Beli - hoće li se kandidovati
- Guest
- Post n°151
Re: Beli - hoće li se kandidovati
Ali koja promena izborne atmosfere, prateci americke i ove izbore. Od tamosnje anketomanije, gde istrazivanja svake nedelje detaljno prate isparcelisano biracko telo, do potpune tmine ovde.
- Guest
- Post n°152
No Country wrote:Шта кажу клаџе, оће ли бити другог круга? И колико дају Белом у првом?
prvo je kvota na belog bila 1000, pa je pre dva dana pala na 100.
a za drugoplasiranog u prvom krugu, jeremic 3, jankara 1.75, seselj 5, beli 4.5
mislim, to za belog je palo toliko jer je bilo mnogo uplata, druga kladionica je imala kvotu 2000, pa juce ugasila tu igru.
kladionice su mislim bolje ispitavanje stanja, nego kojekakve ankete.
granica izlaznosti je takodje skocila mislim za oko 1%, sad je 58.4%
za pobedu u prvom krugu svi imaju kvotu 5000, osim jankare jeremica i seselja koji imaju 2500 i belog koji ima 2000. na vucica je pobeda u prvom krugu 1.15
u igrama duela kandidata belog nema ni u jednoj kombinaciji sa bilo kim
- Guest
- Post n°153
diktotar wrote:
Ma daj jebote.
- Guest
- Post n°154
meni je trenutno najbolja ponuda vucic u prvom osvaja do 42% kvota 10, za do 52 daju 1.3, a za 52-55 3.
- Guest
- Post n°155
Pržun wrote:diktotar wrote:
Ma daj jebote.
daj pouzdanu anketu
- Post n°156
Kladionice su zapravo najbolji pokazatelj za ocekivanja. Mada ni za to nije savrseno.
_____
alt-lib
- Post n°157
William Murderface wrote:Zar nije Kurir 25 din?
Jbt, ko daje 35 dinara za ono đubre. Nije problem ni u sadržaju, nego tu bukvalno nema dovoljno teksta da bi se uopšte zvalo novinom.
Nije, 35 je. Imaš ovde za 29 elektronsko izdanje i lepo piše da je to s popustom od 17% (u odnosu na štampano). Mrzi me da tražim neku skoriju naslovnicu dovoljno velike rezolucije.
http://www.novinarnica.net/novine/kurir
- Guest
- Post n°158
Kinder Lad wrote:Kladionice su zapravo najbolji pokazatelj za ocekivanja. Mada ni za to nije savrseno.
ne mogu da izbace ni jedan duel gde je beli, a ni procente za njega.
- Post n°159
Ne, ma verujem ti, posledni put kad sam pogledao bilo je 25, ali to nije bilo tako skoro.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°160
podseticu samo, za brexit je bilo 5, a za tramparu 4-5, koliko se sad npr nudi za belog na drugom mestu. to je mala kvota u odnosu na cilj.
- Post n°161
Malopre me zove ortak koji sad u Subotici radi u apoteci i kaze kako musterije-penzosi planiraju da glasaju za Belog
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°162
Moj dragi sad odšao od ključara, prošao kroz neki skup zanatlija, kaže da se pozdravljaju sa:
samo jako!
samo jako!
- Post n°163
čak su i moji roditelji s oduševljenjem juče jedno drugom objavili da je prihvaćena kandidatura, i to je mama rekla prihvatili belog! ko da se naravno zna ko je beli
it's way beyond the internet
it's way beyond the internet
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°164
svi koji su podrzali belog na ovom usranom forumu, pogotvo tupavi cinik otto, da preuzmu odgovornost
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°165
pola srbije ce glasati za belog, pola ceka ispred nemacke ambasade
jese to nemacka preselila u zgradu kanade?
jese to nemacka preselila u zgradu kanade?
- Post n°166
pa, jedino jebe taj drugi krug, uskrs i slicna sranja, inace mislim da ce biti bas veliki broj onih kojima ce s pogledom na ime belog na listi da zaigra brk i zadrhti ruka, da ce ga krisom zaokruziti umesto vucica.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°167
za vucica ce sigurno glasati samo oni sa olovkama u specijalnim bojama i oni koji moraju da slikaju. al ce ispaliti oni sto su sendvicarili za pusta obecanja.
- Guest
- Post n°168
kaže mi dete da će svi iz odeljenjeta da glasuju belog, jedino im je francuskinja pričala da je beli vučićevo kukavičje jajce
tim povodom sam deci ispričao tužnu priču da mi je razradna u oš bila madam koja je predavala tadiću i da profesorke francuskog ne shvataju ozbiljno
tim povodom sam deci ispričao tužnu priču da mi je razradna u oš bila madam koja je predavala tadiću i da profesorke francuskog ne shvataju ozbiljno
- Post n°169
A za koga bi glasali da nema Belog?
- Guest
- Post n°170
plachkica wrote:A za koga bi glasali da nema Belog?
to nisam pitao, my educated guess, većina ne bi glasala
- Post n°171
u kojoj to skoli deca glasaju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°173
U mojoj široj familiji ima dosta omladine koji su ranije bojkotovali, a neki glasali za dorse.
Žena se povela za trendom i spremila za Jankaru.
Sad, klinci će za Belog sigurno, a žena je na ivici, oduševljena je, al ne znam na koju će stranu da prelomi.
Ja sam već decenijama svedok raznih izbora, još od delegatskog™ sistema, i generalno gledano, moja generacija je usrala motku sa svojim izborima. KAd svane taj dan izvršiću anketu kod mladjarije, da li da izađem ili opet da apstiniram i ako izađem za koga da glasam. Ovo zbog toga jer se sećam kraja osamdesetih i početka devedesetih kad sam kao relativno mlad cvileo ocu i tastu da za promenu slušaju malo nas, a oni govorili da pojma nemamo i ubacili nas u glib
Žena se povela za trendom i spremila za Jankaru.
Sad, klinci će za Belog sigurno, a žena je na ivici, oduševljena je, al ne znam na koju će stranu da prelomi.
Ja sam već decenijama svedok raznih izbora, još od delegatskog™ sistema, i generalno gledano, moja generacija je usrala motku sa svojim izborima. KAd svane taj dan izvršiću anketu kod mladjarije, da li da izađem ili opet da apstiniram i ako izađem za koga da glasam. Ovo zbog toga jer se sećam kraja osamdesetih i početka devedesetih kad sam kao relativno mlad cvileo ocu i tastu da za promenu slušaju malo nas, a oni govorili da pojma nemamo i ubacili nas u glib
- Post n°174
25-35 godina, dosta udaljeni od centra Beograda, za Belog, ranije nisu glasali.
- Post n°175
Bilo bi lepo kada bi Beli uspeo da animira omladinu iz prigradskih opština za beogradske izbore 2018.