No Country wrote:Па не баш комплетна. Нисам вас отписао као тупане, и врло добро знам да све ово осећате и познајете неупоредиво боље од мене. “Кодно име Беба” је овде више било у функцији дотичне фантазије о крају српског национализма, но је та расправа јако брзо (и знаковито, т.ј. неминовно) регресирала у право пепепејско србовање, са све добацивањем са галерије и нужним ловом на усташе. Ја капирам да то тако мора и да никако другачије и не може бити, када год полети какав дрон или нам “отимају светиње”, наиђе каква годишњица Олује или Милосрдног анђела и сл. Капирам. Ал’ ме то ни најмање не спречава да вас подсетим како се ђаво настанио управо ту, у том неподношљиво лаком настављању старог наратива, кад год се укаже прилика/ потреба. Ту се та ствар заглавила, и ту ће се и одглавити. Једног дана.
ti genuinely vise ni ne znaš kad učitavaš. imam jedan predlog - probaj jednom, nekad, kad dođe zgodna prilika, da sa nekim kanadskim drugarom pričaš na ovaj način and see how it goes. na bilo koju temu.