Najave svirki
- Post n°26
Re: Najave svirki
ahahah
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°27
nije bilo fanova rejdioheda, koliko se ja razumem
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°28
zvezda je zivot wrote:jedna od najboljih stvari kod ovog foruma je sto nemamo fanove rejdioheda. ili se dobro kriju.
- Post n°29
jedino ako zvezda nije fan ali je sad sa pitchforka presao na mojo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°30
Па оно имам ја неколико њихових ствари на плејлисти, нешто једноцифрено... ал' листа је петоцифрена. И нисам ни лепеза ни вентилатор.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°31
Kondo::: imao sam sličnu situaciju pred jubilarni nastup Pistolsa u Kristal Palasu. Presvlačio sam se napolju.
- Post n°33
zapadna evropo hir aj kam, jebo ih pas.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°35
Nije najava ali je svirka. Dylan u Varazdinu, daleke 2008.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°36
- Post n°37
Inace Inmusic 20-23.6 u ZG ima opaku listu. Idles, Fountanes Dc, Sleaford mods, Comet is comming, Deftones, ...
- Post n°39
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°40
Uf! Lajnap kao plejlista na bilbordu ispred KST.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°41
Gde moze da se vidi da li postoji neko ogranicenje za uzrast za RATM u Zagrebu?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°43
Ne verujem da postoji ikakvo zvanično ograničenje izuzev zdravorazumskog na kapiji - neće sigurno pustiti dete od 10 godina koje nema pratnju. Zaista nisam čuo da veliki prostori u regionu imaju age restriction.
- Post n°44
Da, pitam za druga, tj. za njeogvu cerku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°45
Cousin Billy wrote:Ne verujem da postoji ikakvo zvanično ograničenje izuzev zdravorazumskog na kapiji - neće sigurno pustiti dete od 10 godina koje nema pratnju. Zaista nisam čuo da veliki prostori u regionu imaju age restriction.
U ovom slucaju je 11 sa dva telohranitelja. Ako nema ogranicenja, da uzmemo najdalju tribinu, ne bismo se mlatili po masi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°46
Ja bih bio oprezan ako ima 14 godina i manje. Što se prostora tiče, to njih ne zanima, nema zakona protiv odlaska dece na kulturne sadržaje. Mislim da bih u slučaju da dete ima 14, najviše 15 godina pitao organizatore, a 16 je već sigurna zona.
- Guest
- Post n°47
U pratnji punoletnih? Mogu i bebu da vode ako žele, jedino je pitanje da li beba plaća ulaznicu.ficfiric wrote:Cousin Billy wrote:Ne verujem da postoji ikakvo zvanično ograničenje izuzev zdravorazumskog na kapiji - neće sigurno pustiti dete od 10 godina koje nema pratnju. Zaista nisam čuo da veliki prostori u regionu imaju age restriction.
U ovom slucaju je 11 sa dva telohranitelja. Ako nema ogranicenja, da uzmemo najdalju tribinu, ne bismo se mlatili po masi
- Post n°48
Cousin Billy wrote:U pratnji punoletnih? Mogu i bebu da vode ako žele, jedino je pitanje da li beba plaća ulaznicu.ficfiric wrote:
Debelo punoletnih - ja i ortak Isli bismo ako mozemo njiu voditi. Btw, nije sitna, vec je visoka oko 150cm a na najvisoj tribini bi joj bila i manja buka, itd.
Imam vec iskustva sa vodjenjem maloletnika - vodio sam bratanice na exit kad su imale 16g. Prvi put su isle sa mnom da provale gde se sta nalazi a posle su isle sa svojom ekipom. Kad smo ulazili u masu na nekoj bini, prvo se dogovorimo gde se nalazimo u slucaju da nas masa razdvoji, da ne bauljamo po masi trazeci se medjusobno. Kad se lepo unapred dogovoris, nema panike stagod da se desi.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°49
Merak je voditi dečurliju na koncerte. Ženinog brata smo vodili u Debrecen na Iron Maiden, kada je imao 14 godina.
Ali bogme ne bih rado vodio dete na svirku neke tinejdžerske zvezde. Klinci ne umeju da se ponašaju u masi, nastaju mini stampeda, besmislene tuče...Rihannin koncert je kasnio sat i po jer su morali da prazne celu jednu tribinu.
Ali bogme ne bih rado vodio dete na svirku neke tinejdžerske zvezde. Klinci ne umeju da se ponašaju u masi, nastaju mini stampeda, besmislene tuče...Rihannin koncert je kasnio sat i po jer su morali da prazne celu jednu tribinu.
- Post n°50
Gledam ulaznice za Kiss u zg areni
Moci ce
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, ako sjede u krilu roditelja.
Djeca do 14 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.
Moci ce
_____
★
Uprava napolje!