Topik za prave levicare
- Post n°76
Re: Topik za prave levicare
Kurir prenosi, a vi citirate, vest iz 2008. godine? Sta je poenta?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°77
Ja sam samo ukazala na činjenicu da je vest iz 2008.
- Post n°78
Jel sam ja vec rekao da si pametnica?
Filipenko cita vesti na netu.
Filipenko edituje forumski post.
Filipenko konsultuje Tviter.
Filipenko cita vesti na netu.
- Spoiler:
Filipenko edituje forumski post.
- Spoiler:
Filipenko konsultuje Tviter.
- Spoiler:
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°79
Idi uđavola!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°81
Valjda: Filipenko radi u Excel-u.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°82
Ja sam shvatio da je poenta da Hrvatska ne može argumentirati da tolerancija, resp. zabrana simbola "svih totalitarizama" mora ići u paketu.Radagast wrote:Kurir prenosi, a vi citirate, vest iz 2008. godine? Sta je poenta?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°86
Dr. Jill Stein
✔@DrJillStein
[ltr]Only a short-sighted person would want to drain a swamp, which helps purify water and prevent floods. Now that person is President-elect. :/[/ltr]
- Post n°87
Na kojim li je ona drogama?
_____
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°88
Inace, ne slazem se sa Bernardovim amandmanom. Ovaj problem se ne resava uvozom vec regulacijom cena lekova na domacem trzistu.
- Post n°91
evo ga jimmy the rogue turk:
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°93
mali ostap
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°94
ne znam jel pravo mesto za ovo smece
http://www.noviplamen.net/intervjui/borko-stefanovic-zelimo-jedinstveni-levi-front/
http://www.noviplamen.net/intervjui/borko-stefanovic-zelimo-jedinstveni-levi-front/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°96
Šta je onda Staljinizam? Blještavilo kosmičke kreacije u kome se ništa ne može videti niti razaznati?
- Post n°97
Filipenko wrote:Šta je onda Staljinizam? Blještavilo kosmičke kreacije u kome se ništa ne može videti niti razaznati?
Кад је лику на слици у тој фази експлодирала глава, спржен је фото чип у камери, нема фотке, није ни било.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°99
jeste, al ovo je je tek 6-7 od 10 podeoka na njegovom nadrkometru
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place