Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beli - hoće li se kandidovati

Anonymous
    Guest

Beli - hoće li se kandidovati - Page 6 Empty Re: Beli - hoće li se kandidovati

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:00 am

citam sta pises, i da sam na mestu belog rekao bih mu brate jbg za vas 20 tamo sto cete glasati nemamo para.

ne znaju jos ni da li ce zaista biti kandidat, a i ako bude, opet ce razni drugi da im daju kontrolore, nece se skupiti sigurno njegovo drustvo iz mladenovca.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:02 am

Koji drugi, govna političarska iz DS?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 10:04 am

Ko hoće da posmatra izbore, bez obzira za koga glasa, nek se prijavi u neki od postojećih timova, Jankarin, Jeremijin svejedno. Od Belog nema leba, neće oni ni skupiti kotrolore do izbora. Ja sam se prijavio da kontrolišem za Jankaru, tako da eto.

Diktotare, Jankarina kampanja, sa sve DS-om, je prilično bedna što se love tiče, i to se vidi bukvalno na svakom koraku. Ako ti je bilo kakvo merilo za bilo šta. Ne znam da li si pratio, ali DS je zgubi izbore pre pet godina, račun im je u blokadi, gube prostorije širom Srbije, itd. Ne znam o čemu pišeš, zaista.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:05 am

ne, dace im valjda djb, u ns nopo npr, ima surnaest kojekakvih studentskih omladinskih organizacija itd. bice i pozivi sigurno za one koji zele da rade, kao sto svi pozivaju. nije jos odredjena ni konacna lista, razumem baju iz frankfurta naviklog na urednost ali jbg. ds ce raditi za jankaru.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 10:06 am

Photino Bird wrote:Koji drugi, govna političarska iz DS?

Možda antisistemski NOPO?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

plachkica

Post by plachkica Tue Mar 14, 2017 10:06 am

Hej ljudi, u ponedeljak je to krenulo kao zajebancija, kakva ekipa, kakva organizacija,
    počelo je sa performansom i objavom: za 2h skupili smo 56000 potpisa,
    i onda se ispostavilo da su neki ljudi stvarno došli da mu daju potpis,
    dali mu i prostor u Beogradu, isto kao zajebancija. Ne računajući da se može
    desiti i da skupe potpise.
    A onda je krenuo hajp.
    I tu trenutno niko ništa ne kontroliše. Nema organizacije. Nema ničega.
    Možda je bude, a možda i ne.
    Dajte malo strpljenja.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:07 am

William Murderface wrote:Ko hoće da posmatra izbore, bez obzira za koga glasa, nek se prijavi u neki od postojećih timova, Jankarin, Jeremijin svejedno. Od Belog nema leba, neće oni ni skupiti kotrolore do izbora. Ja sam se prijavio da kontrolišem za Jankaru, tako da eto.

Diktotare, Jankarina kampanja, sa sve DS-om, je prilično bedna što se love tiče, i to se vidi bukvalno na svakom koraku. Ako ti je bilo kakvo merilo za bilo šta. Ne znam da li si pratio, ali DS je zgubi izbore pre pet godina, račun im je u blokadi, gube prostorije širom Srbije, itd. Ne znam o čemu pišeš, zaista.

racun firme u blokadi, a direktor u dzipovima i mercedesima, pa od kanade do havaja. imamo takvih par duznika koje jurimo za firmu, a znam i ovu ekipu tako da hajde da se ne pravimo blesavi. kampanja je bedna samo iz razloga sto moraju da povuku neke licne stekove, a nisu sigurni koliko brzo i koliko umnozeno ce to uspeti da refundiraju. i sns i ds koriste resurse pokradene od drzave.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Mar 14, 2017 10:09 am

diktotar wrote:btw, sirotinja kupuje kurir jer je najjeftiniji, osim ako ga ne prelistaju u kladionici ili kaficu grickajuci kasikicu od kafe.

Kurir uopšte nije najjeftiniji, Informer je 15 dinara jeftiniji, a Alo i Srpski telegraf 10. Kurir košta isto koliko i Blic i Politika radnim danima osim petka.

Cene novina po rastućem redosledu, neke imaju više cene petkom, odnosno vikendom zbog dodataka/knjiga:

Informer 20
    Alo 25
    Srpski telegraf 25
    Kurir 35
    Politika 35/40
    Blic 35/40/45
    Novosti 40/50
    Danas 40/50
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 10:16 am

Zar nije Kurir 25 din?

Jbt, ko daje 35 dinara za ono đubre. Nije problem ni u sadržaju, nego tu bukvalno nema dovoljno teksta da bi se uopšte zvalo novinom.

_____

bela maca

Post by bela maca Tue Mar 14, 2017 10:28 am

diktotar wrote:i ja sam im trazio neke pripreme za stampu nalepnica plakata stagod, pa se ne javljaju pa sam onda cimnuo ove iz omladine nopo u ns, koji mogu lakse da stupe u kontakt, te ce mi javiti/poslati. dovoljno je raspitati se kod koga su lokalno bili tehnicki podrzani. ali ok, uvazavam da neko pizdi sto nemaju kol centar 24/7 sa 100 operatera.
    brte od kad je nopo prihvatljiv?!
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 10:31 am

kako vas nije sramota da pisete da je jankoviceva kampanja bedna tj bez love pored zivog belog

nisam tu za drugi krug a prijavio bi se da nadgledam kod mene, bas da vidim daj stranacki polusvet na delu

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 10:32 am

bela maca wrote:
    diktotar wrote:i ja sam im trazio neke pripreme za stampu nalepnica plakata stagod, pa se ne javljaju pa sam onda cimnuo ove iz omladine nopo u ns, koji mogu lakse da stupe u kontakt, te ce mi javiti/poslati. dovoljno je raspitati se kod koga su lokalno bili tehnicki podrzani. ali ok, uvazavam da neko pizdi sto nemaju kol centar 24/7 sa 100 operatera.
    brte od kad je nopo prihvatljiv?!

deca brte omladina nopo  imaju klub kafic u ns i jedini su hteli da mu daju lokal za potpise.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 10:35 am

Ti neki mladi kojima se sve smučilo.

_____

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Tue Mar 14, 2017 10:36 am

William Murderface wrote:Ti neki mladi kojima se sve smučilo.

I ništa više ne pitaju ni gore ove iz odraslih ni nikoga!

Last edited by Kinder Lad on Tue Mar 14, 2017 10:37 am; edited 1 time in total

_____
    alt-lib
    Notorious

Post by Notorious Tue Mar 14, 2017 10:36 am

Malčice me plaši što ta deca imaju roditelje (u političkom, ne biološkom smislu).
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 10:46 am

Photino Bird wrote:
    Kondo wrote:Rodic je nanjusio krv i sada igra na to, ukljucio je stamparske masine na 00-24 i samo stancuje, sa druge strane zna da je AV popizdeo na izraelce jer je kampanja kurton, da je hteo da ih pedalira za vikend ali da nije to uradio jer je shvatio da je neki njegov retard koji vodi kampanju iskesirao jeshe sve unapred ne bi li oborio cenu, tako da im jedino ostaje da sve ostale pare daju neukrocenim tabloidima - Kuriru. Dok se Rajo/Aco i SNS ne dogovore oko dila, Beli ce vladati a onda ce biti ono sto je bio do skora, debil i narkoman. Zanima me gde su Blic i prilepci. Ako je istina da je AV morao da da pare Tomi, pa on ce u duznicko ropstvo posle ovoga, preko nasih ledja.

Ako je ovo sve istina, onda imamo situaciju da je opozicija mogla da ima kandidata jakog kao zemlja koji bi se suprotstavio kolabiranoj režimskoj kampanji.

vuciceva kampanja je vrlo sloppy za sada. naravno, do izbora skoro 3 nedelje pa bumo videli da li ce aron deliverovati nesto ozbiljnije. sad mi nismo neki reper, ni ti ja ne gledamo TV. ja sam u deliricnom stanju jer vidim ozbiljno neocekivano bolno zabadanje u vucicevu guzicu a drugarica me sinoc ubedjuje da gresim, da je na velikim medijima stanje normalno, 20 minuta nove fabrike, asfaltiranje puteva i zaselaka, a tek posle toga po 10 sekundi opozicije. 

na istokovu vodenicu, ovi izbori su veliki test za srpski internet, ako je tacno da vec 60% srbije bleji na netu onda ce beli da pohara big tajm i da udje superiorno u drugi krug. ovo se skroz otima kontroli tako da vise ni razne interventne mere tipa da vucic isponaredjuje svojim odborima da glasaju za vojvodu da bi imao cistiji drugi krug umesto SJ i VJ sada ne rade. 

ja negde pocinjem stvarno da verujem da njegov (AV) izborni stab pocinje da lici na onaj iz hitlerovog spota. zamisljam vesica kako mu samouvereno objasnjava da ce mu to sto je asfaltirao 200metara njegoseve oko kalenic pijace doneti 500.000 novih glasova. malo morgen...

samo da dodam da mi se cini da nema novih istrazivanja koja bi obuhvatila trend inace bi bilo mnogo vise nervoze u javnom prostoru.... ovako samo shule pizdi

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kapetanm

Post by kapetanm Tue Mar 14, 2017 11:09 am

Kam se dedose prvih 40 strana odavde?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 14, 2017 11:11 am

Arhivirane. Topik se automatski splituje kad dođe do četrdesete strane.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 14, 2017 11:12 am

Porastao dete, razmnozilo se Beli - hoće li se kandidovati - Page 6 4135669698

_____

Uprava napolje!

kapetanm

Post by kapetanm Tue Mar 14, 2017 11:13 am

William Murderface wrote:Arhivirane. Topik se automatski splituje kad dođe do četrdesete strane.
    A, nisam znao tu tehnikaliju
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 11:13 am

jbte koliko je ovo postalo zanimljivo, zapravo beli bi mogao danas da udje u parove i da ne izgubi ni jedan glas time od kultur snoberaja burundija i slicnih glasaca (mene). 

ovo je ozbiljno zajeban pomak u neocekivano i nepoznato, ostaje samo da vidimo gde je granica - dotle jos 33 dana. mora se iskoristiti ova energija za konkretan rezultat u drugom krugu (preko 50% plus 1 bounce)

_____
    #FreeFacu

kapetanm

Post by kapetanm Tue Mar 14, 2017 11:19 am

Nasa greska je sto pokusavamo da pratimo njegovu "kampanju" istim ocima kao do sada sve druge, ocekujuci uobicajene aktivnosti, program, itd.
    On je sasvim nepredvidiv, sutra moze reci odustajem zezao sam se, a moze pojacati stisak nekim novim dogadjajem.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 14, 2017 11:20 am

Шта кажу клаџе, оће ли бити другог круга? И колико дају Белом у првом?
    kondo

Post by kondo Tue Mar 14, 2017 11:27 am

No Country wrote:Шта кажу клаџе, оће ли бити другог круга? И колико дају Белом у првом?

ne verujem da ovo moze da se prati u ovoj fazi, razbistrice se u nedelji pred izbore. sve je moguce, od fijaska do drugog kruga.

_____
    #FreeFacu

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Tue Mar 14, 2017 11:27 am

No Country wrote:Шта кажу клаџе, оће ли бити другог круга? И колико дају Белом у првом?

Favorit. Beli predsednik 100/1

_____
    alt-lib

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 8:43 pm