
Svaki (živi) umetnik je savremen.
- Guest
- Post n°589
njegova umetnost je savremena, ali ne i on, to je moje mišljenje, a ja nisam stručan u tom delu
do sada nisam video nešto što bi promenilo ono što mislim o tome
do sada nisam video nešto što bi promenilo ono što mislim o tome
- Post n°590
Verovatno je "moderan" bolja odrednica.
- Post n°592
Scorsese, Scott, Spielberg, Allen, ali najgore je pred nama - Villeneuve mi baca da jede kurkumu, taj će prešišat stotku, taman ima vremena da snimi svaki božji SF roman. A pošto ja isto jedem kurkumu gledat ću svaki
_____
- Post n°593
Majstora & Margaritu bi takodje Vilnev mogao da snimi. I Silmarilion. I Marxov Kapital.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°594
zvezda je zivot wrote:salu na stranu, vesa svi vole. i moja devojka. sto je meni cudno i ne samo zato sto je on ono potpuno supremely not my thing. simetrija, dekorativnost, kvadratici i kutijice, njegove teme, ta whimsy karikatura dugackih lica i malih kukova, humor, stav, sve. i najvaznije, meni je film masina za proizvodnju vremena a ves je za mene reditelj koji eliminise pojam vremena iz svojih filmova.
moja zena ne voli vesa, odnosno pravi se da je neutralna, a u stvari prezire svaku takvu stilizaciju. samo procedi: manirista.
andersona volim zato sto sam otkrio stareci da film mora biti sentimentalan.
makar sa zenom mogu da prezirem sinhrono vilneva.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°595
pozdrav za boomerovu zenu!
uvek se ponavlja da supruznici treba da vole iste filmove za dobrobit veze, a niko ne kaze da je danas mozda i vaznije mrzeti iste filmove.
(kod mene ako cu da se izanaliziram mozda je najveci problem simetrija kod vesa. to mi smeta i kod kjubrika. a i sire. i kod tolstoja u ratu i miru. i kod dzojsa u uliksu itd. itd. misim uliks mi je drazi od francuske depese ali...)
uvek se ponavlja da supruznici treba da vole iste filmove za dobrobit veze, a niko ne kaze da je danas mozda i vaznije mrzeti iste filmove.
(kod mene ako cu da se izanaliziram mozda je najveci problem simetrija kod vesa. to mi smeta i kod kjubrika. a i sire. i kod tolstoja u ratu i miru. i kod dzojsa u uliksu itd. itd. misim uliks mi je drazi od francuske depese ali...)
- Post n°597
haha da, serije su ekonomicnije, ali serije kao samo gledamo seriju, da prodje dan, svidja mi se ne svidja mi se, necemo da se posvadjamo zbog serije
a flim:
a flim:
_____
ova zemlja to je to
- Post n°599
Talason wrote:njegova umetnost je savremena, ali ne i on, to je moje mišljenje, a ja nisam stručan u tom delu
Тј он је анахрон, али не и оно што ради?
Осећам да ту има грађе за натегнуту тезу за СФ спектакл, Вилнев да режира.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°600
zvezda je zivot wrote:haha da, serije su ekonomicnije, ali serije kao samo gledamo seriju, da prodje dan, svidja mi se ne svidja mi se, necemo da se posvadjamo zbog serije
a flim:
osim za twin peaks the return
_____