Jeremija i Debeli Šef
- Post n°251
Re: Jeremija i Debeli Šef
Jedino pozitivno što se može reći o ovome je da nisu neki usrani pokret barem
- Guest
- Post n°252
Blic fino podržava rezervni paradržavni politički projekat, iliti desničarski JUL, to jest Jeremićev pokret. Ne baš kao Belog svojevremeno, taj nivo histerične promocije opozicionog (lol) kandidata verovatno više nećemo gledati, ali nije ni ovo loše.
http://www.blic.rs/vesti/politika/svi-jeremicevi-ljudi-ko-su-najistaknutiji-clanovi-narodne-stranke/k6r0ce9
Najjače mi je ovo razagnavanje svake sumnje u eventualnu neregularnost procesa registracije
http://www.blic.rs/vesti/politika/svi-jeremicevi-ljudi-ko-su-najistaknutiji-clanovi-narodne-stranke/k6r0ce9
Najjače mi je ovo razagnavanje svake sumnje u eventualnu neregularnost procesa registracije
Osim Čiplića i Ponoša, na listi će se naći i bivša predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, reditelj Siniša Kovačević, koji je dugo razmišljao da li da ulazi u ovakvu vrstu stranačkog angažmana, dosadašnji programski direktor CIRSD-a Nikola Jovanović i bivši predsednik opštine Trstenik Miroslav Aleksić, koji je ustupio svoju stranku kako se ne bi gubilo vreme na prikupljanje potpisa, a potom i kako bi se izbegle moguće podmetačine u vidu krađe imena stranke neposredno pred registraciju, što smo do sada više puta videli.
- Post n°253
Čoveče, koji Benchwarmers United od organizacije.
- Post n°254
koji je ustupio svoju stranku kako se ne bi gubilo vreme
- Post n°255
Jeste smesno ovo sa ustupanjem stranke ali ja mu to ne zameram imajuci u vidu cime se sve vucic sluzi. Da je isao normalnim putem, pitanje je da li bi ikad uspeo da registruje stranku. Bolje je i ovako nego da kuka po facebook-u kao Radule ili da mu zauzmu ime kao Jankari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°256
Nije ni prvi koji je to uradio. Tadi je preregistrovao onu Zelenu stranku kako se bese zvase.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°257
На продају странка, одмах усељива, мало прешла, први власник.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°258
Meni je tužno da se stranka tretira kao privatno vlasništvo, kao plac u Barajevu ili golf dvojka.
- Post n°259
Дочим је нормално да се третира као приватна фирма?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°260
Uh, prejaka je Jeremijina stranka. Krenula da mi iskace na faking instagramu, pre nego sto sam saznala sta je to. Je l i dalje cajniz kesh u igri?
- Post n°263
Ne, pitam, prvi put čujem, zanimljivo zvuči svakako.
- Post n°265
... a aut u Istambulu ništa? Mijatova prečka makar? Koga zabole za te smarače u helankama.
- Guest
- Post n°268
Osnivačka skupština Narodne stranke u nedelju u Metropolu
Vuk Jeremić: Bićemo partija čestitih ljudi
Narodna stranka će biti partija političkog centra, čestitih ljudi koji poštuju našu svetlu tradiciju, ali su, istovremeno, okrenuti ka budućnosti.
Piše: M. Stojanović
21. oktobar 2017. 11:10
Učinićemo sve da se premosti jaz između građanskog i nacionalnog pola koji danas postoje u Srbiji, kaže za Danas Vuk Jeremić, predsednik Inicijativnog odbora Narodne stranke, najavljujući osnivačku skupštinu te partije koja će biti održana u nedelju u beogradskom hotelu Metropol.
Jeremić ističe da “Narodna stranka nastaje danas, a postojaće dugo i verujem da će nadživeti moje angažovanje u politici”.
- Nekopromitovani ljudi, koji su se odvažili da nam se pridruže u vremenu straha koji nameće režim, pokazali su da je želja za normalnim i pristojnim društvom jača od svih pritisaka i represije, poručuje naš sagovornik.
Osnivačka skupština počeće u nedelju u 12 sati, uz prisustvo oko 400 delegata i gotovo 500 gostiju. U delu otvorenom za javnost prisutnima će se obratiti Jeremić, kandidat za predsednika Narodne stranke, kao i kandidati za potpredsednike. Kandidat za prvog potpredsednika je Miroslav Aleksić, narodni poslanik i osnivač Narodnog pokreta Srbije, čijom preregistracijom je formirana Narodna stranka, dok su kandidati za potpredsednike Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačević, Zdravko Ponoš, Nikola Jovanović i Svetozar Čiplić.
Dosad je uspostavljeno sedamdesetak odbora Narodne stranke širom Srbije, a više od 70 javnih ličnosti, profesora, advokata, lekara i nekadašnjih ambasadora potpisalo je Proglas podrške osnivanju partije. Između ostalih, Proglas su potpisali advokati Borivoje Borović, Vladimir Gajić i Vladimir Vučinić, istoričar Čedomir Antić, književnik Vladimir Kecmanović, te bivši ambasadori Radivoj Cvetićanin, Milovan Božinović, Maja Mitrović, Uglješa Zvekić i Vladimir Petrović, plivač Milorad Čavić, kao i pisac Marko Vidojković i radijski voditelj i glumac Marko Stepanović, režiser Ivan Jović i simbol petooktobarskih demonstracija Ljubisav Đokić, poznat kao Džo Bagerista. Među potpisnicima su i glumac Bane Tomašević, književni kritičar Gojko Tešić, režiser Predrag Gaga Antonijević, univerzitetski profesori Aleksandar Jovanović, Čedomir Maksimović i Goran Obradović, te književnik Vuk Krnjević.
- Guest
- Post n°269
Sine da se ova ordija preambicioznih egomanijaka dočepa vlasti plakali bi za zlatnim dobom Vučića. Sa ovima bi bukvalno sve ostalo isto uz dodatak srbovanja na kub.
- Post n°270
Fenomenalan je pristup nase javnosti kod tih predizbornih aktivnosti
Il si db ili poturen projekat vlasti ili putinova zavera ili nato placenici. Valjda je vremenom postalo nedovoljno da kazes da ne valja.
Il si db ili poturen projekat vlasti ili putinova zavera ili nato placenici. Valjda je vremenom postalo nedovoljno da kazes da ne valja.
- Post n°271
#čestitity
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°272
Gargantua wrote:
Učinićemo sve da se premosti jaz između građanskog i nacionalnog pola koji danas postoje u Srbiji
Srećna nova 2003.
_____
- Guest
- Post n°275
Не разумем и не оправдавам никаква ишчуђавања над Јеремићем.