Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beli - hoće li se kandidovati

ficfiric

Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 Empty Re: Beli - hoće li se kandidovati

Post by ficfiric Wed Mar 15, 2017 8:49 pm

Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 C6-0745XEAA_5Ld

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Wed Mar 15, 2017 8:51 pm

Gledala sam malo danas Parovića, i ovog pored njega, delovao je poprilično zaplašeni,
    mislila sa da će se smiriti, na internet bar, kad ono jok.
    Banda.
    Veletin

Post by Veletin Wed Mar 15, 2017 8:52 pm

Tu su negde Janković i Jeremić, na par procenata razlike. Ako Janković zadrži oštru retoriku prema Vučiću, poput današnje, mislim da je osigurao drugo mesto.

Post by beatakeshi Wed Mar 15, 2017 8:54 pm

Uspeh Belog će značiti krah uticaja klasičnih medija u Srba.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 15, 2017 9:00 pm

Beli i kod Malokurskog

_____

Uprava napolje!

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Mar 15, 2017 9:26 pm

Sjebo mu koncept

_____
    alt-lib

Post by MNE Wed Mar 15, 2017 9:57 pm

No Country wrote:
    MNE wrote:

uskok ako si me sa ovim pobrkao onda ipak jesam ljut Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 1143415371
    Битно мање проблематично од оног што си ти написао за Сребреницу.

aham, manje je problematično što će on umjesto pozitivnog momka glasati za onoga ko je huškao na ubijanje u Srebrenici (i koji bi to bez sumnje uradio opet) od toga što sam ja rekao da bi podržavanje izjave erdogana u ovoj situaciji poboljšalo međuvjerske odnose u Srbiji i regiJunu

kad smo kod toga vidim po komentarima da Beli i u Sandžaku ima podršku veću nego što je imao bilo ko iz BG, što je još jedna apsolutno pozitivna stvar
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Wed Mar 15, 2017 9:58 pm

zastitnik gotama wrote:Samo da kažem,  ja sam pito da l ima kad sam hteo da stavim diktotara na ignor,  al eto čitajući ga prirastao mi je srcu. 

Иста ситуација, Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 4101625831 сад су ми духовно најближи Диктотар и Ото, нарочито Диктотар са својим последњим серијалом текстова, такорећи форумским фељтоном, о ДС естаблишменту, Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 1403342043 а Отоову Генијалну Мисао сам још давно метнуо у потпис.  Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 3826186726 А кад се само сетим какав је анимозитет био међу нама, ах та ружна прошлост.  Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 2304934895

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Mar 15, 2017 10:02 pm

nema ignore opcije 

Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 TYYanJ

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 10:06 pm

ficfiric wrote:Beli i kod Malokurskog

Дакле, ово је - страшно.
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Mar 15, 2017 10:07 pm

ovogodisnji izbori

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Ointagru Unartan

Post by Ointagru Unartan Wed Mar 15, 2017 10:09 pm

ostap bender wrote:nema ignore opcije 
    Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 Dung-Beetle-Action-68380

_____
    "Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
    Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.

My Moon Che Gavara.

Post by MNE Wed Mar 15, 2017 10:09 pm

No Country wrote:
    Дакле, ово је - страшно.
    nije, to je upravo ono što će da privuče 555-333 glasače koji glasaju dveri i vadikale a odbiće glasače jankovića, dakle idealno
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 10:15 pm

MNE wrote:
    No Country wrote:
    Битно мање проблематично од оног што си ти написао за Сребреницу.

aham, manje je problematično što će on umjesto pozitivnog momka glasati za onoga ko je huškao na ubijanje u Srebrenici (i koji bi to bez sumnje uradio opet) od toga što sam ja rekao da bi podržavanje izjave erdogana u ovoj situaciji poboljšalo međuvjerske odnose u Srbiji i regiJunu

kad smo kod toga vidim po komentarima da Beli i u Sandžaku ima podršku veću nego što je imao bilo ko iz BG, što je još jedna apsolutno pozitivna stvar
    Па да видимо: ти би хтео да Холанђанима увалимо кривицу за геноцид, док би Мики овде гласао за у сваком job-related погледу квалитетнијег кандидата?

Post by MNE Wed Mar 15, 2017 10:23 pm

No Country wrote:
    MNE wrote:

Па да видимо: ти би хтео да Холанђанима увалимо кривицу за геноцид, док би Мики овде гласао за у сваком job-related погледу квалитетнијег кандидата?

ne krivicu već dio krivice, sasvim dovoljno u ovoj euforiji da neki sjutrašnji predsjednik/premijer Srbije može da dođe u posjetu Srebrenici a da ga ne gađaju svim i svačim

a ovo za job-related kvalitetnog kandidata bih volio da vidim stručno objašnjenje, vučić koji u životu nije radio ama baš ništa osim navodno kod nekog indijca u londonu (što je 99,99% izmislio) a na poziciji političara je tokom čitave karijere pravio štetu i samo štetu

osim ako ne misliš da je zaduživanje Srbije nekih 15 milijardi evara i poklanjanje Arapima najbolje zone glavnog grada good job, da ne pominjem sve ostalo što je zasrao

budala u nišu nudi mađarima ponudu "za 5% bolju od svih drugih", dakle ako mađari izmisle da im je neko nešto ponudio ovaj će im dati državnih subvencija za preko toga samo da dođu i da može da prikupi političke poene, very good job nema šta, a tako je sa skoro svim ostalim "investitorima"

miša razumen vacić bi morao baš dobro da se potrudi da napravi gore od toga
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 10:38 pm

ekstremno neprijatno.
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Mar 15, 2017 10:44 pm

da sumiramo:

1. neduhoviti milenijumac koji kanalise 'arhetip'
    2. jobik-lite boskic
    3. jeremija-bot koji je utekao iz tadiceve laboratorije
    4. nrdule, koji je sada u paranoicnoj fazi john nasha
    5. prangija, koji je gradjanski atavizam cudnih epizoda iz proslosti

protiv

ace gliste, koji pravi reklame o tome kako lebac nije pecen pod geslom 'brze/bolje/jace'

ovo je mesto gde politika odlazi da umre

_____
    Notorious

Post by Notorious Wed Mar 15, 2017 10:45 pm

No Country wrote:
    Дакле, ово је - страшно.

Ma nije moguće. 
    Kakvo je takvo je, nemamo luksuz da zažmurimo i pretvaramo se da ne postoji. Ti si danima hronično konsterniran time što se uopšte raspravlja o Belom, uopšte ne shvatam s kojom poentom.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 10:50 pm

niko ne konta Samo Jako - SJ
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Mar 15, 2017 10:52 pm

Ono sto ja mislim je da je Malagusci zamislio da ovaj intervju izgleda bitno drugacije.

_____
    alt-lib
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 10:56 pm

Da, a bilo mu glupo da tvrđe pokušava da ga kanališe, niti je mogao niti mu se isplati da ide kontra hajpa.
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Mar 15, 2017 10:59 pm

diktotar wrote:niko ne konta Samo Jako - SJ

to je kao onaj vic kada se dominikanci, franjevci i jezuite svadjaju koga isus najvise voli i onda rese da zamole njegovu majku, devu mariju, da mu prenese to pitanje. sledece noci u crkvi, ispor marijinog kipa, pronadju pisamce.

- svi ste mi ko deca.

isus hrist, SJ

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 15, 2017 11:02 pm

MNE wrote:
    No Country wrote:

ne krivicu već dio krivice, sasvim dovoljno u ovoj euforiji da neki sjutrašnji predsjednik/premijer Srbije može da dođe u posjetu Srebrenici a da ga ne gađaju svim i svačim

a ovo za job-related kvalitetnog kandidata bih volio da vidim stručno objašnjenje, vučić koji u životu nije radio ama baš ništa osim navodno kod nekog indijca u londonu (što je 99,99% izmislio) a na poziciji političara je tokom čitave karijere pravio štetu i samo štetu

osim ako ne misliš da je zaduživanje Srbije nekih 15 milijardi evara i poklanjanje Arapima najbolje zone glavnog grada good job, da ne pominjem sve ostalo što je zasrao

budala u nišu nudi mađarima ponudu "za 5% bolju od svih drugih", dakle ako mađari izmisle da im je neko nešto ponudio ovaj će im dati državnih subvencija za preko toga samo da dođu i da može da prikupi političke poene, very good job nema šta, a tako je sa skoro svim ostalim "investitorima"

miša razumen vacić bi morao baš dobro da se potrudi da napravi gore od toga
    Одавно ме је прошла потреба да на нету објашњавам људима да су рекли баш то што су рекли. Путуј.
    Veletin

Post by Veletin Wed Mar 15, 2017 11:05 pm

Danas

Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 Lllllm10
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 15, 2017 11:09 pm

Jeste, sjebo mu Beli koncept skroz! Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 3579118792 Beli - hoće li se kandidovati - Page 16 3579118792

Intervju, ukratko:

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 5:57 am