Filipenko wrote:Meni je bas strasno da neko potkraj 21.2 veka gleda trosatne price o americkim mafijasima.
ja sutra gledam film. bas me zanima. ne ocekujem twin peaks return ali videcemo
Filipenko wrote:Meni je bas strasno da neko potkraj 21.2 veka gleda trosatne price o americkim mafijasima.
AZ-5 wrote:zasto strasan? super mi je sto ga je cerka odjebala bez ikakvog pardona, a to je zapravo uradila jos od onog dana u bakalnici. film je mogao biti i kraci.
Papa Lazarou wrote:AZ-5 wrote:zasto strasan? super mi je sto ga je cerka odjebala bez ikakvog pardona, a to je zapravo uradila jos od onog dana u bakalnici. film je mogao biti i kraci.
strašan je zato što nema iskupljenja. nikakvog. samo biološki kraj. crkavanje tako reći. da sad ne spojlujem ali zatvorena vrata u Kumu ovde su pretvorena u otvorena vrata kroz kojih ne dopire ništa. ne sećam se kada sam u nekom filmu video takvu majstoriju.
prvih tri sata bez privatnog. a onda samo privatno, do svojih krajnjih konsekvenci. ne dao Bog nikome jbt. i dalje sam užasnut.
bradilko wrote:prevelike sise.
Sise nikad nisu prevelikebradilko wrote:@leteci polip
stvarno mi se nikad nije svidjala cak ni kad sam bio u pubertetu. nema ni neke oci, vrat ajde, prsti prosek, bar sto vidim na filmu. bila mi je tip lepuskaste cistacice u drustvenom preduzecu ili skoli. bez zelje da nekog uvredim ali tako sam je dozivljavao. i cini mi se prevelike sise. e jes, cvrkuce francuski i to joj je veliki +.
William Murderface wrote:Dobro, sad ozbiljno, jel ste culi za spojlere?