Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najave svirki

Anonymous
    Guest

Najave svirki  - Page 7 Empty Re: Najave svirki

Post by Guest Sun Oct 22, 2023 7:46 pm

Giant Sand, DOB, 17.11., za samo 2000 dinara.

Biće valjda svi preostali žikićosimićevci na jednom mestu.

Bez mene, jer nisam od istih.
    konjski nil

Post by konjski nil Wed Feb 21, 2024 12:37 pm

mžd bi se zajebo pa otišo 1990 ali ako neko voli superspreder ivente evo Najave svirki  - Page 7 2304934895

_____
    Najave svirki  - Page 7 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Najave svirki  - Page 7 2692
    bela maca

Post by bela maca Wed Feb 21, 2024 12:53 pm

prvo da malo prizovemo mrtve pa onda može

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Wed Feb 21, 2024 1:27 pm

Ne znam kako ovo može - 35 bendova u jednom danu, na četiri stejdža. Mislim može ali je preterivanje.

_____
    Gdje punac drži pive?
    konjski nil

Post by konjski nil Wed Feb 21, 2024 1:47 pm

razlog za kratkotrajnost tužnog skupa je što su punc no deth bumeri horski ispali Glupi u pandemiki čak je i promućurni dželo biafra nemao pojma na podkastu ne bi li ostao na sopstvenoj liniji od pre 40 godina

posledica toga je da su nevax starkelje fasovale po 4 infekcije minimum tkd su za grob spremni ako odrape više od pol ure na fyre fešti za siromašne Najave svirki  - Page 7 2304934895

_____
    Najave svirki  - Page 7 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Najave svirki  - Page 7 2692
    roksi

Post by roksi Wed Feb 21, 2024 10:34 pm

Najave svirki  - Page 7 3579118792 Najave svirki  - Page 7 2764
    ♏

Post by ♏ Mon Apr 08, 2024 6:42 pm

Najave svirki  - Page 7 PEmCMz2

Kačim poster u odsustvu forumskog fana number one iliti mora neko da brine o bogatstvu ovog naroda.
    паће

Post by паће Mon Apr 08, 2024 7:10 pm

♏ wrote:
    mora neko da brine o bogatstvu ovog naroda.

Рекао си то као да си неки порезник...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    konjski nil

Post by konjski nil Sat May 18, 2024 8:07 pm

boktejebo sve vreme mislim peđadboj ili tako neka bg protuva kad ono čru rotšćuart kafeniše na fkn zelenjaku sinoć sviro u areni Najave svirki  - Page 7 2304934895

Najave svirki  - Page 7 GNykY0TWIAA2ioX?format=jpg&name=large

_____

Post by beatakeshi Sat May 18, 2024 9:47 pm

Bog!!! Najave svirki  - Page 7 3137070404
    Mada je ovo za topik "Odjava svirki".
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat May 18, 2024 10:21 pm

E to je zvezda. Kad mozes sta oces, pa i da sedis na zelenjaku sa kafom za poneti. Bog.

Post by beatakeshi Sat May 18, 2024 10:25 pm

Škot.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat May 18, 2024 11:01 pm

I to.
    roksi

Post by roksi Sat May 18, 2024 11:47 pm

ja reko fotoshop  Najave svirki  - Page 7 286371741 

btw pedjdboj hahahha

inace rod i kith (richard) ce ziveti jos sto godina, minimum.
    паће

Post by паће Sat May 18, 2024 11:57 pm

roksi wrote:ja reko fotoshop  Najave svirki  - Page 7 286371741 

btw pedjdboj hahahha

inace rod i kith (richard) ce ziveti jos sto godina дуже од бубашваба, minimum.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Sat May 18, 2024 11:59 pm

Nije to ništa, Nik Kejv je 2008. hasao picu u Orlu and lived to (not) tell the tale.

_____
    Gdje punac drži pive?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 19, 2024 12:12 am

Da jbt, zamisli narucujes picu u orlu i ono - Kejv ispred tebe: kečap & origano pliz
    konjski nil

Post by konjski nil Sun May 19, 2024 12:15 am

konjski nil wrote:ili tako neka bg protuva
    +1
    büdös cigány Najave svirki  - Page 7 2304934895

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat May 25, 2024 10:21 am

Mene je uvek zanimalo dosade li tim muzičarima turneje. Svaki dan jedno te isto, avion/bus, probe, novinari sa istim pitanjima, diskretno ili naglašeno šlihtanje lokalcima, pa koncert sa hiljadu puta izvedenim pesmama.

Čitao sam neki tekst o bostonskoj drugoligaškoj alt sceni za vreme grandža i sećam se kako su se inače dosta uzemljeni Buffalo Tom žalili kako ih je izdavač primoravao da sviraju kao predgrupa popularnijim bendovima, pa je to bilo samo po sebi frustrirajuće, jer su slabo koga interesovali, pa stalna putovanja kombijem, pritisak da naprave nešto komercijalnije i od toga krene zloupotreba koječega, kako reče postanu "nearly psychotic", pukne im film i na neko vreme ostave muziku i rade neke bezvezne kancelarijske poslove da bi se prikupili.

Ili sa ove druge, pop komercijalne strane, ima neka pevačica Rhye. Pritiska je porodica čiji je projekat, izdavač je tretira kao roba i daje joj da izdaje pesme na kojima peva u pozadini dok ne bude spremna da eksplodira i izda hit album i ova od svegga toga odlepi, krene da se drogira i radi svašta sebi. I onda dobije to što hoće i krene svako veče da radi jedno te isto.

Oću reći, uživaju li oni u tome kad nije dozirano, ili je to samo zbog novca?

Kao šro rekoh, često me je to interesovalo. Rod mi se nikad nije sviđao, izuzev Lady Jane, ali to je potpuno nebitno. On ima 79 godina i sad  su ga vucarali kojekuda i uopšte mi se to ne dopada.

Last edited by Hans on Sat May 25, 2024 10:30 am; edited 1 time in total
    паће

Post by паће Sat May 25, 2024 10:29 am

А замисли да си професор у средњој школи. Први радни дан ти изгледа исто као и последњи пред пензију. Све исто радиш.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat May 25, 2024 10:32 am

I na to često pomislim. Ja to ne bih mogao.
    Kad sam pitao kako to, je l' im dosadi, kažu ponekada, ali prevaziđu. Bar ovi koje znam.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Sat May 25, 2024 10:48 am

Hans wrote:Mene je uvek zanimalo dosade li tim muzičarima turneje. Svaki dan jedno te isto, avion/bus, probe, novinari sa istim pitanjima, diskretno ili naglašeno šlihtanje lokalcima, pa koncert sa hiljadu puta izvedenim pesmama.

Čitao sam neki tekst o bostonskoj drugoligaškoj alt sceni za vreme grandža i sećam se kako su se inače dosta uzemljeni Buffalo Tom žalili kako ih je izdavač primoravao da sviraju kao predgrupa popularnijim bendovima, pa je to bilo samo po sebi frustrirajuće, jer su slabo koga interesovali, pa stalna putovanja kombijem, pritisak da naprave nešto komercijalnije i od toga krene zloupotreba koječega, kako reče postanu "nearly psychotic", pukne im film i na neko vreme ostave muziku i rade neke bezvezne kancelarijske poslove da bi se prikupili.

Ili sa ove druge, pop komercijalne strane, ima neka pevačica Rhye. Pritiska je porodica čiji je projekat, izdavač je tretira kao roba i daje joj da izdaje pesme na kojima peva u pozadini dok ne bude spremna da eksplodira i izda hit album i ova od svegga toga odlepi, krene da se drogira i radi svašta sebi. I onda dobije to što hoće i krene svako veče da radi jedno te isto.

Oću reći, uživaju li oni u tome kad nije dozirano, ili je to samo zbog novca?

Kao šro rekoh, često me je to interesovalo. Rod mi se nikad nije sviđao, izuzev Lady Jane, ali to je potpuno nebitno. On ima 79 godina i sad  su ga vucarali kojekuda i uopšte mi se to ne dopada.

U svojoj prethodnoj inkarnaciji imao sam dosta razgovora sa muzičarima, pa i onima za koje bukvalno svi znaju. Dešavalo se da razgovaram sa muzičarima na kraju turneje, ili pred kraj, i nisu baš uspevali da sakriju iscrpljenost, a ponekad su izgledali kao da se drže za život uz pomoć vitaminskih infuzija, naročito oni nešto stariji. Ne mogu, naravno, da svedočim šta je tim ljudima bilo u glavama, i mogu da potpišem samo to da je muzička turneja fizički iscrpljujući posao, do ivice fiziološkog kolapsa. A da li im dosadi taj način života? To su fanatici, ekstremno driven individue, visoko motivisane, sa materijalnim i iskustvenim mogućnostima koje su običnoj raji nedostupne, sve što rade je ostvarenje tinejdžerskih snova. Pripremljeni su za duge napore, drogiraju se i drogom i ovacijama. E sad ima gradova i gradova i publika i publika, i podrazumeva se da nije isto kada sviraš u, šta ja znam, domu kulture u Celju, i na Metal Cabron festivalu koji se održava na bivšem gubilištu a sadašnjem El Loco Zone u Meksiku. Ali da skroz upadnu u ennui - mislim da to može da se dogodi samo u sklopu jedne šire moralne degradacije ili depresivnog stanja, ili pak duboko poremećenih odnosa u timu/grupi, i da je posao koji rade ponekad jako naporan ali gotovo uvek uzbudljiv i svakako prijatniji od 99.99% drugih privrednih grana.

_____
    Gdje punac drži pive?
    bela maca

Post by bela maca Sat May 25, 2024 12:58 pm

Mislim umorim se i ja od objašnjavanja kako se gradi present simple al me niko ne pita. Najave svirki  - Page 7 1233199462
    Valjda je normalno da će ponavljanje nečega milion puta posle nekog vremena dosaditi, najvažnije je da li ti se to što radiš uopšte sviđa. Jer ako da, onda ćeš i milion prvi put reći infinitiv plus nastavak s ili odsvirati amerika amerika i uživati u tome kad neko skapira to što objašnjavaš ili upadne u trans od neke pesme.
    Nemam pojma, pretpostavljam

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    паће

Post by паће Sat May 25, 2024 1:15 pm

Мене је ту као била кренула карта кад сам укапирао да одељењу не морам стално да испаљујем нове форе, не барим девојку него преносим градиво, не мора сваки пут оригинал, па сам чак и превазишао отпор према узалудности посла (јер ће свеједно заборавити све чим изађу), ал' некако сам имао осећај да заузимам место неком ко би то радио са више воље, и можда чак и волео посао.

И онда тридесет три године програмирања, са вољом и, да кажемо, неким уживањем у послу. Са небројеним прековременим сатима, чак три целоноћне, и кад ми је на крају пукао филм то није било због самог посла, него због промене организације у фирми, чак сам добио десетара који би ми се накачио и звао десет пута да пита кад ће бити готово... а било је и других срања.

Навратио ми је пре пар недеља бивши шеф, и каже „али ти и даље програмираш“. „Да... сваке друге недеље по два-три сата“. Чак ме мрзи и да погледам примере за неке нове технике или шта се како зове ове године. Напросто ме више не привлачи.

_____
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Sat May 25, 2024 3:51 pm

lol bočica vode na Ramštajnu 420 dinara  Najave svirki  - Page 7 3579118792 to je diskontna cena solidnog vina u nižem opsegu.

nešto mi se čini da u ovoj inkarnaciji za mene nema više organizovane zabave u Beogradu mimo malih a poštenih klupskih svirki i eventualno neke drljave mehane. mislim ne da bih išao na Ramštajn i da su cene normalnije, ali doći će možda još neko zanimljiv.

u principu sam video šta me zanima, a mlađi ako imaju te pare, neka ih bacaju na česmovaču, ovce su za šišanje.

_____
    Gdje punac drži pive?

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:08 am