bruno sulak wrote:William Murderface wrote:Dobro, sad ozbiljno, jel ste culi za spojlere?
ne postoji nacin da to spojluju ovaj film
uuu ovo zvuci duboko
el dobar ili los film (ili prevazilazi te kategorije ko i spojlere)?
bruno sulak wrote:William Murderface wrote:Dobro, sad ozbiljno, jel ste culi za spojlere?
zvezda je zivot wrote:bruno sulak wrote:
uuu ovo zvuci duboko
bruno sulak wrote:inace uzasno izgledaju ona mlada lica na starim telima. kada de niro gazi onog coveka u bakalnici ja sam pomislio da ce slomiti kuk.
bruno sulak wrote:meni apsolutno nije jasno zasto je to radio? zar nije ono kao de niro mogao da igra matorog sheerana a di caprio, na primer, mladog-sredovecnog sheerana. ne razumem. ovo izgleda... cudno. kapiram da je deo problema u tome sto je ovo de nirov vanity projekat i sto je morao negde, kad-tad, da ubije pacina u nekom filmu.
Papa Lazarou wrote:
- Spoiler:
jesi li izvalio presek iz epskog u pseudodokumentarno, kada počne hronika Širanovog umiranja? upao mi je u oči jedan detalj, da u tom delu filma De Niro napadno koristi nepismenu reč "youse" koju nije uopšte koristio tokom ostatka filma. prvi deo je njegovo sećanje, a drugi deo je pseudodokumentarni, klinički pogled. učinilo mi se da je baš to bio način da se Skorseze izbori sa mitomanijom o kojoj pišeš.
Papa Lazarou wrote:... koristi nepismenu reč "youse" ...
bruno sulak wrote:inace irishman je anti-shutter island.
vilijame ne citaj
ukoliko je shutter island film o coveku koji je pobio svoju porodicu i to preveo u slike koncentracionih logora i iizaran spijunski zaplet oko atomske bombe ovo je film o civeku koji je morao da izmisli kako je ubio hofu da bi sebi objasnio zasto njehova cerka ne prica sa njim. samo dok u prvom slucaju jasno idemo od pouzdanog ka nepouzdanom natatoru ovde sam skorceze ne moze da se izbori sa sopstvenim mitomanijom i i opsednotuscu epskim.mafijaskim narativom s kojim ima.ambuvalentan odnos za razliku od kopole. steta posto je ovo bila prilika da napravi dobru kodu za citanje svog mafijaskog opusa.
bruno sulak wrote:meni apsolutno nije jasno zasto je to radio? zar nije ono kao de niro mogao da igra matorog sheerana a di caprio, na primer, mladog-sredovecnog sheerana. ne razumem. ovo izgleda... cudno. kapiram da je deo problema u tome sto je ovo de nirov vanity projekat i sto je morao negde, kad-tad, da ubije pacina u nekom filmu.
AZ-5 wrote:kontam da je i inace poslednji put potrcao u midnight run
Летећи Полип wrote:bruno sulak wrote:meni apsolutno nije jasno zasto je to radio? zar nije ono kao de niro mogao da igra matorog sheerana a di caprio, na primer, mladog-sredovecnog sheerana. ne razumem. ovo izgleda... cudno. kapiram da je deo problema u tome sto je ovo de nirov vanity projekat i sto je morao negde, kad-tad, da ubije pacina u nekom filmu.AZ-5 wrote:kontam da je i inace poslednji put potrcao u midnight run