Gotam wrote:Vise vollim d se politicari bave politikom, nego da dodju ljudi s prakticnim iskustvom ™ i da mi primenjuju zdravu logiku ™ tako neukaljani.
to bude katastrofa.
previse puta se danas slazem s tobom.
Gotam wrote:Vise vollim d se politicari bave politikom, nego da dodju ljudi s prakticnim iskustvom ™ i da mi primenjuju zdravu logiku ™ tako neukaljani.
to bude katastrofa.
istina, zvuci ko da zajebava glasace. Mislim cak i da mora da promeni malo nacin zivota, neukusno je.Blind Lime Pie wrote:Gotam wrote:Jel ima on neku decu?
Mislim privatne skole mozda i tako to..
Ima jednog sina.
Ma boli me bre kurac za privatnu skolu, ne zalis se na pare ako si imao platu 3.000 evra, bezi bre koji su to fazoni.
Dodji..kod nas su picke, zurke, zajebancija.Kinder Lad wrote:Gotam wrote:Vise vollim d se politicari bave politikom, nego da dodju ljudi s prakticnim iskustvom ™ i da mi primenjuju zdravu logiku ™ tako neukaljani.
to bude katastrofa.
previse puta se danas slazem s tobom.
Да се нисам негде, далеко било, залагао за аматеризам у политици? Или спорту?Gotam wrote:lose sam razumeo, ucitao, pardon...
dobro to stoji kao kritika, ja je ne delim, al moze tako se razmislja. Vise vollim d se politicari bave politikom, nego da dodju ljudi s prakticnim iskustvom i da mi primenjuju zdravu logiku tako neukaljani.
to bude katastrofa.
edit: et nou kantri
Ovo kao križanac staaarog DSS-a i SPO-a i koznačega.blic wrote:
Među onima koji će se naći u rukovodstvu stranke je i dosta poznatih imena. Osim reditelja Siniše Kovačevića, novo ime koje se do sada nije javno pominjalo je advokat Borivoje Borović, ali se ne zna koja će mu funkcija pripasti. Uz stranku će biti i pisac Vladimir Kecmanović, kao i bivši plivač Milorad Čavić. Istoričar Čedomir Antić će podržati organizaciju Vuka Jeremića, ali nema ambiciju da preuzme i neku od rukovodećih pozicija.
„Blic“ je ranije već pisao da podršku Jeremiću daju i književnik Marko Vidojković, kao i radijski voditelj Marko Stepanović, a u pitanje se ne dovodi ni saradnja sa donedavnom predsednicom DSS Sandom Rašković Ivić i funkcionerkom socijalista Dijanom Vukomanović, samo se još ne zna čime će se one u okviru stranke baviti.
beatakeshi wrote:Ovo kao križanac staaarog DSS-a i SPO-a i koznačega.blic wrote:
Među onima koji će se naći u rukovodstvu stranke je i dosta poznatih imena. Osim reditelja Siniše Kovačevića, novo ime koje se do sada nije javno pominjalo je advokat Borivoje Borović, ali se ne zna koja će mu funkcija pripasti. Uz stranku će biti i pisac Vladimir Kecmanović, kao i bivši plivač Milorad Čavić. Istoričar Čedomir Antić će podržati organizaciju Vuka Jeremića, ali nema ambiciju da preuzme i neku od rukovodećih pozicija.
„Blic“ je ranije već pisao da podršku Jeremiću daju i književnik Marko Vidojković, kao i radijski voditelj Marko Stepanović, a u pitanje se ne dovodi ni saradnja sa donedavnom predsednicom DSS Sandom Rašković Ivić i funkcionerkom socijalista Dijanom Vukomanović, samo se još ne zna čime će se one u okviru stranke baviti.