Jeremija i Debeli Šef
- Guest
- Post n°151
Re: Jeremija i Debeli Šef
kako bih sada sabio jedan Grand Big Mac sa kokakolom, pomfritom i slatko-kiselim sosom, uh.
- Guest
- Post n°152
Да, пропаде им сарказам. Шта зна сиротиња шта је сарказам.Photino Bird wrote:meni ovo malo tužno, da je nekome Mekdonalds pojam luksuza.
Navikli ljudi na Mekdonalds dok su trošili pare građana Srbije u Americi ali sad nema ko da ih izdržava.
- Post n°153
Photino Bird wrote:kako bih sada sabio jedan Grand Big Mac sa kokakolom, pomfritom i slatko-kiselim sosom, uh.
+1000
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°154
Kladim se da nema sladoleda jer je posle otišao na tri leće u Trpkoviću...
- Post n°155
Jeremija izgleda organizovao "diskusiju" sa Džordžom Fridmanom danas u Beogradu.
- Guest
- Post n°157
Vuk JeremićVerified account @jeremic_vuk 3m3 minutes ago
Na današnji dan 1839. osnovana je Prva beogradska gimnazija. Imao sam čast da je pohađam, kao četvrta generacija u porodici.
Na današnji dan 1839. osnovana je Prva beogradska gimnazija. Imao sam čast da je pohađam, kao četvrta generacija u porodici.
- Post n°158
Pratim Jeremića na tviteru, i sudeći barem po njegovom tvitovanju, deluje da nije zadovoljan rezultatom od pet posto i da preduzima korake ka rezultatu od 2 posto na sledećim izborima.
- Post n°162
Pratim i gore debile od Jeremića, tipa Boška Obradovića.
- Guest
- Post n°163
Па то те отприлике и питам, која је то врста потребе? Мислим, цинизам једва да захтева додатну исхрану...?
- Post n°164
Pa prosto hoću da pratim šta ti idioti pričaju, koliko su čitani, praćeni...mislim generalno, prosto, hoću da pratim sve lol
- Guest
- Post n°165
Пратиш ли све ТВ серије, све спортове, све лиге? Наравно да није могуће, и наравно да избори које правимо говоре понешто о нама. Коначно, такође смо утерани у ту "културу праћења", Интернет нам намеће један скроз немогућ bandwidth, на крају се претварамо у колекционаре разних бизарности, уређујемо сами сопствени таблоид. Човек мисли да "сурфује" над свим тим, а заправо је увучен у машинчину.
- Post n°166
Што ти је технологија. Некад је било да, ако хоћеш да пратиш неког, требају ти бар тројица, да се редовно смењују, да се пресвлаче да их праћени не примети и не препозна, па кад заглави код швалерке дежурни преседи целу ноћ у колима преко пута све бележећи кад су угасили светло, кад су упалили.
Данас цео тај апарат стане у џеп и још помоћу њега пратиш више особа истовремено.
Данас цео тај апарат стане у џеп и још помоћу њега пратиш више особа истовремено.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°167
No Country wrote:Пратиш ли све ТВ серије, све спортове, све лиге? Наравно да није могуће, и наравно да избори које правимо говоре понешто о нама. Коначно, такође смо утерани у ту "културу праћења", Интернет нам намеће један скроз немогућ bandwidth, на крају се претварамо у колекционаре разних бизарности, уређујемо сами сопствени таблоид. Човек мисли да "сурфује" над свим тим, а заправо је увучен у машинчину.
U pravu si, može se lagano preterati, pipavo je. Npr, mogao bi da otpratim Sandu, ona je baš beskorisna haha
- Post n°168
Бивши кандидат за председника Србије Вук Јеремић најавио је данас да ће ове јесени формирати политичку партију.
„Надам се да ћемо до јесени формирати нову политичку странку...интензивно радимо на свим нивоима организовања”, рекао је он је за Радио телевизију Војводине.
Јеремић је рекао и да му је циљ да кроз нову политичку странку помири две Србије - националну и грађанску и да је уверен да је то могуће.
„То су две стране једног новчића”, рекао је Јеремић додавши да му за формирање нове политичке странке „није потребна помоћ са стане”, односно од амбасадора и из иностранства.
Јеремић, који је председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој је рекао и да се на наредним изборима не сме дозволити разједињени наступ опозиције, уз оцену да грађани то не би опростили.
„Мислим да идеолошке или вредносне разлике које постоје између странака бледе и представљају далеко мањи проблем од размера укупне стратешке и националне штете која нам се причињава на дневном, месечном и годишњем нивоу”, рекао је он.
Јеремић је подсетио и да је после последњих председничких избора рекао да остаје у Србији и да ће наставити своју политичку борбу.
Он сматра да је природа власти у Србији близу стадијума аутократије, и „вулгарно изрежирана фарса у којој годинама живимо”.
Према његовим речима, не постоје ни механизми контроле власти.
„Не мора се нужно слушати већина гласова грађана, што је показао Мило Ђукановић који је преживео политички салто мортале након што је увео Црну Гору у НАТО, иако се већина грађана томе противила”, указао је он.
Јеремић каже да треба да се промени начин на који се води Бриселски дијалог, за који каже да је постао једна врста некомпетентног преговарања где смо дали све, а нисмо добили ништа.
„Влада у којој сам био од 2008. није ставила потпис на било шта слично Бриселском споразуму, а да смо то урадили висили би на Теразијама”, рекао је он.
Према његовим речима, ако смо дали међународни позивни број, размонтирали све елементе српске државе на Косову и Метохији, а нисмо успели да добијемо апсолутно ништа, то је чиста некомпетентност”.
Додао је и да би наставак овог пута довео до потпуног губитка свих наших интереса на Косову и да би то требало прекинути. (Бета)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°170
No Country wrote:Што се тај човек просто не упише у СНС?
Vucic je Rorsahova mrlja.
- Guest
- Post n°171
Наравно да јесте. Али је такође и Јеремић Роршахова мрља, само мало мања. Али једнако мрљава.
- Guest
- Post n°172
hocu reci ne razumem kako si u ovom njegovom prepoznao nesto cemu je mesto u SNS.
Ovo jeste njanjavo i neadekvatno, ali je nesumljivo nesto drugo od SNS i SNSu protivno.
Ovo jeste njanjavo i neadekvatno, ali je nesumljivo nesto drugo od SNS i SNSu protivno.
- Guest
- Post n°173
Ма тачно исту ствар је Вучић причао пре дан-два, како код њих има места и за четнике и за партизане.
- Post n°174
ALEKSANDAR RODIĆ I VUK JEREMIĆ POZDRAVLJAJU DIKTATORA VUČIĆA I PORUČUJU: Vratićemo državu narodu!
- Post n°175
Prilično sam siguran da vratiti srpsku državu srpskom narodu nije u najboljem trenutnom interesu srpske države