Vučićeva Srbija
- Post n°726
Re: Vučićeva Srbija
ciju rudu? i koji su to zahtevi?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°727
Nema ciju, prosto se tako sklopilo. Treba im ucesce opozicije na izborima, a slutim da ce im trebati i oko Kosova.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°728
Да не буду сами криви, да боље изгледају према напоље. Мало ли је.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°729
Informaciju o skupu je prvi preneo Solakov N1, ako se ne varam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°730
o ne, jos jedni izbori. po meni je to najgora varijanta
pa zar nisu prosli izbori bili raspisani da se resi to kosovo? mada moguce da ce sad to da razvlace onako bregzitovski
pa zar nisu prosli izbori bili raspisani da se resi to kosovo? mada moguce da ce sad to da razvlace onako bregzitovski
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°731
Vučiću se isplati da očisti spisak od umrlih, taman da se malo smanji broj glasača a time i efekat eventualnog bojkota. Sama krađa na dan izbora verovatno nije ni velika, tj tema formalne regularnosti je bezvezna. Tu može dosta da se popušta kako bi se učinio plezir opoziciji.
Ako im se obeća i mrva vremena na RTSu možda ovaj zahvat na liniji brata Palmera upali plodom i opozicija nađe snage da bude konstruktivni deo neusahle nade da će vođa da odradi što se očekuje.
Ako im se obeća i mrva vremena na RTSu možda ovaj zahvat na liniji brata Palmera upali plodom i opozicija nađe snage da bude konstruktivni deo neusahle nade da će vođa da odradi što se očekuje.
- Guest
- Post n°732
William Murderface wrote:Nema ciju, prosto se tako sklopilo. Treba im ucesce opozicije na izborima, a slutim da ce im trebati i oko Kosova.
Nije tvoj stav apartan ovde. Ja jednostavno mislim da je rezim odigrao i jos poneku dodatnu kartu u ovom sastanku i da je namerno i dosta iskusno ponizio Djilasa.
No nebitno. Verujem da im treba ucesce opozicije na izborima, ali tebi i meni ne treba ucesce opozicije na izborima, nama treba da sve ode u picku materinu i da se ova banda skloni vilama i toljagama. Valjda je jasno da ce docilna opozicija, bez moci odlucivanja, biti dovoljna da odrzi privid demokratije i da je veoma los scenario onaj u kome rezim da neke kozmeticke "ustupke" ovoj ekipi koja se saplice o svoje pertle i svakako to nece umeti da ih iskoristi.
- Guest
- Post n°733
JeejGargantua wrote:Ako im se obeća i mrva vremena na RTSu možda ovaj zahvat na liniji brata Palmera upali plodom i opozicija nađe snage da bude konstruktivni deo neusahle nade da će vođa da odradi što se očekuje.
- Guest
- Post n°734
Mr.Pink wrote:o ne, jos jedni izbori. po meni je to najgora varijanta
izbori 2020. su redovni.
- Post n°735
kako da ti kazem...sa ovakvom opozicijom ja ne vidim uopste svrhu ni za redovne
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°737
Creepy Uncle wrote:William Murderface wrote:Nema ciju, prosto se tako sklopilo. Treba im ucesce opozicije na izborima, a slutim da ce im trebati i oko Kosova.
Nije tvoj stav apartan ovde. Ja jednostavno mislim da je rezim odigrao i jos poneku dodatnu kartu u ovom sastanku i da je namerno i dosta iskusno ponizio Djilasa.
No nebitno. Verujem da im treba ucesce opozicije na izborima, ali tebi i meni ne treba ucesce opozicije na izborima, nama treba da sve ode u picku materinu i da se ova banda skloni vilama i toljagama. Valjda je jasno da ce docilna opozicija, bez moci odlucivanja, biti dovoljna da odrzi privid demokratije i da je veoma los scenario onaj u kome rezim da neke kozmeticke "ustupke" ovoj ekipi koja se saplice o svoje pertle i svakako to nece umeti da ih iskoristi.
Pa to je uvek rizik. Naravno da rezim igra na taj scenario, ali zapravo nece moci da kontrolise ishod.
Ne mislim ni da su narocito iskusno ponizili Djilasa, pre da tim ponasanjem pokusavaju da prekriju cinjenicu da su zapravo poceli da ispunjavaju zahteve opozicije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°738
William Murderface wrote:Creepy Uncle wrote:
Pa to je uvek rizik. Naravno da rezim igra na taj scenario, ali zapravo nece moci da kontrolise ishod.
Ne mislim ni da su narocito iskusno ponizili Djilasa, pre da tim ponasanjem pokusavaju da prekriju cinjenicu da su zapravo poceli da ispunjavaju zahteve opozicije.
+1
Svi se busaju u 5. oktobar i 96, jedino sto se to desilo posle nekakvih izbora. Posle bojkota 97 nije se desilo - nista. Mislim, nista, osim totalnog zaostravanja stanja na Kosovu.
- Guest
- Post n°739
@william
Bez ironije - jako volim tvoj "čaša jeste poluprazna ali vidi kolika je, ima osam deci" optimizam. Aj videćemo.
Bez ironije - jako volim tvoj "čaša jeste poluprazna ali vidi kolika je, ima osam deci" optimizam. Aj videćemo.
- Post n°740
ponizavaju jebote sve kada na fakultetu uz mezetluk ugovaraju stogod
meni je to na toliko nivoa perverzno da ja prosto ne uspevam da vidim ikakav pozitivan ishod. ovi na vlasti sve i da izgube parlamentarne, imace vucica kao preCednika koji ce sav teret svoje zlocinacke politike istovariti na dabome "narodni dom"
doslovno bregzit svinjarija
najbolje je u tome ne ucestvovati. kakvi sad ustupci? kome, cemu? obecavao kule i gradove i izlaz iz tog kosovskog cvora - isporuci
meni je to na toliko nivoa perverzno da ja prosto ne uspevam da vidim ikakav pozitivan ishod. ovi na vlasti sve i da izgube parlamentarne, imace vucica kao preCednika koji ce sav teret svoje zlocinacke politike istovariti na dabome "narodni dom"
doslovno bregzit svinjarija
najbolje je u tome ne ucestvovati. kakvi sad ustupci? kome, cemu? obecavao kule i gradove i izlaz iz tog kosovskog cvora - isporuci
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°741
Ma nije neki optimizam. Opozicija fakat jeste raspad. Kad smo bili na onom cuvenom mitingu, kad bese 13 aprila, kad su pricali Sinisa Kovacevic i mama Bake Praseta, kaze drugar - jel ti kapiras da im Vucic cini uslugu sto ih ne pusta na tv?
Et Creepy
_____
- Post n°742
sta je kurac radio tolike godine? obrnuo kinticu za ortake pet puta, podigao te kule kriminalne i ispraznio srbiju, i sad hoce da pregovara? o cemu bre?
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°743
Koliko kuzim, ovaj sastanak nisu inicirali ni vlast ni opozicija, nego ih je priveo neko sa strane. Mozda se stvarno resava Kosovo u narednih par meseci a ovo treba da obezbedi da se to ne radi u toku haosa u Srbiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°744
Pa to svakako (Soroš, ko drugi), ali opozicija sve vreme i igra na kartu nekoga sa strane.
_____
- Post n°745
William Murderface wrote:
mama Bake Praseta,
= prasetova prababa?
- Post n°746
ko je mama baka praseta?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°747
Anastasija-Vesna Ilić, pravoslavni publicista, glumica, pisac, Prabaka Prase
- Korisnik
- Post n°748
to je meni bizaran fenomen, na kakvim sadržajima ljudi kao on prave milione pregleda. debilana
- Guest
- Post n°749
I ovaj je, znači, pregovarao?! Advokat koj ise hvali da prisluškuje ("zato što je bio prisluškivan")
Ovaj slučaj s bebom Predraga Malog je prebrzo zaboravljen. Umesto da se ide u pravcu razotkrivanja kriminala, slučaj je iskoričćen a se da prilika za pranje svojih fleka.
Sada su ovi pregovosi još jadniji.
Inače setih se sada, povodom ovog Jovaninog komentara, kako je onaj attorney at law Đuka napravio "analizu žena" koje se žale na napade pa je redom navatavao njihove neprimerene izraze.
kada je umro Dejan Anastasijevi, Jovana je bila toliko potresena da je na tviteru napisala da bi igrala na grobu Vjekoslava Šešelja.
Samo nas kolce može razvedriti. Ne kolac, kao što bi 'teo Vjekoslav, već kolce.
Jovana Gligorijević wrote:Drugi slučaj je poslanik, advokat dr Vladimir Đukanović, koji je na Tviteru izvoleo bubnuti: "Ne kapiram pritužbe KRIK-a kako nije dopušteno unapred da saznamo o čemu će oni da pišu. Valjda je po njima pametno da mi ćutke čekamo njihove laži? Naravno da ćemo se uvek truditi unapred sve da saznamo kako bismo njihove bolesne konstrukcije dezavuisali." Ne, Đuko, nije dopušteno. A vi ste, mili Đuko, priznali ono što svi odavno sumnjamo: da su novinari KRIK-a praćeni i prisluškivani. Iskreno, od nekog ko je noću upadao u Lutriju Srbije da tajno postavi opremu za nadzor, nisam očekivala bolje. Problem je što je ko-autorki KRIK-ovog teksta Dragani Pećo svojevremeno isprevrtan stan, a da ništa iz njega nije odneto. Saberite dva i dva, pa, za razliku od Đuke, nećete imati problem da ukapirate.
Ovaj slučaj s bebom Predraga Malog je prebrzo zaboravljen. Umesto da se ide u pravcu razotkrivanja kriminala, slučaj je iskoričćen a se da prilika za pranje svojih fleka.
Sada su ovi pregovosi još jadniji.
Inače setih se sada, povodom ovog Jovaninog komentara, kako je onaj attorney at law Đuka napravio "analizu žena" koje se žale na napade pa je redom navatavao njihove neprimerene izraze.
kada je umro Dejan Anastasijevi, Jovana je bila toliko potresena da je na tviteru napisala da bi igrala na grobu Vjekoslava Šešelja.
Samo nas kolce može razvedriti. Ne kolac, kao što bi 'teo Vjekoslav, već kolce.
- Post n°750
kud_genijalci wrote:
kako je onaj attorney at law Đuka napravio "analizu žena"
legis_peritus Djuka molicu
_____
smrk kod dijane hrk