Naprednjakluk
- Post n°151
Re: Naprednjakluk
Могли бисмо уз мементо да отворимо тему са свечаним отварањима најбезначајнијих објеката. Шта смо досад имали, онако по сећању - стреју од 1,5квм као аутобуску станицу, пешачки прелаз, јавни веце, капију на пијаци, улицу целу асфалтирану у дужини од 1 ћошка (остатак није асфалтиран ни за наредна два избора)...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°152
ficfiric wrote:Iz "Tržnice" se hvale uspehom direktora - otvaranjem kapije na pijaci
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Iz-Trznice-se-hvale-uspehom-direktora-otvaranjem-kapije-na-pijaci.sr.html
Otvaranje još jednog ulaza u Cvetnu pijacu u niškom Javno-komunalnom preduzeću Tržnica nazivaju još jednim ispunjenim obećanjem direktora Gorana Đorđevića, a to što je pijaca dobila novu kapiju obeleženo je svečarski, uz balone i presecanje vrpce.
Jedna od najgorih pijaca u Srbiji, prema oceni Sanitarne inspekcije, koja se često suočava sa smećem i loše konstruisanim objektima - dobila je novi ulaz.
U saopštenju koje prate fotografije i video na kome je prikazano kako se novi ulaz pravio, ali i kako je otvorena kapija, pohvalilo se preduzeće Tržnica koje je zaduženo za brigu o pijacama u Nišu. Deo ograde koja se nalazi oko pijace pored niške Tvrđave pretvorena je u ulaz, a ovaj čin je preduzeće nazvalo “još jednim ispunjenim obećanjem direktora”.
Svaka čast Goksitu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°153
паће wrote:Могли бисмо уз мементо да отворимо тему са свечаним отварањима најбезначајнијих објеката. Шта смо досад имали, онако по сећању - стреју од 1,5квм као аутобуску станицу, пешачки прелаз, јавни веце, капију на пијаци, улицу целу асфалтирану у дужини од 1 ћошка (остатак није асфалтиран ни за наредна два избора)...
Niš se po tome isticao i u prethodnom režimu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°155
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:795064-Sinisa-Mali-Bice-novca-za-vece-plate-i-penzijeZBOG POLITIKE SAM NA UDARU "TVITER-PROFESORA"
* DA li je na osporavanje vašeg doktorata stavljena tačka posle izveštaja komisije BU?
- Iskreno se nadam da jeste, s obzirom na to da ova priča traje već pet godina i da su moj rad ocenjivale čak tri komisije. Ono što me najviše boli je to što se eminentnim stručnjacima i uglednim profesorima koji su ocenjivali moj rad i studiozno ga analizirali manje veruje nego nekom "tviter-profesoru", koji se bavi mnome svakodnevno već pet godina. Ja sam taj rad pisao pune tri godine, primenjujući i teorijsko i praktično znanje koje sam stekao u dotadašnjem akademskom i poslovnom životu. Koliko je vremena, izučavanja, čitanja, potrebno za tako nešto - to zna svako ko je pisao tu vrstu rada.
_____
- Post n°157
Nije kraj.
"Potpuno anonimni pojedinac" je Raša Karapandža.
* A Vidite li to kao akademsku borbu?
- Baš "slučajno" kada sam došao na političku funkciju javlja se neki, do tada potpuno anonimni pojedinac, koji napiše tekst za internet-portal i koji na taj način privuče pažnju javnosti. I zato tvrdim - ovo nije nikakva akademska borba, ovo je čista politika. Zbog ulaska u politiku su pokušali da mi ospore doktorat. I lako je "junacima" sa "Tvitera" sada da se šale nazivajući me "doktorom" u pogrdnom smislu te reči. Meni nije bilo lako ni dok sam pisao svoj rad, a ni u poslednjih pet godina, kada su pokušavali da me ospore na svim poljima na kojima sam postizao uspehe. Ali, neka im je na čast. Stručna komisija je dala zvaničan stav, a tu informaciju je primio i Senat Univerziteta. Ja ću nastaviti da se borim za bolju i uspešniju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina.
"Potpuno anonimni pojedinac" je Raša Karapandža.
_____
- Post n°158
(objedinjeni smeh za devojke iz gruze ispred lifta i sinisu malog)
- Guest
- Post n°160
Ja sam taj rad pisao pune tri godine, primenjujući i teorijsko i praktično znanje koje sam stekao u dotadašnjem akademskom i poslovnom životu.
Tako se ne piše "platio sam nekim likovima da mi skarabudže disertaciju tek da prođe koliko baš mora, a oni su sjebali stvar jer su previše očigledno prepisivali".
Na stranu što ološu taj doktorat ni za šta ne treba osim zbog sujete, sve je radio kao puko izdrkavanje.
- Post n°161
ruku na srce 80% "dr"-a doktorira (regularno ili ne) da bi im stojalo dr ispred imena
- Post n°163
+1
_____
- Post n°164
Gargantua wrote:Na stranu što ološu taj doktorat ni za šta ne treba osim zbog sujete, sve je radio kao puko izdrkavanje.
Ne zbog sujete vec zbog spina. Sad mu je najveci greh sto je "malo prepisivao" (a ko nije). Ko se seca da se on nekada bavio privatizacijama (secerane, Beopetrol, itd)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°166
ficfiric wrote:Gargantua wrote:Na stranu što ološu taj doktorat ni za šta ne treba osim zbog sujete, sve je radio kao puko izdrkavanje.
Ne zbog sujete vec zbog spina. Sad mu je najveci greh sto je "malo prepisivao" (a ko nije). Ko se seca da se on nekada bavio privatizacijama (secerane, Beopetrol, itd)
Pa nije on doktorirao sa namerom da ga otkriju. U pravu je Gargantua, čisto izdrkavanje. Mada ne bih isključio ni nameru da se "osigura" za trenutak kad ovi budu zglajzali i utočište potraži kao profesor na Megatrendu, Singi-dingiju ili nekoj sličnoj instituciji.
_____
- Guest
- Post n°167
niste uživo upoznali taj svet. oni uopšte ne vezuju pojam akademske titule za nekakvo znanje, učenje i slične stvari. titula je stvar prestiža, nešto što se mora steći, svejedno kako.
ti ljudi uopšte ne razumeju koncept lične ili kolektivne zasluge. igra se samo na pobedu svim sredstvima.
DJV je to na jednom kolegijumu lepo sumirao. "ljudi mene boli kurac kako će Zvezda uzeti titulu".
ti ljudi uopšte ne razumeju koncept lične ili kolektivne zasluge. igra se samo na pobedu svim sredstvima.
DJV je to na jednom kolegijumu lepo sumirao. "ljudi mene boli kurac kako će Zvezda uzeti titulu".
- Post n°168
Cekaj, ne smes tu da stanes, daj nam kontekst.
- Post n°169
Kakav kontekst, isto kaze svaki zumbul
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°171
Mada sa ovim putovanjem kroz vreme osvajanje titule je poprimilo novu dimenziju.
- Post n°172
_____
- Post n°173
Hej, jel se sećate onih SNS prostorija u Gavrila Principa što ih koriste Miša Vacić i Srpska desnica?
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 5, 2019
E pa, dobili su pojačanje. Miši ostavilo pola, pola dalo ljubiteljima kuca. pic.twitter.com/uKzs8L88Ul
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°174
Poslaniku SNS izgoreo automobil
Autor: mondo.rs, Fonet
Poslaniku i predsedniku odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju Slaviši Bulatoviću izgoreo je automobil.
"Požar je ugašen. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem je nalogu policija obavila uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja", saopštila je policija.
Automobil je izgoreo ispred porodične kuće šefa vranjskih naprednjaka u Vranjskoj Banji, u noći između petka i subote.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°175
Južnim vestima dostavljeni zapisnici sa saobraćajne nesreće Zorana Babića
21.06.2019.
https://vesti.istinomer.rs/vesti/2019/06/21/16870/?utm_source=twitter&utm_content=juznvesti_dobile_su
Ministarstvo unutrašnjih poslova dostavilo je Južnim vestima službene beleške, to jest zapisnike sačinjene posle nesreće na naplatnoj rampi Doljevac u kojoj je učestvovao direktor Koridora Srbije, Zoran Babić. Ime Zorana Babića, ali i ostalih učesnika nesreće je “zamagljeno”.
U dostavljenim zapisnicima sa lica mesta iz Kliničkog centra i Policijske uprave u Nišu navode se neki detalji, ali je Babićevo ime i ime njegovog vozača na svim mestima zamagljeno. One potvrđuju da su u udesu učestvovala tri vozila: “škoda superb”, “opel astra” i “folksvagen pasat”. Identiteti svih koji su davali izjave su sakriveni, pa je tako sakriven i identitet vozača “škode” koji je priznao da je naleteo na automobile koji su bili u kanalu za plaćanje putarine. Vozaču “škode” u belešci je sakriveno ime, matični broj, pa čak i zanimanje, iako zanimanja ostalih koji su davali izjave nisu “zamagljena”, pišu Južne vesti.
U Tužilaštvu su ranije rekli da je za volanom “škode” bio D. S, ali u beleškama nisu dostpni čak ni inicijali. Babićev vozač osumnjičen je za nesreću u Doljevcu, a Osnovni sud ga je posle hapšenja pustio na slobodu dok traje istraga. Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Osnovno javno tužilaštvo obećalo je da će obelodaniti snimke sa nadzornih kamera tek pošto bude podignuta optužnica protiv Babićevog vozača. Optužnice do danas nema, a Babić je, i pored podnete ostavke, i dalje direktor Koridora.
Podsećamo da je u nesreći kod Doljevca jedna žena poginula, a pet osoba je povređeno, među kojima je bio i Babić.
_____
★
Uprava napolje!