https://www.youtube.com/watch?v=X1UVsBMKsyk
Polemike
- Post n°177
Re: Polemike
Hvala, nađo i ja u međuvremenu. Svako ko ode na Pink zaslužje sve što će mu se desiti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°178
A emisija se prekida u sred rasprave zbog direktnog prenosa Vučićevog govora, lol.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°180
U Beogradu na vodi.
_____
- Post n°182
William Murderface wrote:Ko je student? Ima li na jućub taj okršaj?
Већ сам мислио да ће неко да ти убаци оног клинца што витла светлећом сабљом.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°183
beatakeshi wrote:Jel Antić Ljušićev kadar ili je u pitanju samo ideološka bliskost?
et NC - potpuno nevažno za polemiku osim što je pokazatelj Antićeve intelektualne nemoći.
Antića svojevremeno nisu primili na fakultet jer je Ljušić bio protiv. U međuvremenu su postali bliski tako da se sada može reći da je njegov kadar.
- Guest
- Post n°184
Meni je inače promakla ta transformacija ČA, pa sam se pitao što se on uzeo da brani udžbenik, ali eto....
- Post n°185
lepo ga razmontirao. gargantua, mislim da sveto i bogom dano pravo boldovanja ostalima burundjanima treba ukinuti.
na tragu ove čedine argumentacije i prava da se ljudi nazivaju kojekakvim imenima, predlažem uvođenje novog smajlija :siptar: sa likom čede antića, naravno.
na tragu ove čedine argumentacije i prava da se ljudi nazivaju kojekakvim imenima, predlažem uvođenje novog smajlija :siptar: sa likom čede antića, naravno.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°186
to bi moglo da bude vickasto, ali u praksi cemo ga najvise koristiti na seks topiku, a sta ce ti ceda antic na seks topikuMr.Pink wrote:lepo ga razmontirao. gargantua, mislim da sveto i bogom dano pravo boldovanja ostalima burundjanima treba ukinuti.
- Post n°187
Karta ratne književnosti
Nije književnost kreirala rat
Naš spor je politički
O tekstu i kontekstu
Polemika: Treba nam dinamita
O tekstu i kontekstu (opet i iznova)
Nije književnost kreirala rat
Naš spor je politički
O tekstu i kontekstu
Polemika: Treba nam dinamita
O tekstu i kontekstu (opet i iznova)
- Post n°188
Disi Plavobradi!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°189
Skroz dobra polemika, uhvatih je samo delimično...
_____