+1
moja rođaka je tako radila 3 nedelje i naučila da više nigde neće raditi mufte ni sekund
moja rođaka je tako radila 3 nedelje i naučila da više nigde neće raditi mufte ni sekund
„Informisan sam od strane kompanije da će me, ukoliko budem krao, domaće vlasti kazniti odsecanjem ruku, dok će ubistvo ili drugi teški zločini biti kažnjeni odsecanjem glave”, navodi se u jednoj od saglasnosti.
Dva radnika su se utopila u kanalu na deponiji pepela termoelektrane "Kolubara" u Velikim Crljenima, potvđeno je iz Elektroprivrede Srbije (EPS).
Iz EPS-a je saopšteno da su su dva radnika firme „Agronom-kop“, koja je angažovana na održavanju zelenih površina i saobraćajnica u TE „Kolubara“, stradala u prepodnevnim satima u kanalu koji se nalazi u podnožju pepelišta termoelektrane.
„Prema trenutnim informacijama, tragedija se dogodila dok su angažovani radnici kosili travu uz kanal. U skladu sa utvrđenim procedurama, Ogranak TENT je ispunio sve ugovorne obaveze iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu“, navode iz EPS-a.
Dodaje se i da je policijski uviđaj u toku, a o nesreći su obavešteni nadležni državni organi.
EPS je uputio saučešće porodicama stradalih.