To će nas sve pojesti, bili levi ili desni. Uništimo to pa se posle koljimo.
Beli - hoće li se kandidovati
- Post n°326
Re: Beli - hoće li se kandidovati
Fotino, plediram da ne odustaneš od borbe dragi prijatelju. Ti si verovatno apsolutno suprotno od mene politički, ali svima nam je zajedinčki neprijatelj opšta idiotizacija sveta koja sledi sa modernim dobom i koju oličavaju Beli i slični pokreti.
- Post n°327
Ti klinci, dvostruko mlađi od mene, nas, najebali su i od nas i od generacije ispred nas,
preko Belog poručuju: jebite se sa svojim pravilima.
Samo to, i ništa više.
(i ja se mnogo više plašim te konzervativne mlade desnice, no ovih)
Samo to, i ništa više.
- Post n°328
Šta su bre najebali lol, žive apsolutno normalno za jednu mladež postkomunističke zemlje, ne loži se Plačkice
Ne poručuju oni nikome jebite se, poručuju bukvalno ništa, sprdaju se, gasiraju se.
Ne poručuju oni nikome jebite se, poručuju bukvalno ništa, sprdaju se, gasiraju se.
- Post n°329
+1
Kakva crna poruka, bitno je da je sprdnja, zajebancija, fora.
Kakva crna poruka, bitno je da je sprdnja, zajebancija, fora.
- Guest
- Post n°330
Pa jeste sprdnja. Ali politicka sprdnja uvek ima i politicki ugao iz kog je upucena.
- Guest
- Post n°331
plachkica wrote:Ti klinci, dvostruko mlađi od mene, nas, najebali su i od nas i od generacije ispred nas,
Samo to, i ništa više.
ja sam sa 16 godina radio kao električarski pomoćnik za 10 maraka nedeljno jer moji roditelji nisu imali novca ni za školsku užinu, a pasoš sam dobio kad sam imao više od 25 godina. Beli je student komunikologije i sin kafedžije a bivša riba mu je kopirajter za Komtrejd. poslednji rat koji je on doživeo odvijao se kada je imao 8 godina.
- Post n°332
Miki wrote:Čeda nije moj favorit ali je prvi vrhu liste.
Nadam se da je pokrao dovoljno para od smrdljivog naroda da može lepo da se povuče pošto njegova politika očigledno trenutno nema prođu.
ovo je dosta blizu moje logike kada sam glasao za LDP kada su svi odustali, nadao sam se da se cheda dovoljno nafatirao da moze da se bavi politikom ozbiljno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°333
...što vas stavlja u isti intelektualni rang sa biračima Bogoljuba Karića ("ima on para, njemu ne treba, radiće za nas...")
- Post n°335
Kondo wrote:glasao za LDP
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
Ja sam počela da radim između prve i druge godine srednje škole, i nisam prestajala.Photino Bird wrote:plachkica wrote:Ti klinci, dvostruko mlađi od mene, nas, najebali su i od nas i od generacije ispred nas,
Samo to, i ništa više.
ja sam sa 16 godina radio kao električarski pomoćnik za 10 maraka nedeljno jer moji roditelji nisu imali novca ni za školsku užinu, a pasoš sam dobio kad sam imao više od 25 godina. Beli je student komunikologije i sin kafedžije a bivša riba mu je kopirajter za Komtrejd. poslednji rat koji je on doživeo odvijao se kada je imao 8 godina.
E, tu je i zajeb. Mi smo čekali da skinemo Miloševića, pa smo na sve proteste gledali kao na
šansu da nešto dobro uradimo za sebe, kad ode Milošević, stvari će doći na svoje mesto.
Nisu, i neće. Mi jesmo postali bolja zemlja u odnosu na Miloševićevu Srbiju, ali smo obeznađeni,
pojedinačno.
Klinci danas možda ne moraju da rade (ni u moje vreme nismo svi morali da radimo), ili će
ako prođe proces dualnog obrazovanja, raditi redovno od srednje škole, pa dok ne crknu za mašinom.
Samo odabrani mogu da planiraju nešto više.
- Guest
- Post n°337
auu, ima vas dakle sto ste morali ko premijer u gvozdjari
- Post n°338
Haha
Elem, ljudi, najviše zašto meni smeta Beli je što skida glasove našem kandidatu...Aleksandru Saši Jankoviću
Elem, ljudi, najviše zašto meni smeta Beli je što skida glasove našem kandidatu...Aleksandru Saši Jankoviću
- Post n°339
Da ne kažem Predragu Saši Jankoviću
- Post n°340
filip pise gluposti, chadda ima program
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°341
ficfiric wrote:Kondo wrote:glasao za LDP
samo na gradskim za biljanu za gradonacelnicu!
_____
#FreeFacu
- Post n°342
Kondo wrote:filip pise gluposti, chadda ima program
Nisam rekao da nema. Evo i šeme tog programa:
Ili što bi Vučić rekao: "Daj Čedi bespovratni kredit, šta te košta?"
- Guest
- Post n°343
Радуле га гледа и види свог designated омладинца, свог Азема Власија. Отуда и сва она нуђења.Djamolidine Abdoujaparov wrote:pravi Radulov kandidat, najgore se u intervjuu izjasnio o Jankoviću.
Радуле је такође, када се боље погледа, једно велико ништа, а на које се народ својевремено примао, из никад сасвим објашњених разлога. А заправо је то одлична тема.
- Post n°344
Miki wrote:Ako drugi krug bude Vučić Beli glasam za Vučića.
uskok ako si me sa ovim pobrkao onda ipak jesam ljut
- Post n°345
MNE wrote:
uskok ako si me sa ovim pobrkao onda ipak jesam ljut
Zdravo i tebi druže....ja za razliku od nekih ne sudim o čoveku pre nego što popričam sa njim. Ali kao što kaže Isus : Ako te udare, okreni drugi obraz.
- Post n°346
Ovakvom izjavom sam si sebe udario. Mada što kažu ne može čovjeka da nagrdi niko kao sam sebe.
- Post n°347
Ljudi takođe kažu (na Pešteru), oni što grde Isu (Isusa) ti ni za tor nisu.
- Post n°348
Miki wrote:Ljudi takođe kažu (na Pešteru), oni što grde Isu (Isusa) ti ni za tor nisu.
Не рече да ли се слажеш са њима, или цитираш сликовитости ради.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°349
Naravno, Isus je sjajan.
- Post n°350
Можда, кад бисмо знали изворно а не оно што је сложено у књигу век-два касније... него то мишљење о онима који се не слажу са тим, подржаваш или не?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...