da li sa ja iscasen sto mi se svidja makronova zena?
Vučićeva Srbija
- Post n°501
Re: Vučićeva Srbija
dobar je makro. sasvim ocekivani javni peformans s obzirom da je iza zavese palo zavlacenje aleku do dijafragme. cudi me da s obzirom na okolnosti nije zapevao stani stani ibar vodo na srpskom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°502
Vučić ce od ovoga da napravi i izmuze maksimum (već jeste), ali, realno, Macron se mnogo više "čepio" Srbima/Srbiji nego Vučiću lično. Ugovori su državna stvar i na obostrano zadovoljstvo (francusko sigurno), ali on nije Vučiću kao Vučiću "dao" bogzna šta, bar ne javno, bilo da se tiče Kosova, bilo EU članstva.
- Post n°503
plachkica wrote:insajdinfo, pismo je poslato pre 7 dana, makron nije hteo da se vidi sa đilasom i ekipom,
ekipa koja je došla sa njim imala je sastanak sa opozicijom.
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) July 15, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°505
Јеби га, протокол председничке посете се договара много раније.
Не знам шта је очекивао Ђилас, да ће Макрон да се одушеви кад види његово писмо и да одмах промени распоред?
Не знам шта је очекивао Ђилас, да ће Макрон да се одушеви кад види његово писмо и да одмах промени распоред?
- Post n°506
Sotir wrote:Јеби га, протокол председничке посете се договара много раније.
I ovo je naravno istina.
- Post n°507
Иначе ови уговори за наоружање који су потписани, вероватније је да ће то покушавати да продају неког трећој земљи него да узму за нашу војску. Ако и уђе, биће у мањем броју.
- Post n°508
Kondo wrote:dobar je makro. sasvim ocekivani javni peformans s obzirom da je iza zavese palo zavlacenje aleku do dijafragme. cudi me da s obzirom na okolnosti nije zapevao stani stani ibar vodo na srpskom.
Neki insajd info? Daj još malo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°509
nemam insajd info sem sto sam cuo ono sto je neko vec podelio, da mu je ostalo jos vrlo malo vremena za kosovo. od svega to najlakse mogu da zamislim, s obzirom na dinamiku poslednjih godinu-dve.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°510
KinderLad wrote:Vučić ce od ovoga da napravi i izmuze maksimum (već jeste), ali, realno, Macron se mnogo više "čepio" Srbima/Srbiji nego Vučiću lično. Ugovori su državna stvar i na obostrano zadovoljstvo (francusko sigurno), ali on nije Vučiću kao Vučiću "dao" bogzna šta, bar ne javno, bilo da se tiče Kosova, bilo EU članstva.
Dao nije nista a uzeo je dosta od vlasti u sklopu kampanje vlasti za nove izbore.
Kreni od aerodroma.
Inace pozdravljam tetkin kauc i zoranove kadrove.
- Post n°511
kondo, pao si na tzv francusku zenu
ja nista nisam ispratio makarona. ako je pevao na srpckom onda su svi ti poslici leteci u najboljem redu, od raketica do aetodroma
jos samo to kosovo
ja nista nisam ispratio makarona. ako je pevao na srpckom onda su svi ti poslici leteci u najboljem redu, od raketica do aetodroma
jos samo to kosovo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°512
[url=http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/lat/pdf/zakoni/2019/1482-19 -Lat..pdf]http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/lat/pdf/zakoni/2019/1482-19%20-Lat..pdf[/url]
- Post n°513
kako stoje stvari na antisrpskom tviteru? oglasavaju li se teuta, agon, reuf, jasmin i marko?
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°514
Kondo wrote:nemam insajd info sem sto sam cuo ono sto je neko vec podelio, da mu je ostalo jos vrlo malo vremena za kosovo. od svega to najlakse mogu da zamislim, s obzirom na dinamiku poslednjih godinu-dve.
Mene sad tu najviše zanima šta će biti kad mu istekne to vreme. Napujdaće na njega kretene iz opozicije koji bi još više zavlačili oko Kosova? Uništiće ga tajnim snimcima o nečemu strašnom i skandaloznom, jer je biomasa koja glasa za njega vrlo osetljiva na skandale?
- Post n°515
Što Milenče kaže, samo će prestati da mu pozajmljuju pare/kupuju hartije od vrednosti. Biomasa možda nije osetljiva na skandale, ali jeste kada zakasne plate i penzije.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°516
mogu da uticu na likvidnost i te kako i mogu da udare sistemski da zabrane ulaz krugu ljudi oko njega u EU i slicno, na kraju krajeva ima i taj beli sengen. prosto naravno da mogu da ga sahrane i dovedu do toga da za godinu dana moze da se pakuje. za to vreme da pripreme zamenu i to je to.
_____
#FreeFacu
- Post n°517
ne ide vučić nigde i ne ističe mu vreme.
- Post n°518
vucic bez nemacko-visijevske podrske moze da trazi posao na tv tipa kursadzije
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°519
za kosovo mu prilicno istice sem ako ne zaigra neki brozovski gambit
ja bih na njegovom mestu, svakako ne bi skinuo gace pred ramushom
ali on je mnogo zagrizao i sad mora da fasta kurcinu raznim patuljcima
ja bih na njegovom mestu, svakako ne bi skinuo gace pred ramushom
ali on je mnogo zagrizao i sad mora da fasta kurcinu raznim patuljcima
_____
#FreeFacu
- Post n°520
Kondo wrote:mogu da uticu na likvidnost i te kako i mogu da udare sistemski da zabrane ulaz krugu ljudi oko njega u EU i slicno, na kraju krajeva ima i taj beli sengen. prosto naravno da mogu da ga sahrane i dovedu do toga da za godinu dana moze da se pakuje. za to vreme da pripreme zamenu i to je to.
nema zamene, to je problem. sa zamenama za SRN vlasti su probali i to nije dobro izgledalo. Ajde, ne mogu Djindjica da krivim, zivotom je platio naivnost, ali Tadic je debelo zasrao stvar. Kostunica isto, samo na ponesto drugaciji nacin.
- Post n°521
Creepy Uncle wrote:Kondo wrote:nemam insajd info sem sto sam cuo ono sto je neko vec podelio, da mu je ostalo jos vrlo malo vremena za kosovo. od svega to najlakse mogu da zamislim, s obzirom na dinamiku poslednjih godinu-dve.
Mene sad tu najviše zanima šta će biti kad mu istekne to vreme. Napujdaće na njega kretene iz opozicije koji bi još više zavlačili oko Kosova? Uništiće ga tajnim snimcima o nečemu strašnom i skandaloznom, jer je biomasa koja glasa za njega vrlo osetljiva na skandale?
Nikakav problem otcepiti deo SNS, na isti nacin je ta stranka i nastala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°522
ficfiric wrote:Creepy Uncle wrote:
Nikakav problem otcepiti deo SNS, na isti nacin je ta stranka i nastala
To i ja mislim da ce biti scenario kad jednom dodje vreme
- Post n°523
ivica?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started