by Guest Sat Dec 07, 2019 11:25 pm
ja sam dok su pripremali ovo gradiliste sa terase gledao bukvalno bose i polugole ljude koji su radili na rusenju starih objekata, na visini, okruzeni materijalom koji lako moze da povredi, ispod zica strujne mreze pod naponom itd. sve sam uredno prijavio gradjevinskoj, komunalnoj i inspekciji rada, na kraju i policiji. sve njih zajedno sa tim radnicima i njihovim sefovima je zestoko boleo kurac, cak su manje vise svi oni bili besni na mene (inspektor rada kaze sta mene zovete kad oni svi tu rade neprijavljeno), tako da ko ih jebe sve zajedno i ovu septicku jamu.
referenata, inzinjera zastite, i firmi koje se bave zastitom na radu jos kako ima i to je sada cvetajuci biznis, u usponu. medjutim oni izrade trideset kila papira elaborata, odu par puta na gradilista nacrtaju im kako se nosi oprema obuca i odeca, a cim to zavrse evo raspojasanosti i javasluka nazad, i to tako rade oni odgovorniji, oni koje boli kurac samo naprave papirologiju, a da mesta koja obezbedjuju i ne pogledaju, sve na zahtev narucioca-investitora. to je za vecinu graditeljskih preduzimaca spoljni servis, osim kod bas onih nabudzenih investitorskih firmi koje zaposle ljude da im to organizuju.