Gradske lokale u Nišu i Vranju u kojima su bila smeštena dopisništva RTS-a, bez javnog konkursa preuzela je Srpska napredna stranka i za njih plaćaju cenu manju od tržišne. Ugovor između vladajuće partije i Grada u kome ista partija ima vlast, niška Gradska uprava skriva, a o ovoj saradnji ne želi da govori ni gradonačelnik Darko Bulatović.
https://www.juznevesti.com/Istrazujemo/SNS-preuzeo-prostorije-RTS-Gradski-prostor-u-Nisu-i-Vranju-jeftina-zakupnina-i-cutanje-vlasti.sr.html
Naprednjakluk
- Guest
- Post n°251
Re: Naprednjakluk
- Post n°252
- Guest
- Post n°253
septicka jama
- Guest
- Post n°254
Ispred Rektorata se okupila još jedna grupa građana, koja zviždi studentima, a bilo je i dobacivanja i međusobnog guranja. Oni, uglavnom, nisu hteli da govore za medije, ali su pojedini rekli da su tu u ime Srpske napredne stranke. https://t.co/H76jx4EFJ3 pic.twitter.com/sBBWvuh3Hf
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) September 13, 2019
- Guest
- Post n°255
Bila i ispred Skupštine grada...znala sam da mi je poznata ova njuška pic.twitter.com/4MIF0KsUht
— Persida Pantić (@gagana1309) September 13, 2019
- Guest
- Post n°256
Vrata ... nova Centralna kuhinja Predskolske ustanove Radosno detinjstvo #NoviSad #Vojvodina #Srbija pic.twitter.com/ZxHVDgqo6k
— zarko bogosavljevic (@zarkobns) September 16, 2019
- Post n°259
edit: u isto vreme
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°261
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°262
- Guest
- Post n°263
- Guest
- Post n°264
- Guest
- Post n°265
da, logično.AZ-5 wrote:vrata su ocito na istom prostoru za koji su i rolo vrata pored, tu je moguce da ce dolaziti pomijari sa pik apovima i manjim prikolicama
- Guest
- Post n°266
AZ-5 wrote:u ns je sada ustaljeno da se po svemu lupa ko maksim po diviziji i kad ima i kad nema smisla, mislim svuda je manje vise tako, ali ovde bas ucestalo i glupo
ovo objašnjava puno toga
- Guest
- Post n°268
Zoran Babić
„Kad predsednik moje stranke i čovek u kojeg naš narod ima nepodeljeno i najveće poverenje javno kaže da sam u nečemu pogrešio i da sam kriv, onda ja sigurno nemam dilemu i svestan sam da je trebalo da neki moji postupci budu drugačiji. Žao mi je što nisam obišao porodicu pokojne Stanike Gligorijević i upućujem javno izvinjenje zbog toga, svestan težine svih kritika izrečenih na moj račun. Znam da ću, koliko god bolele kritike, raditi deset puta više i odgovornije, kako bih i svom narodu i svojoj stranci, ali i našem predsedniku pokazao da poverenje koje mi je ukazano ni u jednom trenutku nije bilo uzaludno“.
Član Predsedništva Srpske napredne stranke o saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradala Stanka Gligorijević. (Alo, 20. 9. 2019. godine)
https://www.istinomer.rs/izjava/predsednice-pokazacu-da-vase-poverenje-nije-bilo-uzaludno/?utm_source=twitter&utm_content=clan_predsednistva_sns
- Post n°270
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°271
Goran Vesić oborio sopstveni rekord! 42 puta me pomenuo u emisiji na Pinku za 32 minuta.
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) September 21, 2019
Sledeće nedelje novo gostovanje i prilika za novi rekord... Idemo Gorane. Znamo da ti to možeš... pic.twitter.com/aCUhTX16SE
- Guest
- Post n°273
Наставиће се...#DigitalnaBudućnostSrbije pic.twitter.com/zQ0wSRsuNx
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) October 6, 2019
- Post n°274
[size=15]cipi cips
@danijelailicpk
·
6h
[/size]
Replying to
@sns_srbija
Srbija prati savremene trendove i ide u korak s' vremenom.
- Post n°275
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Наставиће се...#DigitalnaBudućnostSrbije pic.twitter.com/zQ0wSRsuNx
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) October 6, 2019