Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beli - hoće li se kandidovati

Anonymous
    Guest

Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 Empty Re: Beli - hoće li se kandidovati

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 9:24 pm

Ljubiša Preletačević Beli
    11 mins · 

Чика Мироје мене је кафица обрадовала без обзира на ваш приговор, а коко видим вас ни вечера неће обрадовати јер моји ботови не стају. Молим народ да обустави рафалну паљбу по др.мр Мироју...Доста је за данас. Само јако !

miroja su osakatila deca danas.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 9:29 pm

inace, osim ponosne odbrane dzukele maje gojkovic, ko manje poznaje mirojev opus i ovo je bio on, dok je napusavao novosadski parking servis koji je nosio nepropisno parkirana vozila

"Alo bre ološu iz Parking servisa Novi Sad. Kako se tek ponašate prema građanima kad imenovane gradske funkcionere odjeavate i zato će Miroje Jovanović, pomoćnik gradonačelnika upotrebiti sve svoje pravničko znanje da je.e mater ološu koji muči građane. Ponavljam potpuno mirno!! Ološ iz Parking servisa Novi Sad će dobiti bić slep od mene mamu im j..em bahatu i bezobraznu".
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 14, 2017 9:53 pm

Miroje zavrsi u igrici http://belisamojako.com/

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 9:55 pm

kakav domaci vojtehovski menadzerima kampanja  Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 3579118792
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 10:03 pm

ja animiram trenutno celu familiju u natalincima, mada kako stoje stvari oni su vec odlucili
    samo je drama da izadju na uskrs to im se cini kao cudna ideja

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 10:05 pm

Ako ovo nije napravio Istok Pavlović, ne zvao se ja Mrderfejs (a i ne zovem se tako).

http://www.istokpavlovic.com/blog/sastavi-svoju-vladu/
    https://twitter.com/istok/status/26866414630

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    plachkica

Post by plachkica Tue Mar 14, 2017 10:10 pm

Kako se igra ovo?

Idem da šerujem.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 14, 2017 10:10 pm

Kad si vec linkovao njegov profil

Istok Pavlović‏Verified account
    @istok

Follow
    More
    Odličan plan @mirojej, isprovocirali ste ljude, znali ste dobro da ćete ceo dan dobijati pretnje, i da ćete od toga napraviti priču. Respect

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 14, 2017 10:11 pm

Klikce se na to sto leti

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:12 pm

fora je sto uopste nije dobijao pretnje, vec ga je masa razvalila od zajebancije i ugasila mu redovan fb profil, pa je plakao kako su mu ugasili profil sa porodicnim uspomenama
    plachkica

Post by plachkica Tue Mar 14, 2017 10:18 pm

Provalila sam
    Veletin

Post by Veletin Tue Mar 14, 2017 10:20 pm

diktotar wrote:inace, osim ponosne odbrane dzukele maje gojkovic, ko manje poznaje mirojev opus i ovo je bio on, dok je napusavao novosadski parking servis koji je nosio nepropisno parkirana vozila

"Alo bre ološu iz Parking servisa Novi Sad. Kako se tek ponašate prema građanima kad imenovane gradske funkcionere odjeavate i zato će Miroje Jovanović, pomoćnik gradonačelnika upotrebiti sve svoje pravničko znanje da je.e mater ološu koji muči građane. Ponavljam potpuno mirno!! Ološ iz Parking servisa Novi Sad će dobiti bić slep od mene mamu im j..em bahatu i bezobraznu".

Inače, na internet prezentaciji Agencije za borbu protiv korupcije, ne može se pristupiti podacima iz izveštaja o imovini i prihodima gospodina Miroja,  "zaključani su", što je po zakonu moguće isključivo za javne funkcionere u državnim organima koji se bore protiv najtežeg kriminala i korupcije.

Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 Gzuiio10
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:25 pm

miroje je nesto slicno mislim kao onaj zoka scepanovic, potomak nekog pola db pola krimos. on je i tako kao odjednom iskocio iz trece srbije kao pomocnik sns gradonacelnika.
    Veletin

Post by Veletin Tue Mar 14, 2017 10:40 pm

diktotar wrote:miroje je nesto slicno mislim kao onaj zoka scepanovic, potomak nekog pola db pola krimos. on je i tako kao odjednom iskocio iz trece srbije kao pomocnik sns gradonacelnika.

Prema podacima na ABPK, trenutno obavlja 2 javne funkcije.
    - Predsednik Skupštine Novosadskog sajma
    - Član Skupštine Dnevnik a.d.

Međutim, nađoh na APR -u i da je član Nadzornog odbora Slobodne carinske zone Novi Sad A.D.
    Do sredine 2016. bio je pomoćnik gradonačelnika Novog Sada.
    Sposoban čoek. Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 2304934895
    plachkica

Post by plachkica Tue Mar 14, 2017 10:43 pm

Sa  Nalovne Informera Šešelj poručuje da je Beli (uz Jeremića i Jankovića) projekat Nato pakta,
    sa naslovne Srpskog telegrafa poručuju da hoće da dozvoli gejevima da usvajaj decu, pominju 
    i neki video.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:49 pm

takve stvari ce biti potpuni promasaj. primeti kako pored naslova telegrafa smrducka azdejkovic. svi koji su zauzeli tako neke pozicijice ne znaju gde udaraju trenutno.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 10:58 pm

plachkica wrote:Sa  Nalovne Informera Šešelj poručuje da je Beli (uz Jeremića i Jankovića) projekat Nato pakta,
    sa naslovne Srpskog telegrafa poručuju da hoće da dozvoli gejevima da usvajaj decu, pominju 
    i neki video.

Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 3579118792

Pa to je ovo

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Veletin

Post by Veletin Tue Mar 14, 2017 11:00 pm

Kurir #samojako
    Prangija "Gospodičić" Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 3579118792

Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 Hhhjjd10

Post by MNE Tue Mar 14, 2017 11:18 pm

pozdrav svima, mozda ce neko da me se sjeti ako posjecuje PPP bio sam nekih par mjeseci aktivan dok nisam zaradio bananu (ugl. odgovorio sam uvredom na neobrisanu uvredu starijeg forumasa, ne ljutim se njihova lopta njihova pravila, citam ih i dalje) 

javljam se u program da kazem da je i ovamo u PG poceo da se dize hajp, prolazim danas neki klinci na klupi listaju statuse i komentarisu, ulazim u teretanu u koju idem par godina neki likovi koji nikad nisu pomenuli politiku me pozdravljaju sa samo jako  Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 1090578128

tako da ako ovako nastavi ovo prijeti da premasi okvire izbora u Srbiji, sad za sad mi se svidja razvoj situacije bitno je da se psihomanijak obori sto ranije(sto bi obzirom da je sad milov saradnik moglo da se odrazi i na nas), ako se ne iskoristi sansa zaglavice na vlasti 25 god. kao i ovaj nas a onda ne racunajte ni na sta dobro
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 11:21 pm

Veletin wrote:Kurir #samojako
    Prangija "Gospodičić"  Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 3579118792

Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 Hhhjjd10

Moramo ovo da proverimo sutra. Još neke stvari me brinu, ali o tome kada pročitamo sutra intervju.
    Veletin

Post by Veletin Tue Mar 14, 2017 11:28 pm

MNE wrote:pozdrav svima, mozda ce neko da me se sjeti ako posjecuje PPP bio sam nekih par mjeseci aktivan dok nisam zaradio bananu (ugl. odgovorio sam uvredom na neobrisanu uvredu starijeg forumasa, ne ljutim se njihova lopta njihova pravila, citam ih i dalje) 

javljam se u program da kazem da je i ovamo u PG poceo da se dize hajp, prolazim danas neki klinci na klupi listaju statuse i komentarisu, ulazim u teretanu u koju idem par godina neki likovi koji nikad nisu pomenuli politiku me pozdravljaju sa samo jako  Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 1090578128

tako da ako ovako nastavi ovo prijeti da premasi okvire izbora u Srbiji, sad za sad mi se svidja razvoj situacije bitno je da se psihomanijak obori sto ranije(sto bi obzirom da je sad milov saradnik moglo da se odrazi i na nas), ako se ne iskoristi sansa zaglavice na vlasti 25 god. kao i ovaj nas a onda ne racunajte ni na sta dobro

#samojako
    Dobro doša.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 11:29 pm

+1 (na drugi deo)
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 11:29 pm

Beli - hoće li se kandidovati - Page 8 1552546758

_____

Zuper

Post by Zuper Tue Mar 14, 2017 11:30 pm

Ma Vucic ga koristi po potrebi ali mu je jasno da ima rast, tako treba citati naslovne.
    Luka nije originalno Vucicev covek, Radulovic ga je izvukao za svoje obracune, u cemu je uspeo za sada. Jankovica je marginalizovao Vucic samo vadi ono sto mu treba a odbacuje drugo.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 11:31 pm

Kažem, videćemo sutra intervju. Da je ovo na naslovnoj vezano za Krleta, rekli bismo "tipično, bljak, fuj".

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 5:19 am