Na moju nesrecu, upoznala sam jednu osobu iz familije pokojne Vanje, ona ne kaze da je bilo samoubistvo i opisala mi je detaljno kroz sta je porodica prosla od strane njenog decka. Samo niko nije hteo da se bavi tim,osim Tabloida za koji vazi"ako je bilo tamo nije se desilo" ... https://t.co/Mwc9plqVMr
— Maja Vukas (@M2aja) July 22, 2019
Vučićeva Srbija
- Post n°601
Re: Vučićeva Srbija
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°602
Mojne nju. Patološki je lažov i mitoman. Izvor: ja, pod krivičnom i materijalnom odgovornošću.
- Post n°603
nemam pojma ko je, video sam kod Jesica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°604
Izbegavam da razmisljam o takvim slucajevima. Na kraju skliznu na nivo ubistva u stanz Sase Jankovica
- Post n°605
I ja mislim da se ne treba previše ubacivati u spekulacije. Ali same činjenice su već dovoljno odvratne, i bez ikakvih spekulacija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°606
Cudno je da direktorka direkcije bude pronadjena mrtva a da bas niko o tome ne javi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°607
Nažalost, nije čudno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°608
znaju oni odlično da ne valja to što radeпаће wrote:MNE wrote:
oni su samo izvršioci, nalogodavci su oni koji ih zaokružuju na izborima
То у теорији, у којој су ти заокруживачи политички образовани, добро обавештени и знају тачно шта је и ко је то што заокружују.
Прати траг новца, мани теорију.
- Guest
- Post n°609
25-godišnja direktorka direkcije. to mora da je redovna pojava...ficfiric wrote:Cudno je da direktorka direkcije bude pronadjena mrtva a da bas niko o tome ne javi
- Guest
- Post n°610
Dejan Marković, koji je 27. juna izazvao saobraćajnu nesreću u Ulici Strahinjića Bana u kojoj su povređene četiri osobe, potpisao je sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je osuđen na godinu dana kućnog zatvora i oduzimanje vozačke dozvole na šest meseci, saznaje Danas.
Marković je sporazumom priznao da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a kaznu kućnog zatvora izdržavaće bez elektronskog nadzora.
U sporazumu se navodi da je Marković, krećući se neprilagođenom brzinom, udario u drugi automobil, pa izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkirani automobil.
Od siline udarca, parkirani automobil je uleteo u letnju baštu ugostiteljskog objekta, a četiri osobe su zadobile povrede - S.M. je zadobila prelom ilijačnog krila karlice, S.M. potres mozga, maloletna M.M. razderotine na glavi, a N.DŽ. frakturu nosne kosti.
Marković je pobegao sa lica mesta, a nešto kasnije je uhapšen na graničnom prelazu Kladovo, podseća list.
Marković je i ranije, u maju 2014. godine, u Požarevcu osuđen zbog ugrožavanja javnog saobraćaja na uslovnu kaznu od šest meseci.
- Post n°611
ni ovaj neće moći da vozi auto po kući...
- Post n°612
Па има тих мањих модела... а и није јавна саобраћајница, не потпада под ЗОБС.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°613
Šume u Srbiji nema ko da brani
Koji je će nam kurac to kurčevo drveće u gradu, tu je beton da odbija babe iz kurčevog Kumodraža.
Koji je će nam kurac to kurčevo drveće u gradu, tu je beton da odbija babe iz kurčevog Kumodraža.
- Post n°614
https://www.danas.rs/drustvo/sta-sam-bogu-zgresio-sto-sam-izbeglica-u-srbiji/
- Post n°615
KinderLad wrote:Летећи Полип wrote:Kako sad cepidlačiš.
Jebote, zar je toliko teško priznati mu da je bio faca premijer? Došao kao heroj, otišao kao dingospo. Kineski rast. Sloboda medija ko u Americi. A da ne govorim o sveopštem dostojanstvu koje je vladalo u javnom životu u to vreme, a nasuprot sada. Ako si bio za njega, bio si veličina, ako si bio protriv njega - opet si bio veličina.
Ko je faca to je stvar ukusa. Doktor ustavnog prava - falsifikovao vecinu za ustav. Moze i takoda se gleda. Njegova vlast je pocetak SRN restauracije.
А што је неуставно растурио СР Југославију чији је председник био, то му дође као плус или минус? Биће да му се неуставност прашта кад је на штету нас.
- Guest
- Post n°616
građevinski inženjer Danijel Dašić: Novi autoput počeo da sleže i puca, što se već dešavalo na istočnom kraku prema Bugarskoj. Ja da sam nadzor, ovo nikad ne bih primio, ovakve radove.
— Pecaros (@Pecaros3) July 25, 2019
"Graditeljsko čudo" kroz klisuru počelo da propada brzinom svetlosti.
Ovi će uskoro da beže! pic.twitter.com/QKA57NeUuJ
- Post n°618
Ova kosina izgleda ko Gaudi da je pravio
- Post n°619
Слабо се градило под досовцима па су предузећа мало изашла из штоса. Таман ће да се уходају кад дође на ред да аутопутем до Бањалуке повежемо српске земље.
- Post n°621
Treba proveriti da li je vise kilometara autoputa izgradjeno 2000-2012 ili 2012-2019.
- Post n°622
Па провери.
Већ би јеремићи и ђиласи увелико махали са тим, да ту имају било каквих аргумената.
Већ би јеремићи и ђиласи увелико махали са тим, да ту имају било каквих аргумената.
- Post n°623
Alo, administracija.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°625
Evo, cestiti Velja je pobrojao nesto od uradjenih projekata dok je on bio ministar (8:30)
_____
★
Uprava napolje!