Vučićeva Srbija
- Post n°476
Re: Vučićeva Srbija
dobar je bio intervju sa sonjom biserko na nekoj drugoj temi, kao retko kada su joj se poklopile kockice i argumenti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°477
Да, одличан интервју. Ето то би требало да буде, отприлике, опозициона платформа. Да је среће и памети.
- Post n°480
Ni reči o beskrupiloznoj pljačci. Ovih dana sam sklon da je sve što nema kao glavnu parolu "Vučići lopovi" isprazno trolovanje.
- Post n°481
No Country wrote:На претходној страни.
i na autonomija.info
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°482
Đaci u Surdulici će od septembra nositi OVE ŠKOLSKE UNIFORME: Dizajnirala ih je Verica Rakočević, a detalji su FANTASTIČNI
- Post n°483
svake godine imamo pricu o skolskim uniformama i testiranju dece na drogu. daj nesto sto jos nije bilo.
- Post n°484
Pa lepe su im ove uniformice. Svaka čast, Verice.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°485
Ukljucio se i Uštvan Kaić.
IŠTVAN KAIĆ, LIČNI STAV: Politički istraživači javnog mnjenja
IŠTVAN KAIĆ, LIČNI STAV: Politički istraživači javnog mnjenja
- Guest
- Post n°486
Ona karikatura u Politici, kao ilustracija autorskog teksta, to je spasilo čast "rotopalanci", kao i oni dodaci četvrtkom za penzose i unuke koji flomasterom i blokčićima Iv ubijaju lenja nedeljna popodneva, ta karikatura je Maljevičev putokaz u goru budućnost: "daleko je sunce", a glasač, koji liči na gospidina Golužu, ispeglan kao taljatela na mašini Džejmija Olivera, rastanjen pa osušen, slikan s leđa kao utvara uz ružnog sna, nalik Smrti samoj, hipnotissano gleda u to daleko sunce, sve okolo pustoš, samo izborna kutija, montažni sto, nema ni CESID-a ni kontrolora nema ničega, kako je ipak živo naše novinarstvo, čak i kada Smajlovićka svojim špiljatim dupetom ne leži kao nervozna koka nerotkinja na Bolikti, čak i kada je Kozić zaseo svojim hemoroidnim nezapranim dupetom, uh Pjera Križanića, Mire Radojčića, Jaše Rajtera i Ribnikarovih beba jošte živi, bravo, majstori!
edit: nije Kozić, već Korać, olrajt, setih se dok sam trčao, skoknuo sam do šopngou po tunjevnu u paradajz sosu, po onaj "mešani ražani" hleb, ljutu papričicu, luk, čeri pardajz i kiselu vodu Knjaz Miloš, grmi izdalekam, verovatno Grocka i Ostružnica pod gradom "veličine breskve" i gromovi sevaju kao u radio dramama strave i užasa
edit: nije Kozić, već Korać, olrajt, setih se dok sam trčao, skoknuo sam do šopngou po tunjevnu u paradajz sosu, po onaj "mešani ražani" hleb, ljutu papričicu, luk, čeri pardajz i kiselu vodu Knjaz Miloš, grmi izdalekam, verovatno Grocka i Ostružnica pod gradom "veličine breskve" i gromovi sevaju kao u radio dramama strave i užasa
Last edited by kud_genijalci on Sat Jul 13, 2019 6:56 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : nije Kozić, već Korać, olrajt, setih se dok sam trčao, skoknuo sam do šopngou po tunjevnu u paradajz sosu, po onaj "mešani ražani" hleb, ljutu papričicu, luk, čeri pardajz i kiselu vodu Knjaz Miloš, grmi izdalekam, verovatno Grocka i Ostružnic)
- Guest
- Post n°487
ne znam ni gde da stavim ovo...
Nisam se sastao sa predstavnicima opozicije, jer je to pismo stiglo kad sam već krenuo za Beograd i kad je program posete bio gotov, rekao je Makron u Beogradu. Na pitanje novinara "Le Mond" francuskom predsedniku zašto nije pristao da se sastane sa liderima opozicije, Makron je istakao da je pismo i poziv trebalo poslati ranije.
"Oni odavno znaju da dolazim danas, a svi su bili prisutni juče u našoj ambasadi. Politički pluralizam je jako važan i ja se svugde odazovem gde se to traži. Nemam problem, uvek ću se odazvati, samo poziv treba poslati na vreme", rekao je Makron.
- Post n°488
insajdinfo, pismo je poslato pre 7 dana, makron nije hteo da se vidi sa đilasom i ekipom,
ekipa koja je došla sa njim imala je sastanak sa opozicijom.
ekipa koja je došla sa njim imala je sastanak sa opozicijom.
- Post n°489
naravno koji ce mu qrac kad mu ovaj zavrsava posao
- Post n°490
anhela aut, veber aut. ocekujmo da u narednom periodu vucic krene da citira de gola i malroa.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°491
ovaj makronom govor na kalemegdanu, deo na srpskom. vučićev bot, level pro.
jeziv govnar.
jeziv govnar.
- Post n°492
Treba malo iskljuciti emocije prilikom procenjivanja ovoga danas
- Post n°494
Polako prihvatam cinjenicu da cu do kraja zivota gledati veselo lice naseg sadasnjeg predsednika. Mehanizam mu funkcionise bez greske. To i nije nuzno lose jer novija srpska istorija nas uci da posle zla dodje gore.
- Post n°495
plachkica wrote:ovaj makronom govor na kalemegdanu, deo na srpskom. vučićev bot, level pro.
jeziv govnar.
varufakis kaze da je makton 1 od retkih koji su radili za grcku/sirizu u pregovorima s nemackom.
nedavno je u svajcarskoj makron odrzo izuzetno antikapitalisticki govor.
enigma je makron. francuska decenijama nije imala tako interesantnog lidera.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°496
poyy
На споменику, који је у срцу Београда написане су речи: „Ми волимо Француску”. То је снага нашег пријатељства, исклесана у камену. У име Француске, дошао сам да кажем хвала српском народу. pic.twitter.com/FA3UZWlDB3
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) July 15, 2019
- Post n°497
ovaj se svojski potrudio da to izgleda takokapetanm wrote:To i nije nuzno lose jer novija srpska istorija nas uci da posle zla dodje gore.
P.S. reply na tweet
Dr. Mare [ltr]@Mare32254214[/ltr] 45m45 minutes ago
[size=1]More[/size]
Replying to [ltr]@EmmanuelMacron[/ltr] [ltr]@avucic[/ltr]
Jedi bre govna i ti i vucic
- Guest
- Post n°498
Jedan veoma popularni pevač romantičnih nota je u drugoj petoletki prve decenije ovog milenijum gostovao u Beogradu i svoje uglavnom obožavateljke pozdravio na srpskom, pozdravio je i Belgrad i čak otpevao jednu izvornu narodnu na srpskom koga bi se postideo i prestolonaslednik. Iako je koncert bio otaljan, mi smo bili oduševljeni. Jer nas ceo svet voli.
Nedelju dana kasnije, isti je pevač održao koncert u Zagrebu i pozdravio Hrvatsku i Zagreb i otpevao popevku na hrvatskom, koga bi se postideo i JB Tito. "Mnogo volim Hrvatsku!" Posle su ga odveli na letovanje, valjda na Hvar i ubrzo je kupio kuću na hrvatskom razvedenom primorju.
Ne znam zašto sam se ovoga setio.
Nedelju dana kasnije, isti je pevač održao koncert u Zagrebu i pozdravio Hrvatsku i Zagreb i otpevao popevku na hrvatskom, koga bi se postideo i JB Tito. "Mnogo volim Hrvatsku!" Posle su ga odveli na letovanje, valjda na Hvar i ubrzo je kupio kuću na hrvatskom razvedenom primorju.
Ne znam zašto sam se ovoga setio.
Last edited by kud_genijalci on Mon Jul 15, 2019 11:59 pm; edited 1 time in total
- Post n°499
MNE wrote:ovaj se svojski potrudio da to izgleda takokapetanm wrote:To i nije nuzno lose jer novija srpska istorija nas uci da posle zla dodje gore.
P.S. reply na tweet
Dr. Mare
[ltr]@Mare32254214[/ltr]
45m45 minutes ago
[size=8]More[/size]
Replying to
[ltr]@EmmanuelMacron[/ltr]
[ltr]@avucic[/ltr]
Jedi bre govna i ti i vucic
Milano, Lombardia
- Post n°500
Zuper wrote:Tako si govorio i za Putina...
Putina je jedva patrijarh namolio da prozbori koju na ruskom.