Najave filmova
- Post n°1
Najave filmova
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°3
Re: Najave filmova
Deluje zanimljivo. Mislim, najverovatnije će biti sranje, ali trejler ga čini da ne deluje tako.
_____
~~~~~
- Post n°4
jel gledao neko
No joke, this might be the best breakup movie since 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind,' says our @LabSplice: https://t.co/MvCFRcBfUt
— One Perfect Shot (@OnePerfectShot) September 10, 2019
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°5
trt. meni je i hereditary trt. mogu da poverujem jedino u svedcke kultiste koji te teraju da slazes IKEA-u do smrti ali u ove ne. da
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°8
Taj фазон је одлично радио за Белмонда, ал' он није тај него
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°12
To će se gledati kao i svaki Anderson.
A na kioscima se pojavio i....
https://www.youtube.com/watch?v=aJE4pCz2WRg
A na kioscima se pojavio i....
https://www.youtube.com/watch?v=aJE4pCz2WRg
- Guest
- Post n°13
Svaki Anderson je praznik.
Hezusa ću gledati ako ga nabodem na televiziji nekog oblačnog popodneva. Ne dopada mi se ono što piše po recenzijama.
Hezusa ću gledati ako ga nabodem na televiziji nekog oblačnog popodneva. Ne dopada mi se ono što piše po recenzijama.
- Post n°14
Verujem da će biti slabašan, ali moram da gledam, ne vredi.
- Post n°15
bogami netfliks i fincer vode agresivnu kampanju za manka. fincer je za nedelju dana uspeo da izvredja i marvel i dzokera, i da najavi seriju o kensel kulturi, a kao slag na tortu juce je reko da je orson vels nezreli zabavljac koji je zrtva svoje nedoraslosti i da iza njegovog tzv. genija stoje mank i greg toland. tviter poludio, u toku je referendum o finceru, i oni koji su s visine hteli da preskoce manka jedva cekaju da ga hejt-vocuju.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°16
ja se bas radujem tome. neke fincere veoma volim, neke ne mogu da smislim.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°17
ja nemam neki ekstremni tejk, ne volim social network, ne mrzim gone girl. ali smesno sto je on covek koga zanima iskljucivo najgori zurnalisticki tres od materijala al to je okej posto je neverovatan tehnicar brate, tehnicar u sundjerbob slovima. a tehnicar:
[size=33]
[size=33]
[/size]David Fincher made #Mank using digital cameras, but the director and his creative team took pains to make it appear as though it was shot on celluloid by digitally scratching up the images so that they looked like film grade https://t.co/Svc3yFSZqK
— Variety (@Variety) November 18, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°18
apologetically digital
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°21
izgleda da ovaj Last Duel nije nesto uspeo at the box office.
ja sam se dosta nahajpovao
ja sam se dosta nahajpovao
_____
????
- Post n°22
Pa jebi ga, nema više zvezda da izvuku ovakav film.
_____
~~~~~
- Post n°23
ja jedva cekam faf nadam se da ce biti kul filmova
_____
ova zemlja to je to
- Post n°24
I ja. Mada mi frka da idem u zatvotene prostore. Svi skidaju maske. Onomad na Goethe festu pun Dkc I bar 30% skine masku na pola filma
- Post n°25
ja sam licno oguglo.
sad dkc bi mogo biti zajeban, zato tipa ne gledati vesa andersona il tako neku komercijalu u dkc. treba gadjati tipa kombank dvoranu i nepopularne termine.
sad dkc bi mogo biti zajeban, zato tipa ne gledati vesa andersona il tako neku komercijalu u dkc. treba gadjati tipa kombank dvoranu i nepopularne termine.
_____
ova zemlja to je to