Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beli - hoće li se kandidovati

Anonymous
    Guest

Beli - hoće li se kandidovati - Page 7 Empty Re: Beli - hoće li se kandidovati

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:31 pm

Ali koja promena izborne atmosfere, prateci americke i ove izbore. Od tamosnje anketomanije, gde istrazivanja svake nedelje detaljno prate isparcelisano biracko telo, do potpune tmine ovde.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:35 pm

No Country wrote:Шта кажу клаџе, оће ли бити другог круга? И колико дају Белом у првом?

prvo je kvota na belog bila 1000, pa je pre dva dana pala na 100. 

a za drugoplasiranog u prvom krugu, jeremic 3, jankara 1.75, seselj 5, beli 4.5 

mislim, to za belog je palo toliko jer je bilo mnogo uplata, druga kladionica je imala kvotu 2000, pa juce ugasila tu igru.

kladionice su mislim bolje ispitavanje stanja, nego kojekakve ankete. 

granica izlaznosti je takodje skocila mislim za oko 1%, sad je 58.4%

za pobedu u prvom krugu svi imaju kvotu 5000, osim jankare jeremica i seselja koji imaju 2500 i belog koji ima 2000. na vucica je pobeda u prvom krugu 1.15

u igrama duela kandidata belog nema ni u jednoj kombinaciji sa bilo kim
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:37 pm

diktotar wrote:

Ma daj jebote.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:38 pm

meni je trenutno najbolja ponuda vucic u prvom osvaja do 42% kvota 10, za do 52 daju 1.3, a za 52-55 3.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:38 pm

Pržun wrote:
    diktotar wrote:

Ma daj jebote.

daj pouzdanu anketu
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Tue Mar 14, 2017 7:38 pm

Kladionice su zapravo najbolji pokazatelj za ocekivanja. Mada ni za to nije savrseno.

_____
    alt-lib
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Mar 14, 2017 7:40 pm

William Murderface wrote:Zar nije Kurir 25 din?

Jbt, ko daje 35 dinara za ono đubre. Nije problem ni u sadržaju, nego tu bukvalno nema dovoljno teksta da bi se uopšte zvalo novinom.

Nije, 35 je. Imaš ovde za 29 elektronsko izdanje i lepo piše da je to s popustom od 17% (u odnosu na štampano). Mrzi me da tražim neku skoriju naslovnicu dovoljno velike rezolucije.
    http://www.novinarnica.net/novine/kurir
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:42 pm

Kinder Lad wrote:Kladionice su zapravo najbolji pokazatelj za ocekivanja. Mada ni za to nije savrseno.

ne mogu da izbace ni jedan duel gde je beli, a ni procente za njega.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 7:43 pm

Ne, ma verujem ti, posledni put kad sam pogledao bilo je 25, ali to nije bilo tako skoro.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 7:46 pm

podseticu samo, za brexit je bilo 5, a za tramparu 4-5, koliko se sad npr nudi za belog na drugom mestu. to je mala kvota u odnosu na cilj.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 14, 2017 8:20 pm

Malopre me zove ortak koji sad u Subotici radi u apoteci i kaze kako musterije-penzosi planiraju da glasaju za Belog

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Tue Mar 14, 2017 8:32 pm

Moj dragi sad odšao od ključara, prošao kroz neki skup zanatlija, kaže da se pozdravljaju sa:
    samo jako!
    bela maca

Post by bela maca Tue Mar 14, 2017 8:34 pm

čak su i moji roditelji s oduševljenjem juče jedno drugom objavili da je prihvaćena kandidatura, i to je mama rekla prihvatili belog! ko da se naravno zna ko je beli

it's way beyond the internet

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Tue Mar 14, 2017 8:37 pm

svi koji su podrzali belog na ovom usranom forumu, pogotvo tupavi cinik otto, da preuzmu odgovornost

_____
    ova zemlja to je to
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 8:38 pm

pola srbije ce glasati za belog, pola ceka ispred nemacke ambasade Beli - hoće li se kandidovati - Page 7 1399639816 

Beli - hoće li se kandidovati - Page 7 17264306_1286607714755351_2831793555558734916_n

jese to nemacka preselila u zgradu kanade?
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 8:39 pm

pa, jedino jebe taj drugi krug, uskrs i slicna sranja, inace mislim da ce biti bas veliki broj onih kojima ce s pogledom na ime belog na listi da zaigra brk i zadrhti ruka, da ce ga krisom zaokruziti umesto vucica.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 8:40 pm

za vucica ce sigurno glasati samo oni sa olovkama u specijalnim bojama i oni koji moraju da slikaju. al ce ispaliti oni sto su sendvicarili za pusta obecanja.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 8:50 pm

kaže mi dete da će svi iz odeljenjeta da glasuju belog, jedino im je francuskinja pričala da je beli vučićevo kukavičje jajce

tim povodom sam deci ispričao tužnu priču da mi je razradna u oš bila madam koja je predavala tadiću i da profesorke francuskog ne shvataju ozbiljno
    plachkica

Post by plachkica Tue Mar 14, 2017 8:53 pm

A za koga bi glasali da nema Belog?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 8:55 pm

plachkica wrote:A za koga bi glasali da nema Belog?

to nisam pitao, my educated guess, većina ne bi glasala
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 8:56 pm

u kojoj to skoli deca glasaju

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 8:58 pm

pa punoletni su, IV srednje, maturanti
    kapetanm

Post by kapetanm Tue Mar 14, 2017 9:02 pm

U mojoj široj familiji ima dosta omladine koji su ranije bojkotovali, a neki glasali za dorse.
    Žena se povela za trendom i spremila za Jankaru.
    Sad, klinci će za Belog sigurno, a žena je na ivici, oduševljena je, al ne znam na koju će stranu da prelomi.
    Ja sam već decenijama svedok raznih izbora, još od delegatskog™ sistema, i generalno gledano, moja generacija je usrala motku sa svojim izborima. KAd svane taj dan izvršiću anketu kod mladjarije, da li da izađem ili opet da apstiniram i ako izađem za koga da glasam. Ovo zbog toga jer se sećam kraja osamdesetih i početka devedesetih kad sam kao relativno mlad cvileo ocu i tastu da za promenu slušaju malo nas, a oni govorili da pojma nemamo i ubacili nas u glib

Post by beatakeshi Tue Mar 14, 2017 9:10 pm

25-35 godina, dosta udaljeni od centra Beograda, za Belog, ranije nisu glasali.
    Veletin

Post by Veletin Tue Mar 14, 2017 9:18 pm

Bilo bi lepo kada bi Beli uspeo da animira omladinu iz prigradskih opština za beogradske izbore 2018.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 3:25 am