Beli - hoće li se kandidovati
- Post n°376
Re: Beli - hoće li se kandidovati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°377
Gledala sam malo danas Parovića, i ovog pored njega, delovao je poprilično zaplašeni,
mislila sa da će se smiriti, na internet bar, kad ono jok.
Banda.
mislila sa da će se smiriti, na internet bar, kad ono jok.
Banda.
- Post n°378
Tu su negde Janković i Jeremić, na par procenata razlike. Ako Janković zadrži oštru retoriku prema Vučiću, poput današnje, mislim da je osigurao drugo mesto.
- Post n°379
Uspeh Belog će značiti krah uticaja klasičnih medija u Srba.
- Post n°380
Beli i kod Malokurskog
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°381
Sjebo mu koncept
_____
alt-lib
- Post n°382
No Country wrote:Битно мање проблематично од оног што си ти написао за Сребреницу.MNE wrote:
uskok ako si me sa ovim pobrkao onda ipak jesam ljut
aham, manje je problematično što će on umjesto pozitivnog momka glasati za onoga ko je huškao na ubijanje u Srebrenici (i koji bi to bez sumnje uradio opet) od toga što sam ja rekao da bi podržavanje izjave erdogana u ovoj situaciji poboljšalo međuvjerske odnose u Srbiji i regiJunu
kad smo kod toga vidim po komentarima da Beli i u Sandžaku ima podršku veću nego što je imao bilo ko iz BG, što je još jedna apsolutno pozitivna stvar
- Post n°383
zastitnik gotama wrote:Samo da kažem, ja sam pito da l ima kad sam hteo da stavim diktotara na ignor, al eto čitajući ga prirastao mi je srcu.
Иста ситуација, сад су ми духовно најближи Диктотар и Ото, нарочито Диктотар са својим последњим серијалом текстова, такорећи форумским фељтоном, о ДС естаблишменту, а Отоову Генијалну Мисао сам још давно метнуо у потпис. А кад се само сетим какав је анимозитет био међу нама, ах та ружна прошлост.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°384
nema ignore opcije
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°385
Дакле, ово је - страшно.ficfiric wrote:Beli i kod Malokurskog
- Post n°386
ovogodisnji izbori
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°387
ostap bender wrote:nema ignore opcije
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°388
nije, to je upravo ono što će da privuče 555-333 glasače koji glasaju dveri i vadikale a odbiće glasače jankovića, dakle idealnoNo Country wrote:Дакле, ово је - страшно.ficfiric wrote:Beli i kod Malokurskog
- Guest
- Post n°389
Па да видимо: ти би хтео да Холанђанима увалимо кривицу за геноцид, док би Мики овде гласао за у сваком job-related погледу квалитетнијег кандидата?MNE wrote:No Country wrote:
Битно мање проблематично од оног што си ти написао за Сребреницу.
aham, manje je problematično što će on umjesto pozitivnog momka glasati za onoga ko je huškao na ubijanje u Srebrenici (i koji bi to bez sumnje uradio opet) od toga što sam ja rekao da bi podržavanje izjave erdogana u ovoj situaciji poboljšalo međuvjerske odnose u Srbiji i regiJunu
kad smo kod toga vidim po komentarima da Beli i u Sandžaku ima podršku veću nego što je imao bilo ko iz BG, što je još jedna apsolutno pozitivna stvar
- Post n°390
No Country wrote:Па да видимо: ти би хтео да Холанђанима увалимо кривицу за геноцид, док би Мики овде гласао за у сваком job-related погледу квалитетнијег кандидата?MNE wrote:
ne krivicu već dio krivice, sasvim dovoljno u ovoj euforiji da neki sjutrašnji predsjednik/premijer Srbije može da dođe u posjetu Srebrenici a da ga ne gađaju svim i svačim
a ovo za job-related kvalitetnog kandidata bih volio da vidim stručno objašnjenje, vučić koji u životu nije radio ama baš ništa osim navodno kod nekog indijca u londonu (što je 99,99% izmislio) a na poziciji političara je tokom čitave karijere pravio štetu i samo štetu
osim ako ne misliš da je zaduživanje Srbije nekih 15 milijardi evara i poklanjanje Arapima najbolje zone glavnog grada good job, da ne pominjem sve ostalo što je zasrao
budala u nišu nudi mađarima ponudu "za 5% bolju od svih drugih", dakle ako mađari izmisle da im je neko nešto ponudio ovaj će im dati državnih subvencija za preko toga samo da dođu i da može da prikupi političke poene, very good job nema šta, a tako je sa skoro svim ostalim "investitorima"
miša razumen vacić bi morao baš dobro da se potrudi da napravi gore od toga
- Guest
- Post n°391
ekstremno neprijatno.ficfiric wrote:Beli i kod Malokurskog
- Post n°392
da sumiramo:
1. neduhoviti milenijumac koji kanalise 'arhetip'
2. jobik-lite boskic
3. jeremija-bot koji je utekao iz tadiceve laboratorije
4. nrdule, koji je sada u paranoicnoj fazi john nasha
5. prangija, koji je gradjanski atavizam cudnih epizoda iz proslosti
protiv
ace gliste, koji pravi reklame o tome kako lebac nije pecen pod geslom 'brze/bolje/jace'
ovo je mesto gde politika odlazi da umre
1. neduhoviti milenijumac koji kanalise 'arhetip'
2. jobik-lite boskic
3. jeremija-bot koji je utekao iz tadiceve laboratorije
4. nrdule, koji je sada u paranoicnoj fazi john nasha
5. prangija, koji je gradjanski atavizam cudnih epizoda iz proslosti
protiv
ace gliste, koji pravi reklame o tome kako lebac nije pecen pod geslom 'brze/bolje/jace'
ovo je mesto gde politika odlazi da umre
_____
- Post n°393
No Country wrote:Дакле, ово је - страшно.ficfiric wrote:Beli i kod Malokurskog
Ma nije moguće.
Kakvo je takvo je, nemamo luksuz da zažmurimo i pretvaramo se da ne postoji. Ti si danima hronično konsterniran time što se uopšte raspravlja o Belom, uopšte ne shvatam s kojom poentom.
- Post n°395
Ono sto ja mislim je da je Malagusci zamislio da ovaj intervju izgleda bitno drugacije.
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°396
Da, a bilo mu glupo da tvrđe pokušava da ga kanališe, niti je mogao niti mu se isplati da ide kontra hajpa.
- Post n°397
diktotar wrote:niko ne konta Samo Jako - SJ
to je kao onaj vic kada se dominikanci, franjevci i jezuite svadjaju koga isus najvise voli i onda rese da zamole njegovu majku, devu mariju, da mu prenese to pitanje. sledece noci u crkvi, ispor marijinog kipa, pronadju pisamce.
- svi ste mi ko deca.
isus hrist, SJ
_____
- Guest
- Post n°398
Одавно ме је прошла потреба да на нету објашњавам људима да су рекли баш то што су рекли. Путуј.MNE wrote:No Country wrote:
Па да видимо: ти би хтео да Холанђанима увалимо кривицу за геноцид, док би Мики овде гласао за у сваком job-related погледу квалитетнијег кандидата?
ne krivicu već dio krivice, sasvim dovoljno u ovoj euforiji da neki sjutrašnji predsjednik/premijer Srbije može da dođe u posjetu Srebrenici a da ga ne gađaju svim i svačim
a ovo za job-related kvalitetnog kandidata bih volio da vidim stručno objašnjenje, vučić koji u životu nije radio ama baš ništa osim navodno kod nekog indijca u londonu (što je 99,99% izmislio) a na poziciji političara je tokom čitave karijere pravio štetu i samo štetu
osim ako ne misliš da je zaduživanje Srbije nekih 15 milijardi evara i poklanjanje Arapima najbolje zone glavnog grada good job, da ne pominjem sve ostalo što je zasrao
budala u nišu nudi mađarima ponudu "za 5% bolju od svih drugih", dakle ako mađari izmisle da im je neko nešto ponudio ovaj će im dati državnih subvencija za preko toga samo da dođu i da može da prikupi političke poene, very good job nema šta, a tako je sa skoro svim ostalim "investitorima"
miša razumen vacić bi morao baš dobro da se potrudi da napravi gore od toga
- Post n°400
Jeste, sjebo mu Beli koncept skroz!
Intervju, ukratko:
Intervju, ukratko:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije