seoba naroda
- Post n°301
Re: seoba naroda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°303
disident wrote:Kako je neko ubacio patrijotama baterije u guzu
Tako su se pre godinu-dve svi odjednom bacili na potpisivanje narodnih razolucija i jos par konkurentskih peticija (cak su se i klali izmedju sebe ko je u pravu a ko je izdajnik zato sto trazi ili je protiv referenduma) a onda - hop, svi batalise u istom danu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°304
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°305
jel znas gde je fotkano ?
edit: nasao
Children play in a camp for displaced people in southern Idlib, Syria. 18 Feb 2020
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°306
uzecu ti sliku za potrebe dramaticne objave na fejsbuku. Ocu da pobrisem sve sto su krenuli da pisu idiotizme o ovoj stvari. A ja sam divan covek tolerantan, drzim Ligase i Gordanu Comic na fejsu, samo ne moze se vise izdrzati sta pisu ljudi
_____
????
- Post n°307
Da li si shvatio Kondovu nameru? (poentu itd.)
- Post n°308
video sam negde da je slika iz idliba ali iskreno to bi bilo neverovatno, ovakve kape sam vidjao kod kineza u B70. naravno da bi bilo divno da su sirijska deca (pogotovo sto je nekada na jugu stajao transparent navijaci iz sirije i na arapskom isto) ali mislim da je neka greska da su ovo romski klinci iz nekih predgradja ovde.
takeshi nemam nikakav masterplan, na tw sam okacio respect za sliku uz opasku da je od velikog cigana
takeshi nemam nikakav masterplan, na tw sam okacio respect za sliku uz opasku da je od velikog cigana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°309
disident wrote:Evo ih
https://facebook.com/events/s/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA/600987864091463/?ti=cl
Riportovani su zbog hate speecha.
- Post n°311
fakat, saracenska horda najbolje pali kada ih vodi sekou djado u AOE 2
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°313
Odbrana ognjista 2.0
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°316
Da se citiram...
... jer mi je youtube upravo preporucio Zarkovica, jednog od najvatrenijih potpisivaca. Ponovo se aktivirao nakon duze pauze. Promenio je temu, ne bavi Kosovom vec migrantima i sad je kod onog celusa na srbin.info
ficfiric wrote:disident wrote:Kako je neko ubacio patrijotama baterije u guzu
Tako su se pre godinu-dve svi odjednom bacili na potpisivanje narodnih razolucija i jos par konkurentskih peticija (cak su se i klali izmedju sebe ko je u pravu a ko je izdajnik zato sto trazi ili je protiv referenduma) a onda - hop, svi batalise u istom danu
... jer mi je youtube upravo preporucio Zarkovica, jednog od najvatrenijih potpisivaca. Ponovo se aktivirao nakon duze pauze. Promenio je temu, ne bavi Kosovom vec migrantima i sad je kod onog celusa na srbin.info
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°317
Ma da, vidi se iz aviona
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°318
Heh, potrazio sam na fb i najvatreniju zagovornicu druge strane, izgleda da ce se i ona aktivirati.
Kako je kod Milenceta? Hoce li i on da pocne da se bavi migrantima?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°319
Promenio je temu, ne bavi Kosovom vec migrantima
Oh, ma nije moguce.
- Post n°320
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°321
ficfiric wrote:
Zapravo, Milenče je tu ispao ok. Pre neki dan je bio u fazonu: " Sad kad se radi o Kosovu, oni se bave migrantima. Kad se bude radilo o migrantima, oni će se baviti Kosovom". Doduse, to je bilo pre ove navale.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°322
Nema nikakve posebne navale na Srbiju. Ovi iz Grčke idu drugom trasom. Polipe pozivam te da svoju poslovičnu racionalnost i nepodleganje hajpovima primeniš i na ovo pitanje.
- Post n°323
Mislim na navalu na grčku granicu. Ona objektivno postoji. Srbija je u ovom slučaju kao klimakterična baba. Umislila da svi hoće da je jebu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°324
Mizoginija na stranu da, ova navala nema veze s nama.
No, antimigranti žive u paralelnom svetu, potpuno zatvorenom za fakte, a zanimljivo je koliko je taj svet dobro definisan, oni i brojke imaju - koliko kuća migranti dobijaju ovde, kolike su kvote za prijem...
No, antimigranti žive u paralelnom svetu, potpuno zatvorenom za fakte, a zanimljivo je koliko je taj svet dobro definisan, oni i brojke imaju - koliko kuća migranti dobijaju ovde, kolike su kvote za prijem...
- Post n°325
Hiperprodukcija
_____
Pristalica krvne osvete