Naprednjakluk
- Post n°277
Re: Naprednjakluk
Zaokruži 42.
- Guest
- Post n°278
beam me up, Đuky!
odlepili
Наставиће се...#DigitalnaBudućnostSrbije pic.twitter.com/YaYKTOyFzU
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) October 7, 2019
odlepili
- Post n°281
Brže jače bolje!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°282
Djamolidine Abdoujaparov wrote:beam me up, Đuky!Наставиће се...#DigitalnaBudućnostSrbije pic.twitter.com/YaYKTOyFzU
odlepili
ko li im radi ove nebuloze...
- Post n°283
Ma oво су одлично смислили, само нестану један по један. Ни у реклами не каже да треба после негде и да се појаве.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°284
Djamolidine Abdoujaparov wrote:beam me up, Đuky!Наставиће се...#DigitalnaBudućnostSrbije pic.twitter.com/YaYKTOyFzU
odlepili
Jeboteeeee!
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) October 7, 2019
Nadam se da je muva ušla s njim u to... https://t.co/A8TJjidMJC pic.twitter.com/EcOojkHiH7
- Post n°285
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°287
odlepili
da, a zbog greške u dizajnu jer su pokrali većinu para, umesto tamo gde treba završiće u blatnjavoj rupi na trgu republike
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°288
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°289
AZ-5 wrote:
Neka mu Toni Bler izlobira u Guglu da mu vrate YT nalog.
- Guest
- Post n°290
Наставиће се...#DigitalnaBudućnostSrbije pic.twitter.com/ex5q1HGwIX
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) October 8, 2019
- Post n°291
Е то, летећи мод... древна српска реч мод... потиче од, овај, хм... тетка, дај тај рецепт да ти скокнем до апотеке.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°292
digitalna budućnost: danas e-šalter, sutra leteći Orlići, kako je njima dobro jbt.
koja je ciljna grupa za ove uratke? neka mi neko molim vas kaže da oni ovo prave samo da bi nas ovde na forumu primali i zajebavali.
koja je ciljna grupa za ove uratke? neka mi neko molim vas kaže da oni ovo prave samo da bi nas ovde na forumu primali i zajebavali.
- Post n°294
Djamolidine Abdoujaparov wrote:koja je ciljna grupa za ove uratke?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°295
nego ajde da pogađamo šta će biti sledeće. neki vremeplov mora biti sledeći, npr. predsednik lično putuje kroz vreme da školskoj bibliotekarki vrati knjigu pre isteka roka.
- Post n°296
Ne igram igrice blizu decenije ali grafika & disegno upućuju me jednosmerno na adresu DJ Žeksa, tako da eto i odgovora kakvoj je publici dovoljna ovakva: jingle fikcionalizacija politike.
- Guest
- Post n°297
nasi svemocni heroji i gospodari putuju u svemir, a neke golje im guraju prst u oko, naravno da to ima milionsku sendvicarsko gologuzijansku publiku. vole podanici da gospodari kojima lizu bulju izgledaju sto mocnije
- Post n°298
Па јес, она логика да ако већ морамо да једемо говна, нек су бар од великог јунака.
_____
- Post n°299
_____