Vučićeva Srbija
- Post n°251
Re: Vučićeva Srbija
joj majko. kakva kuhinjska rasprava na raspaloj slavi izmedju pijanog oca i sina strebera.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°252
To!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°253
sljam
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°254
и шлајм
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°255
i to.
_____
- Post n°256
Mi i Kina, udruženi, smo velika sila. A i Kina bez nas je velila sila. Jednom reči prijateljstvo slona i leptira.Gargantua wrote:Vučić je rekao i da prihvata Šešeljevu konstataciju da je možda ''prespavao'' pad Berlinskog zida, ali je naglasio da Srbija neće prespavati aktuelan trenutak i da se na vreme okrenula Kini sa kojom, kaže, imamo najbliže odnose, što nam neretko zameraju u Briselu i drugim centrima moćima. ...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=28&nav_category=11&nav_id=1547714
(Zoranson, 28. maj 2019 17:39)
- Post n°257
Slon i leptir? Hm, koji li bi primer koristio Gari?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°258
ficfiric wrote:Slon i leptir? Hm, koji li bi primer koristio Gari?
Kina
https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=7wd4yeiOlbQ
Srbija - to znate
- Post n°260
На К101.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°261
"mi roblje držimo na mnogo debljem lancu"
- Post n°263
Oho. pic.twitter.com/y6CCHNIxJa
— Gorica Nikolin (@fruska_gorica) May 29, 2019
- Post n°264
Zar ne ide u neki hajper antiteroristicki junit?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°265
Мислиш деливери јунит? Јер мора неко и те буреке да испоручује.
_____
- Post n°266
Malo konteksta
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1651343
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1651343
_____
- Post n°267
Zbog toga se čini da je u pozadini čitavog slučaja je priča o netrpeljivosti između Dijane Hrkalović i njenog najbližeg saradnika Dejana Milenkovića koga zovu Bagzi, te kolege iz BIA i trenutno načelnika Službe za specijalne istražne metode sa ranijim načelnikom Uprave kriminalističke policije Beograda Veselinom Milićem i uhapšenim Jovićem kao njegovim bliskim saradnikom. Neki izvori iz MUP-a govore kako je netrpeljivost bila tolika da je Bagzi dolazio na uviđaje posle nekih ubistava i šutirao čaure, samo da bi poremetio istrage koje je vodio ili trebalo da vodi Jović.
Ja sam nešto prespavao???
Ja sam nešto prespavao???
- Post n°268
pa to je onaj iz zemunskog klana, bliski saradnik policije tj. policajac bliski saradnik kriminalaca, zavisi iz kog ugla gledaš mada dođe na isto
- Post n°269
Samo isto ime i prezime dva čoveka
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°270
Da, to je nešto pobrkano, to nije onaj Bagzi iz 2003.
Enivej:
Enivej:
На истој конференцији за медије, европски комесар за проширење Јоханес Хан рекао је да ће у јуну "пробати да одблокира" дијалог Београда и Приштине како би "нешто било постигнуто у јулу".
Он је као позитиван оценио наступ председника Србије Александра Вучића на седници Скупштине Србије о Косову у понедељак.
После примедбе новинара да је Вучић јуче наредио стављање свих јединица Војске Србије у стање пуне борбене готовости после акције косовске специјалне полиције на северу Косова, Хан је рекао да је говорио о Вучићевом наступу у парламенту "пре неколико дана, пре јучерашњих догађаја".
- Post n°271
Da mi je znati koliko ima MHE?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°272
Evropska komisija naduvala Vladu? Mutava Džiberka nešto šizi na nekakvoj konferenciji za štampu.
- Post n°273
Gargantua wrote:Da, to je nešto pobrkano, to nije onaj Bagzi iz 2003.
Enivej:
На истој конференцији за медије, европски комесар за проширење Јоханес Хан рекао је да ће у јуну "пробати да одблокира" дијалог Београда и Приштине како би "нешто било постигнуто у јулу".
Он је као позитиван оценио наступ председника Србије Александра Вучића на седници Скупштине Србије о Косову у понедељак.
После примедбе новинара да је Вучић јуче наредио стављање свих јединица Војске Србије у стање пуне борбене готовости после акције косовске специјалне полиције на северу Косова, Хан је рекао да је говорио о Вучићевом наступу у парламенту "пре неколико дана, пре јучерашњих догађаја".
bernhard je sve u pravu glede austrije
_____
- Post n°274
Ona je preglupa.
Mada je i Joksimovićka dragulj.
Zavrtanje jaja (ili ko šta ima) je počelo a ovi su se uprpili.
Mada je i Joksimovićka dragulj.
Zavrtanje jaja (ili ko šta ima) je počelo a ovi su se uprpili.
- Post n°275
Kakvo izglačavanje iz Vučeline kuhinje
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:797480-BRNABIC-O-ODNOSU-EU-PREMA-PRISTINI-To-nije-EU-u-koju-verujem
Pardon - izveštaj je pokojnog Tanjuga, Politika prenosi isto, u kraćoj varijanti.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:797480-BRNABIC-O-ODNOSU-EU-PREMA-PRISTINI-To-nije-EU-u-koju-verujem
Pardon - izveštaj je pokojnog Tanjuga, Politika prenosi isto, u kraćoj varijanti.