Naprednjakluk
- Post n°302
Re: Naprednjakluk
Kažu mi low lvl naprednjaci da im je kampanja krenula od prvog
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°303
disident wrote:Kažu mi low lvl naprednjaci da im je kampanja krenula od prvog
...и пичиће све до последњег, ама не кажу кога/чега.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°304
cemu se nadaju louleveleri?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°305
Poslu u pošti za zenu
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°306
poslu u komunalnom, portiraj, neka fabrička traka.... plata 25-30k i sve preko toga, bruto (dakle plus socijalno, zdravstveno itd), da se izađe iz ppp i ugovora na određeno. ovi još louer bi uzeli i to, zavisno od situacije i mogućnosti.
- Post n°307
E zalio mi se taj naprednjaka xD, msm pričali smo sat ipo
Kako im je došla neka devojka, uclanila se pre dva tri meseca, i sad mesni sastanak i ona kaže da vidimo za posao sto je obecan. Kaže predsednik ajde, sta misliš o opštini, kaže napusi nas devojka, ja bre ko frizerka imam 40 hiljada, nisam blesava da se za 35 po ceo dan svadjam sa ljudima, necu
Kako im je došla neka devojka, uclanila se pre dva tri meseca, i sad mesni sastanak i ona kaže da vidimo za posao sto je obecan. Kaže predsednik ajde, sta misliš o opštini, kaže napusi nas devojka, ja bre ko frizerka imam 40 hiljada, nisam blesava da se za 35 po ceo dan svadjam sa ljudima, necu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°308
pricamo o beogradu tj konkretno o disidentovom poznaniku, zasto bi neko u bg ulazio u stranku za posao od 25k - 30k? to moze u maxiju bez ikakve veze.
u trafici kod kruznog toka (opstina nbg) stalno traze radnike, sad su plate 40k dnevna i 44k nocna smena i jos pise da se radi 19 dana umesecu
edti: ulete disident sa slicnom pricom
u trafici kod kruznog toka (opstina nbg) stalno traze radnike, sad su plate 40k dnevna i 44k nocna smena i jos pise da se radi 19 dana umesecu
edti: ulete disident sa slicnom pricom
_____
- Guest
- Post n°309
mislim da niste apdejtovani, plate od 30-40k su sada i u leskovcu, a nema mnogo južnije od toga
podignuta je lestvica i to je najveći problem za naprdnjake
podignuta je lestvica i to je najveći problem za naprdnjake
- Post n°310
postali su zrtve sopstvenog uspeha!!!
_____
- Guest
- Post n°311
pa da, odliv mozgova i ostalih delova tela je izazvao nestašicu, sad je pesma atanackovići svih zemalja ujedinite se
ovo je problem zakrvoloke privrednike, odoše ljudi da rade za okupatore po nemačkama, jebe im se više za omladinske fraj radne akcije
ovo je problem za
- Guest
- Post n°312
poredite trafike i maksi i opštinu.
trafika - rad vikendom, popisi praznicima, bez prijave, godišnjeg odmora, dead end job, verovatno otkaz posle 2 meseca.
maksi - u osnovi, rudnik soli.
opština - prinadležnosti, jasno radno vreme, godišnji odmor, mogućnost laktanja.
trafika - rad vikendom, popisi praznicima, bez prijave, godišnjeg odmora, dead end job, verovatno otkaz posle 2 meseca.
maksi - u osnovi, rudnik soli.
opština - prinadležnosti, jasno radno vreme, godišnji odmor, mogućnost laktanja.
- Guest
- Post n°313
opisi poslova su tačni, ali menja se situacija, postaje problem naći voljne da rade nizašta, sve nas je manje
- Guest
- Post n°314
Istina ali i dalje nude kurtonske uslove. Jedino su plate malo povećali.
- Guest
- Post n°316
Ako hoćeš da ti trafika uspe, radi u njoj jednu smenu umesto da sediš u kladionici, drugu neka pokrije onaj tvoj lenji magarac od sina, a treću plati pošteno i prijavi radnika inače će prodavati svoju robu umesto tvoje sve dok ga ne otpustiš. Hoćeš da sa uloženih 10.000 evra budeš gazda. Nema toga više.
- Post n°317
Zli čika wrote:inače će prodavati svoju robu umesto tvoje
ovo sam radio u red bullu je bila dobra kinta
_____
- Guest
- Post n°318
ja ne mogu da opišem koliko mi je milo što određena vrsta preduzetnika više ne može da opstane, nema to nikakve veze sa naprdnjacima, zemunsko radikalska privreda je najzad doživela svoj poraz
još da neki moron krene da kontroliše razne doo sa 1-50 zaposlenih i njihovu saradnju po pitanju raznih istraživanja tržišta sa agencijama, neki drugi retard da krene po vezama panamskih, kiparskih i ostalih ostrvskih firmi sa domaćim bašibozukom, svršio bih u gaće
spermu
a onda da krene po ovim tajkunima, ne pre, oni bi sami nestali da se neko ozbiljno pozabavi privrednicima koji su nastali devedesetih
svestan sam da tako nešto može da se dešava tokom mojih noćnih polucija, ali eto, nabijem ih na jedan pravoslavni, kvalitetan kurac, valjda za to forumi služe
prihvatam da đoka primi i ostale veroispovesti
inače, ako ja, kao živi kurac od ovce, znam dovoljno da trocifreni broj ljudi odsluži gicu, pa nemojte da me zajebavate da organi i ostali delovi tela države ne znaju
još da neki moron krene da kontroliše razne doo sa 1-50 zaposlenih i njihovu saradnju po pitanju raznih istraživanja tržišta sa agencijama, neki drugi retard da krene po vezama panamskih, kiparskih i ostalih ostrvskih firmi sa domaćim bašibozukom, svršio bih u gaće
spermu
a onda da krene po ovim tajkunima, ne pre, oni bi sami nestali da se neko ozbiljno pozabavi privrednicima koji su nastali devedesetih
svestan sam da tako nešto može da se dešava tokom mojih noćnih polucija, ali eto, nabijem ih na jedan pravoslavni, kvalitetan kurac, valjda za to forumi služe
prihvatam da đoka primi i ostale veroispovesti
inače, ako ja, kao živi kurac od ovce, znam dovoljno da trocifreni broj ljudi odsluži gicu, pa nemojte da me zajebavate da organi i ostali delovi tela države ne znaju
- Korisnik
- Post n°319
Zli čika wrote:Ako hoćeš da ti trafika uspe, radi u njoj jednu smenu umesto da sediš u kladionici, drugu neka pokrije onaj tvoj lenji magarac od sina, a treću plati pošteno i prijavi radnika inače će prodavati svoju robu umesto tvoje sve dok ga ne otpustiš. Hoćeš da sa uloženih 10.000 evra budeš gazda. Nema toga više.
ko mu kriv što na vreme nije diversfikovao portfolio i uložio tih 10k u bitcoin/altcoine
- Korisnik
- Post n°321
zabolelo bi ga platu kad bi na spekulacijama zaradio dovoljno za ostatak života
- Post n°322
Top reklama za učlanjenje u sns
https://twitter.com/DaliborStojicic/status/1187443336489123841?s=19
https://twitter.com/DaliborStojicic/status/1187443336489123841?s=19
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°323
kad dobijes orden od crkve a ne znas ni da se prekrstis.
— Lucky Topalovic (@LuckyTopalovic) October 30, 2019
ja se evo upravo krstim levom dok gledam pic.twitter.com/bbwP7bEFAp
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°324
e tako volim opoziciju kad krene sa mi smo bolje spc tamjancine od radikala
- Post n°325
А шта као нису? Ко је увео веронауку?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...