Beli - hoće li se kandidovati
- Guest
- Post n°276
Re: Beli - hoće li se kandidovati
OK Beli je fizicki najspremniji kandidat na izborima u istoriji Srbije
- Post n°277
Ипак имамо синтезу Андрић/Невски. Један кандидат са андрићевском озбиљношћу (Господин Радуловић) и један паганско-витешки кандидат (Господин Прелетачевић). А оба у некој врсти заједничке борбе против партократског система.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°278
uskok i ajduk wrote:William Murderface wrote:Wtf?
Небитно. Извини и ти што сам те марширао пре неки дан. (заслужио си, али шта сад, не треба бити злопамтило...)
Jako izvinjenje, nema sta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°279
ne mogu da vjerujem da su aktivirali botove da poguraju šešelja i to na mondovoj anketi (ne mogu da postavljam link pa nađite)
sudeći po ovome za ozbiljno će pogurati svoje da glasaju šekija, ista taktika iz CG kada je hrvatska partija dobila mandate u opštinama u kojima ne živi nijedan Hrvat jer je stigla direktiva iz dpsa da se glasa za njih
sudeći po ovome za ozbiljno će pogurati svoje da glasaju šekija, ista taktika iz CG kada je hrvatska partija dobila mandate u opštinama u kojima ne živi nijedan Hrvat jer je stigla direktiva iz dpsa da se glasa za njih
- Guest
- Post n°280
Kondo wrote:Gargantua wrote:FWIW čujem relativno pouzdane tračeve da prve ankete hvataju Belog negde na 9%
oni tek treba da utvrde pouzdanu metodologiju za njegov slucaj. veliko je pitanje koliko su agencije usmerene na belovo biracko telo ili su ga zaobilazili jer su im trebali konkretni ili pozeljni odgovori. plus sto beli direktno udara na mentalitet, mnogi koji ce se izjazniti drugacije u javnim anketama ce zaokruziti njega iza paravana, iz inata i uz osmeh male prevare. i vucicevi glasaci, takodje.
beli nece biti ispod 15%, da li ce to biti dovoljno za prolaz ne znam.
neki od ovih jankarinih mini slihtara iz ns pominju belog u opsegu 1,5 - 4% po njihovim "pouzdanim" metodama istrazivanja.
- Post n°281
MNE wrote:sudeći po ovome za ozbiljno će pogurati svoje da glasaju šekija, ista taktika iz CG kada je hrvatska partija dobila mandate u opštinama u kojima ne živi nijedan Hrvat jer je stigla direktiva iz dpsa da se glasa za njih
Па ко су им били одборници, месни Словенци?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°282
njihovi ljudi ne moraš da budeš Hrvat da bi bio član hrvatske partije
guglaj "Internet se našalio sa HGI: Dolazi li Thompson u Andrijevicu?"
guglaj "Internet se našalio sa HGI: Dolazi li Thompson u Andrijevicu?"
- Post n°283
uskok i ajduk wrote:Ипак имамо синтезу Андрић/Невски. Један кандидат са андрићевском озбиљношћу (Господин Радуловић) и један паганско-витешки кандидат (Господин Прелетачевић). А оба у некој врсти заједничке борбе против партократског система.
Čega se sve nećeš dosetiti kako bi ublažio operaciju Bagration koja čeka tvog kandidata na izborima, baš kao i vojnike naših prijatelja Nemaca iz EU svojevremeno...
- Post n°284
kad se cela politika gradjanisticke srbije svede na: samo vucic da ode - onda dobijes belog u drugom krugu.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°285
sad sam bio kod notarke koja je jedan dan overavala belog u ns, kaze sve go ludak i sprdnja, ja nabacim nesto o jos vecoj sprdnji skupljanja potpisa za canka stamatovica i parovica, ona to rutinski ne cuje tj pravi se blesava i nastavlja o narkomanima i dzabalebarosima za belog
- Post n°286
neće vučić rizikovati da ide u drugi krug sa nekim ko može da privuče gomilu apstinenata, izguraće šešelja i na 20+% ako bude trebalo a beli baš teško može do 20% u prvom kruguzvezda je zivot wrote:kad se cela politika gradjanisticke srbije svede na: samo vucic da ode - onda dobijes belog u drugom krugu.
izborni sistem je takav da vučić može da dobije izbore sa 15% upisanih birača(i to onih najjeftinije kupljenih), npr. ako izađe 50% dovoljno je da je 30% za njega a 10% za šešelja, prelije svojih 10% kod njega da se izjednače na 20 i dovoljno je da niko od opozicije ne dođe do 20
- Post n°287
Filipenko wrote:uskok i ajduk wrote:Ипак имамо синтезу Андрић/Невски. Један кандидат са андрићевском озбиљношћу (Господин Радуловић) и један паганско-витешки кандидат (Господин Прелетачевић). А оба у некој врсти заједничке борбе против партократског система.
Čega se sve nećeš dosetiti kako bi ublažio operaciju Bagration koja čeka tvog kandidata na izborima, baš kao i vojnike naših prijatelja Nemaca iz EU svojevremeno...
Немој се китити туђим
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°289
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°291
Što, preporučujete mi da oćutim provokaciju Duhovnoj pici ustaše Šešelja?
- Post n°292
zastitnik gotama wrote:Nemoj Filipe pijan si, smiri se, pijan si! Sedi!
Друг Ото ти се овим путем захваљује што си ускочио кад је он био оправдано спречен да обавије дужност.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°293
Photino Bird wrote:OK Beli je fizicki najspremniji kandidat na izborima u istoriji Srbije
Au.
- Post n°294
Невски.
_____
- Guest
- Post n°295
sirotinja deca i zajebanti uzvracaju udarac
Jelena
[ltr]@dukarica[/ltr]
kaže sestra (18) svi u razredu zajebavaju @avucic i glasaće za @belisamojako ne znaju da postoje drugi kandidati,maltene. gimnazija #novisad
Jelena
[ltr]@dukarica[/ltr]
kaže sestra (18) svi u razredu zajebavaju @avucic i glasaće za @belisamojako ne znaju da postoje drugi kandidati,maltene. gimnazija #novisad
- Post n°296
mogao bi da isforsira ovakve snimke "iz mladosti" na profilu ovih dana, da se lakše odluči ono neodlučne omladine
- Korisnik
- Post n°297
Nije to Beli na snimku.
- Post n°298
Kako nije? Njegova faca 1/1. Samo tad nije imao bradicu i kosu.
_____
- Post n°299
И у званичном предизборном споту после устајања вежба.
(пре него што узме духовни штап којим ће да млати партократију)
(пре него што узме духовни штап којим ће да млати партократију)
_____
- Post n°300
http://www.informer.rs/vesti/izbori/124047/URNEBESNI-VIDEO-VOZI-BELI-Pogledajte-sta-Ljubisa-Preletacevic-radio-srednjoj-skoli
_____