Najave svirki
- Post n°76
Re: Najave svirki
LOLZ
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°77
haha jbga, nisam smeo, vec sam je nekoliko puta zajebavo da je prosim, poslednji put pre par meseci kad je sergej cetkovic svirao u palasu. svaki put isto: okrene se i brzim korakom odalji a ja ostanem da klecim...
_____
ova zemlja to je to
- Post n°78
Kako se ružno izražavaš o Stephinu Merrittu, stvarno nisi zaslužio tako dobar soundtrack za prošnju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°79
kondo wrote:Kako se ružno izražavaš o Stephinu Merrittu, stvarno nisi zaslužio tako dobar soundtrack za prošnju
Ко зна колико је лове уватио тако просећи а колико би уватио да је била нека друга музика...
Мислио си на просидбу?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°80
Mudro zboris, o covece koji je video Malkmusa iz drugog reda. Car je go!zvezda je zivot wrote:posebna prica su njegovi fanovi, u stvari death frikovi koji su jedva docekali da vide kejva nakon porodicne tragedije nadajuci se necemu extra katarzicnom, ko da australski dzoni rackovic nije odavno svoja parodija pa treba jos intenzivnije.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°81
na sta se odlucio burundi veceras? bsbs na tasu ili rpttr u drakstoru?
ocekujem izvestaje
ocekujem izvestaje
_____
ova zemlja to je to
- Post n°83
gruvaju još uvek
nadam se da će bend pokupiti bar upalu pluća
nadam se da će bend pokupiti bar upalu pluća
- Post n°84
Добро је било.
Предгрупа били неки чудни Словенци, нисам ни укачио како се зову.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°85
provela sam se ko nikad na vojkoveu
danas je u nišu sutra u novom sadu i ozbiljno razmatram da se iscimam do nsa
danas je u nišu sutra u novom sadu i ozbiljno razmatram da se iscimam do nsa
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°86
Ja sam planirala sutra na Partibrejkerse Al na kraju ipak roćkas od prije.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°87
Bleeding Blitva wrote:... roćkas od prije.
А? Прија има рођендан?
Тј само ти пичи дијалекат, волим ја да чујем, ал' ћу да питам кад не разумем, као што су и мене фуртом питали кад ми улети нешто лалински, па сам објашњававо.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°88
Da, rođendan od milja, u Zgu se govori, meni simpa pa i ja koristimпаће wrote:Bleeding Blitva wrote:... roćkas od prije.
А? Прија има рођендан?
Тј само ти пичи дијалекат, волим ја да чујем, ал' ћу да питам кад не разумем, као што су и мене фуртом питали кад ми улети нешто лалински, па сам објашњававо.
_____
- Post n°89
ja sam stvarno mislio da ide kod prije na rodjendan nisam razmisljao da je Blitva verovatno relativno sto se danas zove mladja osoba koja jos nema priju. tek uz pacetovu pomoc shvatih da nije prijin rodjendan
_____
ova zemlja to je to
- Post n°90
Ček što?
Prija je prijateljica
Prija je prijateljica
_____
- Post n°91
vidi se da ne slušate dalmatinski hiphop!
_____
- Post n°92
zvezda je zivot wrote:ja sam stvarno mislio da ide kod prije na rodjendan nisam razmisljao da je Blitva verovatno relativno sto se danas zove mladja osoba koja jos nema priju.
Drugim recima, pitao si se: kad prije kod prije?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°95
nađi priju u ovoj pesmi
_____
- Post n°96
Bleeding Blitva wrote:Ček što?
Prija je prijateljica
У извесном смислу. У нашем родбинском називљу, родитељи дететовог супружника се зову пријатељ и прија (дакле у оба смера).
_____
- Post n°97
Prikan i prija.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°99
Erős Pista wrote:zvezda je zivot wrote:ja sam stvarno mislio da ide kod prije na rodjendan nisam razmisljao da je Blitva verovatno relativno sto se danas zove mladja osoba koja jos nema priju.
Drugim recima, pitao si se: kad prije kod prije?
Fala, Paće, još uvijek ne berem što je jetrva, zaova, ajde valjda ću priju upamtitпаће wrote:Bleeding Blitva wrote:Ček što?
Prija je prijateljica
У извесном смислу. У нашем родбинском називљу, родитељи дететовог супружника се зову пријатељ и прија (дакле у оба смера).
_____
- Post n°100
Bleeding Blitva wrote:Fala, Paće, još uvijek ne berem što je jetrva, zaova, ajde valjda ću priju upamtitпаће wrote:
То ни сам нисам начисто. Кад стигнеш до свастике, остало није битно... како оно беше
нема брате леба без мотике
нити слађег рода од свастике
У ствари има све то на википедији на српском. Од мене доста што сам запамтио да има.
_____