Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beli - hoće li se kandidovati

Anonymous
    Guest

Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 Empty Re: Beli - hoće li se kandidovati

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:00 pm

Najviše mi se sviđa stari zavet 
    Miki

Post by Miki Wed Mar 15, 2017 7:01 pm

Dobro Paće jel ti sad mene kontrajebeš ili ne vidiš da ja lupetam, kakav Pešter kakav Isa, boli me kurac haha Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 1143415371
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:04 pm

MNE wrote:
    Miki wrote:Ako drugi krug bude Vučić Beli glasam za Vučića.

uskok ako si me sa ovim pobrkao onda ipak jesam ljut Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 1143415371
    Битно мање проблематично од оног што си ти написао за Сребреницу.
    Miki

Post by Miki Wed Mar 15, 2017 7:05 pm

ma šta je tu uopšte problematično, ja neke stvari koje kažem ovde ne mislim ozbiljno, ali ako drugi krug bude Vučić i šala iz Mladenovca stvarno ne mislim da postoji ikakva dilema šta treba uraditi.

Nisam rekao da ću da glasam za Vučića protiv Jankovića jbt Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 1143415371
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:06 pm

Zašto nisi?
    Miki

Post by Miki Wed Mar 15, 2017 7:06 pm

Pa bolji je Sale od Vučića. Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 1143415371
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:08 pm

Ima lepšeg psa
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:09 pm

Jbt jel ima ignor lista na forumu i gde se uključuje?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:10 pm

Nema.. 

Izvini :-(
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Mar 15, 2017 7:11 pm

Gargantua wrote:Jbt jel ima ignor lista na forumu i gde se uključuje?

to i mene zanima

_____
    alt-lib
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:12 pm

zastitnik gotama wrote:Nema.. 

Izvini :-(
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Mar 15, 2017 7:12 pm

Miki wrote:Pa bolji je Sale od Vučića. Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 1143415371

Svisuisti

_____
    alt-lib
    Miki

Post by Miki Wed Mar 15, 2017 7:12 pm

Goty, rekao bih da više misle na mene.
    Bluberi

Post by Bluberi Wed Mar 15, 2017 7:13 pm

Gargantua wrote:Jbt jel ima ignor lista na forumu i gde se uključuje?
    +1
    Dajte više tu opciju.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:14 pm

Samo da kažem,  ja sam pito da l ima kad sam hteo da stavim diktotara na ignor,  al eto čitajući ga prirastao mi je srcu. 

Sad ću ja dodem na deset dana da radim ko konj,  ne brinite
    Anonymous
    Guest

Miki wrote:ma šta je tu uopšte problematično, ja neke stvari koje kažem ovde ne mislim ozbiljno...
    Е видиш то је проблематично. Једина ствар због које бих бановао је ентропија.
    Anonymous
    Guest

Miki wrote:Goty, rekao bih da više misle na mene.
    Svi smo mi isti :-D
    Miki

Post by Miki Wed Mar 15, 2017 7:17 pm

No Country wrote:
    Miki wrote:ma šta je tu uopšte problematično, ja neke stvari koje kažem ovde ne mislim ozbiljno...
    Е видиш то је проблематично. Једина ствар због које бих бановао је ентропија.

Slažem se sa tobom ali kad se zajebavam i to je ektropija.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 7:46 pm

Мики је Бели?  Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 3579118792
    паће

Post by паће Wed Mar 15, 2017 8:03 pm

Miki wrote:Dobro Paće jel ti sad mene kontrajebeš ili ne vidiš da ja lupetam, kakav Pešter kakav Isa, boli me kurac haha Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 1143415371

Извлачим те на чистину, да видим да ли треба да браним права своје мањине или не - јеси ли или ниси неки тај фоб. Пошто си се изричито изјаснио да нећеш да се изјасниш... има она "кад се распиздим чекићем по палцу, мало сисам палац и више не боли".

zastitnik gotama wrote:
    Sad ću ja dodem na deset dana da radim ko konj,  ne brinite

Надам се да ће тај коњ да пази на правопис. И сложи некакав хепиенд, о сиромашном писцу из далеког Бурундија који је, упознајући се са материјалом, заволео Србију и српски менталитет.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    darling

Post by darling Wed Mar 15, 2017 8:04 pm

danas sam posle dva meseca popricala s roditeljima (72 godine). srecom, ti izbori, pa imamo temu.

keva: jao koliko me nervira onaj, onaj.. kad ga vidim na tv, odmah pocem da kasljem, alergicna sam na njega.. 
    ja: na koga mama?
    keva: na onog vucica
    ja: a za koga ces glasati?
    keva: necu izaci na izbore
    ja: mama, moras da izadjes ako si alergicna na vucica, to je tvoj nacin da mu naudis. ako nas izadje sto vise, bice mu teze da predje pola
    keva: dobro, ako ti tako kazes, izaci cu.
    ja: dobro, za koga ces glasati?
    keva: za bijelog! ako ne zanjega, onda za onog stamatovica..
    ja: ko ti je taj?
    keva: kako ne znas, to je onaj sa zlatibora, sam protiv svih, nije clan nijedne stranke
    cale: on je vredan covek, otkrio da je pokradeno toliko i toliko hektara, okupio seljake, oni prekopali, ne daju mu dozvolu za zicaru..
    ja: a za koga ces ti glasati?
    cale: ne znam, jos nisam razmislio.
    keva: za bijelog, bijeli je najbolji.
    ja: a za koga ce glasati tetka? 
    keva: ona je rekla da nece. 
    ja: ali mama, jesmo rekli da sto nas vise glasa, to cemo vise sjebati vucica.
    keva: dobro, onda cu joj reci i ona da izadje. a za koga ces ti glasati?
    ja: za jankovica
    keva: on mi nije nesto..
    ja: sta ti nije nesto?
    keva: ne znam, nije mi nesto.. onaj radulovic isto kaze na tv izadjite izadjite na izbore, samo da se glasa
    ja: gde ti cujes radulovica?
    keva: na tv, prije dnevnika ide...
    ja: jel marko jos ide s naprednjacima, jel aktivan u kampanji? (njihov prijatelj iz zavicaja, 75 godina)
    keva: sad ne ide, nije sto je nekad bio. kad ide dobije sendvic, jabuku i sok... 
    ja: okej, znaci poenta je da zoves sve svoje i objasnis im da izadju na glasanje, svejedno je za koga ce glasati, dakle, neka izadju i glasaju.
    keva: da, dobro, shvatila sam
    ja: sta si shvatila, sta je tvoja misija?
    keva: da ih ubijedim da svi izadju. i da glasaju za bijelog.

Beli - hoće li se kandidovati - Page 15 286371741
    Ointagru Unartan

Post by Ointagru Unartan Wed Mar 15, 2017 8:31 pm

darling wrote:
    ja: sta si shvatila, sta je tvoja misija?
    keva: da ih ubijedim da svi izadju. i da glasaju za bijelog.

_____
    "Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
    Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.

My Moon Che Gavara.
    Veletin

Post by Veletin Wed Mar 15, 2017 8:35 pm

darling wrote:
    keva: ne znam, nije mi nesto.. onaj radulovic isto kaze na tv izadjite izadjite na izbore, samo da se glasa
    ja: gde ti cujes radulovica?
    keva: na tv, prije dnevnika ide...

Radule + Bijeli = II krug
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Mar 15, 2017 8:40 pm

Radule ce da popizditi ako digne izlaznost za drugi krug, a u drugi krug ode Jankara. Doduse javno ce govoriti "esam vam reko"...ako uspe da se iskontrolise i ne pocne odmah da prica o "manjem zlu" ili nesto jos gore.

_____
    alt-lib
    паће

Post by паће Wed Mar 15, 2017 8:47 pm

Veletin wrote:
    Radule + Bijeli = II krug

Ма овима са већ чини другачија интерпункција:

2. круг: Радуле - Бели.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 7:53 am