zvezda je zivot wrote:kad se cela politika gradjanisticke srbije svede na: samo vucic da ode - onda dobijes belog u drugom krugu.
ti bi kao poznavalac NBA trebao da prepoznas neke vrednosti a ne da džvanjkaš po forumima
zvezda je zivot wrote:kad se cela politika gradjanisticke srbije svede na: samo vucic da ode - onda dobijes belog u drugom krugu.
William Murderface wrote:Kako nije? Njegova faca 1/1. Samo tad nije imao bradicu i kosu.
William Murderface wrote:Ne znam uopste kako da protumscim poslednja tri Mikijeva posta. Rekao bih da nisu tacni, ali ce pre biti da su prosto besmisleni.
isto. stvarno sam se potrudio ali ne ide.zastitnik gotama wrote:Mene izgleda vreme pregazilo.
Ne vidim tu ništa osim budalaštine
Radagast wrote:William Murderface wrote:Ne znam uopste kako da protumscim poslednja tri Mikijeva posta. Rekao bih da nisu tacni, ali ce pre biti da su prosto besmisleni.
+1
Prikljucujem se velikom korpusu forumasa koji se ne loze na Mikijevu spiku.
Ja sam već najebo dovoljno od generacije svojih roditelja, sada, kao ona prastara veštica u "Rudnicima cara Solomona", samo želim da "sisam sušeno meso na suncu", ali videćemo da li je to realno. Strepnja mi je dublja od nade i zaista gubim korak sa političkim potrebama ljudi koji su dvostruko mlađi od mene.zastitnik gotama wrote:Au pa najebali smo
Et bird
Miki wrote:Ako drugi krug bude Vučić Beli glasam za Vučića.