Biće valjda svi preostali žikićosimićevci na jednom mestu.
Bez mene, jer nisam od istih.
wrote:
mora neko da brine o bogatstvu ovog naroda.
roksi wrote:ja reko fotoshop
btw pedjdboj hahahha
inace rod i kith (richard) ce ziveti jos sto godina дуже од бубашваба, minimum.
+1konjski nil wrote:ili tako neka bg protuva
Hans wrote:Mene je uvek zanimalo dosade li tim muzičarima turneje. Svaki dan jedno te isto, avion/bus, probe, novinari sa istim pitanjima, diskretno ili naglašeno šlihtanje lokalcima, pa koncert sa hiljadu puta izvedenim pesmama.
Čitao sam neki tekst o bostonskoj drugoligaškoj alt sceni za vreme grandža i sećam se kako su se inače dosta uzemljeni Buffalo Tom žalili kako ih je izdavač primoravao da sviraju kao predgrupa popularnijim bendovima, pa je to bilo samo po sebi frustrirajuće, jer su slabo koga interesovali, pa stalna putovanja kombijem, pritisak da naprave nešto komercijalnije i od toga krene zloupotreba koječega, kako reče postanu "nearly psychotic", pukne im film i na neko vreme ostave muziku i rade neke bezvezne kancelarijske poslove da bi se prikupili.
Ili sa ove druge, pop komercijalne strane, ima neka pevačica Rhye. Pritiska je porodica čiji je projekat, izdavač je tretira kao roba i daje joj da izdaje pesme na kojima peva u pozadini dok ne bude spremna da eksplodira i izda hit album i ova od svegga toga odlepi, krene da se drogira i radi svašta sebi. I onda dobije to što hoće i krene svako veče da radi jedno te isto.
Oću reći, uživaju li oni u tome kad nije dozirano, ili je to samo zbog novca?
Kao šro rekoh, često me je to interesovalo. Rod mi se nikad nije sviđao, izuzev Lady Jane, ali to je potpuno nebitno. On ima 79 godina i sad su ga vucarali kojekuda i uopšte mi se to ne dopada.